forum.ge
reklama
FORUM.GE ... წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (4) « პირველი ... 2 3 [4]   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> სილქნეტის ტელევიზია ორ და მეტ ტელევიზორზე
GGM
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 4214
წევრი No.: 2173
რეგისტრ.: 12-May 03

გამოგზავნილია: 4 Apr 2011, 15:13  #24795089      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა · ვებგვერდი
QUOTE
უესბი რომ აბია წინ და უკან რად უნდა.

ეგ სილამაზისთვისაა, ფლეშკა რო არ დაგეკარგოს შეარჭობ და გეცოდინება სადაა smile.gif

...ოღონდ მართლა, მაგრამ დროებით


--------------------
www.pilot.ge
CDMA
Ignorant member


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 24916
წევრი No.: 5698
რეგისტრ.: 11-July 04

გამოგზავნილია: 4 Apr 2011, 15:23  #24795264      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა · ვებგვერდი · icq · msn
Mad Angel

ლოლ smile.gif

შენ რა გინდა თქვა, სილკნეტი CAS -ს იყენებს, და VIACCESS -ს ხმარობს? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif


--------------------
ნიკი გაუქმებულია, მსურველებმა შეგიძლიათ გამოიყენოთ, პაროლი ამ ტექსტშივეა.
masuris
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 716
წევრი No.: 108660
რეგისტრ.: 8-January 10

გამოგზავნილია: 9 Apr 2011, 11:48  #24877429      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
გახადეთ ეხლა აუღებელი ციხე სიმაგრე ნებისმიერს დაგენიძლავებით იმ თანხაზე რომ 1ან 2 კვირა 4 კაცის(პროფესიონალის) მოცდენის საფასური იყოს
ZJ2006
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 17
წევრი No.: 22440
რეგისტრ.: 14-August 06

გამოგზავნილია: 8 Jul 2011, 15:04  #26363477      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა · ვებგვერდი
მაქვს DSL ინტერნეტი და Silk-TV.
ძალიან უცნაური რამ ხდება. როდესაც მოდემს და XTV125-ს პოვერლაინის ადაპტერებით ვაერთებ, აღარ მუშაობს online რეჟიმი, ყველა არხზე წერს "არხი გათიშულია", TV პროგრამიდან კი იმავე არხებს მშვენივრად აჩვენებს.
ვინმეს ხომ არ გაქვთ იდეა, რისი ბრალი შეიძლება იყოს?


--------------------
http://japaridze.tripod.com
ME
Levan-i


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 10883
წევრი No.: 58
რეგისტრ.: 17-April 01

გამოგზავნილია: 8 Jul 2011, 15:07  #26363555      · პროფილი · პირადი მიმოწერა
ZJ2006
მულტიკასტი ითიშება


--------------------
А с поцелуями торопиться не будем, сказал Принц, слезая со Спящей Красавицы...
LeoKac
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 144
წევრი No.: 128017
რეგისტრ.: 27-February 11

გამოგზავნილია: 24 Feb 2013, 01:48  #35333239      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
გაუმარჯოს, გეხვეწებით იქნებ დამეხმაროთ როგორმე, ხომ არ იცით სილქნეტის ტელევიზიიდან კომპიუტერში როგორ ჩავიწერო ტელევიზიის ნაწყვეტი. მხოლოდ მჭირდება გაქცევის 23-ე სერია, ანუ 22-ში რომელიც გავიდა ის. myvideo-დან ვიწერ საერთოდ, მაგრამ 22 თებერვლის მაუწყებლობა სულ წაუშლიათ. აგერ უკვე 20 სერია გადმოვწერე და ქართული ხმა დავადე უცხოურ ვიდეოს, რაც ბევრად უკეთესი ხარისხისაა. და, ეგ ერთი სერია რაღა გახდა, არ მინდა რომ დავტოვო ისე. იქნებ როგორმე დამეხმაროთ.
მადლობთ.....
ლუკატარ
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3865
წევრი No.: 19036
რეგისტრ.: 6-April 06

გამოგზავნილია: 24 Feb 2013, 10:59  #35335202      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა · ვებგვერდი
LeoKac
მარტო ხმა ჩაიწერე შენც. იყიდე წულპანი 3,5მილიმეტრიან ჯეკზე და line in-ში შეუშვირა კომპში
Destty
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 133
წევრი No.: 75468
რეგისტრ.: 20-November 08

გამოგზავნილია: 26 Feb 2013, 13:44  #35366544      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
1 სტბ თუ დააყენებთ ვერ გაყოფს ვერანაირად მეორე სტბ ზე,
ეგენი სიგნალს როდესაც ირებენ ტელეკომტანიიდან მერე Router უდგათ იგიდან OLT იწირება კონფიგები, STB -ს Mac და Serial Number და თუ არ გაიარა რეგისტრაცია არ იმუშავებს.
* * *
რეალურად სხვა ტელევიზორდე კი გადაიყვან სიგნალს მაგრამ ორივე ტელევიზორზე ერთიდაიგივე კადრი იქნება.
irakliii
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3012
წევრი No.: 26394
რეგისტრ.: 1-December 06

გამოგზავნილია: 27 Feb 2013, 00:03  #35376311      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
QUOTE
1 სტბ თუ დააყენებთ ვერ გაყოფს ვერანაირად მეორე სტბ ზე,
ეგენი სიგნალს როდესაც ირებენ ტელეკომტანიიდან მერე Router უდგათ იგიდან OLT იწირება კონფიგები, STB -ს Mac და Serial Number და თუ არ გაიარა რეგისტრაცია არ იმუშავებს.
* * *
რეალურად სხვა ტელევიზორდე კი გადაიყვან სიგნალს მაგრამ ორივე ტელევიზორზე ერთიდაიგივე კადრი იქნება.


+1

დავუშვათ და მოახერხეთ გაყოფა მეორე დეკოდერზე მთელი მაკების და სერიულების შეცვლით , ერთდროულად მაინც ვერ ამუშავებ 2 ტელევიზორზე და თუ ცალცალკე თუ გინდა ყურება ქსელის კაბელი უნდა დააგრძელო და ატარო დეკოდერი ერთი ტელევიზორიდან მეორეზე? biggrin.gif

This post has been edited by irakliii on 27 Feb 2013, 00:04


--------------------
არაფერი არ მინდა რა, პატარა ქოხი მინდააააააა, ზღვა მინდაააააააა, დასვენება მინდა რა. © გიგილო

ნაშები ხომ არ ჩამოცვენილა აქეთ? ჯემალას ბიჭმა აყარა იმ დღეს თავის ბაითში (c) komisia
ლუკატარ
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3865
წევრი No.: 19036
რეგისტრ.: 6-April 06

გამოგზავნილია: 27 Feb 2013, 00:48  #35377142      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა · ვებგვერდი
ისე 2 სტბ თუ გაქვს, პირველის მაკი რომ გაუწერო როუტერს და იმ როუტერზე ლანით შეაერთო 2 სტბ არ იმუშავებს?
OrionTSEP
Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2611
წევრი No.: 1321
რეგისტრ.: 12-October 02

გამოგზავნილია: 27 Feb 2013, 01:21  #35377720      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა · ვებგვერდი · icq · msn
QUOTE (ლუკატარ @ 27 Feb 2013, 00:48 )
ისე 2 სტბ თუ გაქვს, პირველის მაკი რომ გაუწერო როუტერს და იმ როუტერზე ლანით შეაერთო 2 სტბ არ იმუშავებს?

სისტემა სტბ-ს მაკს იყენებს სამუშაოდ... თუ როუტერს და სტბ-ს ერთი
და იგივე მაკი დაუყენე - უბრალოდ არაფერი არ იმუშავებს... თუ
მოახერხებ და დახაკავ სტბ-ს სოფტს... რა ვიცი აბა.. სტბ-ს სოფტი
არ ინახება სტბ-ზე, ყოველ ჩართვაზე თავიდან იტვირთება სერვერებიდან.
irakliii
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3012
წევრი No.: 26394
რეგისტრ.: 1-December 06

გამოგზავნილია: 27 Feb 2013, 03:37  #35379212      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
ლუკატარ

მასეთ შემთხვევაში როუტერის wan პორტი აიღებს ip მისამართს და შიდა ქსელში სხვა ip-ები უნდა დაარიგოს მერე ნატირება უნდა გააკეთოს და არ იმუშავებს მასე, დეკოდერმა უნდა აიღოს აუცილებლად ტელევიზიისთვის განკუთვნილი ip და მერე დეკოდერი გადის ავტორიზაციას mac და serial ით. მოკლედ აზრი არ აქვს ჩალიჩს არ გამოვა.
iase
summer time


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 29354
წევრი No.: 6949
რეგისტრ.: 22-October 04

გამოგზავნილია: 27 Feb 2013, 16:15  #35384609      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · icq · aim
ეგ კი არადა მეოთხე პორტზე სადაც ტელევიზია მოდის ინტერნეტ როგორ მივიყვანო კომპთან?
.........................


--------------------
ოკ
Destty
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 133
წევრი No.: 75468
რეგისტრ.: 20-November 08

გამოგზავნილია: 27 Feb 2013, 18:50  #35386818      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
QUOTE
ეგ კი არადა მეოთხე პორტზე სადაც ტელევიზია მოდის ინტერნეტ როგორ მივიყვანო კომპთან?

ეგ Default აქვთ მოდემებს/ONT რომ მეოთხე პორტი არის გაბრიჯული ტელევიზიისთვის, მაგრამ შეგიძლია 1/2/3 ამუშაო ტელევიზია.
მაგალითად თუ DSL გაქ ZTE მოდემი დაარესეტე და 4 პორტი აღარ იქნება გაბრიჯული და 4 ივე პორტში კონპები მიართე და ინტერნეტი იქნება
მაგრამ თუ გინდა 1 პორტში ტელევიზიაც იყოს და ინტერნეტიც ეგრე არ გამოვა არც ერთ შემთხვევაში ))
და ოპტიკაზე ცოტა სხვანაირად აქვთ, რეალურად OLT აქვთ გაკეთებული კონფიგურაცია და მოდემები იგიდან ირებენ კონფიგს ავტომატურად ..

iase შენ დაწერე რისი გაკეთება გინდა, რომელი ტექნოლოგია არის დაყენებული DSL/Optika და დაგეხმარებით რაც შეგვეძლება ))
* * *
QUOTE
ისე 2 სტბ თუ გაქვს, პირველის მაკი რომ გაუწერო როუტერს და იმ როუტერზე ლანით შეაერთო 2 სტბ არ იმუშავებ

არ იმუშავებს, MAC _ებს შენ რაც გიდგას სახში მანდ არ წერენ ეგენი. OLT იწერება..
* * *
QUOTE
მასეთ შემთხვევაში როუტერის wan პორტი აიღებს ip მისამართს და შიდა ქსელში სხვა ip-ები უნდა დაარიგოს მერე ნატირება უნდა გააკეთოს და არ იმუშავებს მასე, დეკოდერმა უნდა აიღოს აუცილებლად ტელევიზიისთვის განკუთვნილი ip და მერე დეკოდერი გადის ავტორიზაციას mac და serial ით.  მოკლედ აზრი არ აქვს ჩალიჩს არ გამოვა



+1
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (4) « პირველი ... 2 3 [4]  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: კავკასუს ონლაინი
[ Script Execution time: 0.0345 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Disabled ]