forum.ge
reklama
FORUM.GE ... წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (2) [1] 2   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> კომპიუტერი ძალიან ნელა მუშაობს
abes777
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 9407
წევრი No.: 109411
რეგისტრ.: 16-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 17:08  #23934037      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
მონაცემებია: მაზერი პ5კპლ ამ სე, პროცესორი დუალქორი 3.0 დ925 ოპერატიული 1გბ ეს კომპიუტერი ძალიან ნელა მუშაობს. სევენი აყენია მარა მაქვს ნოუთბუქი ასუსის ამაზე ბევრად უარესი მონაცემები აქვს ოპერატიულიც და პროცეოსრიც, იმაზეც სევენი აყენია და ის უფრო ჩქარა მუშაობს. ხო ჰდდ დგას ამ კომპიუტერზე სამსუნგი 250გბ 7200. არც იქსპიზე მუშაობს ისე როგორც უნდა იმუშაოს. მოკლედ ნელია ძალიან რა. რა ნაწილს ექნება პრობლემა როგორ გავიგო. ევერესტის ტესტები არაფერს აჩვენებს ისეთს.. 9ეს დასკვნა იმიტო გამოვიტანე სათანადოდ რო რაღაც ვერ მუშაოს, რომ ამაზე ცუდი მონაცემების მქონე კომპიუტერებთან მაქვს შეხება იგივე დატვირთვაზე და იგივე სისტემაზე)


--------------------
/ / / M
now: BMW E90 & X5 E53
Drift-King
Drifter


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 312
წევრი No.: 126834
რეგისტრ.: 1-February 11

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 17:16  #23934164      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
ტემპერატურა შეამოწმე ანტივირუსი ამოქოქე და დრაივერები განაახლე პირველ რიგში
packopacko1985
"ბოზი იზო :p"


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1630
წევრი No.: 109842
რეგისტრ.: 19-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 17:16  #23934169      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
abes777
მაგახ ხო აქვს რო გაჩვენებს ტემპერატურას და ოპერატიულის დატვირვას , ნახე რამდენზეა როდესაც არაფერს არ აკეტებდა მერე რამე გახსენი და ტუ ოპერატიული ძალიან დაიგრუზა ე.ი მაგის ბრალია. მე მქონდა ასე და შევცვალლე და ფრინავს smile.gif თან მაგ 7 საც აქვს განსხვავება და შEნი რომელი ჰომე რაგაც ქვია არ მახსობს smile.gif ყველა დაბალი მონაცემები მაგას უნდა smile.gif


--------------------
eh .. ras gvishveba es mtavroba
power light
თავისუფლება


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1519
წევრი No.: 120933
რეგისტრ.: 12-September 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 17:17  #23934180      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა · ვებგვერდი
მყარი დისკი, რეესტრი, გაწმინდე ზედმეტი ნაგვისგან (ჯობია რამე კარგი სოფტით თუ იჩალიჩებ), მერე დაადეფრაგმირე და ნახე მერე თუ რამე ეშველება.


--------------------
------------------------------

ყვარყვარე
არქიფო
abes777
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 9407
წევრი No.: 109411
რეგისტრ.: 16-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 17:24  #23934313      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
გასაწმენდი არააა ახალ დაყენებულზეც მასე შვებოდა. თავისუფალზე როცაა 600 ზე დგას ოპერატიული პროცესორი თამაშობს ნოლიდან თოთხმეტამდე მარა პროცესორს არ აქვს პრობლემა ეს ისეთია სტაბილურზე არ დგას არასდროს. ტემპერატურები კარგადაა, ტერმოპასტაც წასმულიაქ,,
packopacko1985
"ბოზი იზო :p"


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1630
წევრი No.: 109842
რეგისტრ.: 19-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 17:45  #23934720      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
abes777
არაფერს აკეთებ და 600 დგას? სულ ხო 1024 ია
გამოდის რო ვინდოუსი გრუზავს შენ ოპერატიულს.. task manager ით პროცესებში ნახე რომელი უფრო მეტად გრუზავს პროცესში რაცაა
Drift-King
Drifter


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 312
წევრი No.: 126834
რეგისტრ.: 1-February 11

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 17:48  #23934770      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
abes777 ვირუსი იქნება გადააყენე ვინდი და დაასკანირე ეგრევე სანამ არ დაასკანირებ დისკებზე არ შეხვიდე თორე აზრი არ აქ მერე სკანირებას
packopacko1985
"ბოზი იზო :p"


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1630
წევრი No.: 109842
რეგისტრ.: 19-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 17:51  #23934837      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
Windows 7 Home Premium ეს გიყენია თუ Windows 7 Ultimate

This post has been edited by packopacko1985 on 10 Feb 2011, 17:52
abes777
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 9407
წევრი No.: 109411
რეგისტრ.: 16-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 19:08  #23936112      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
არ არის ვირუსი. ულტიმეიტია. ვიცი რო ააზე 1გბ არ უნდა იდგეს ცოტაა მაგრამ დაუკვირდითრას ვამბობ. ეკ კითხვა ამ შემთხვეწვაში ცდება ლოგიკას. იგივე სისტემა აყენია უფრო სუსტ კომპიუტერზე და იგივე დატვირთვაზე უფრო სწრაფად მუშაობსთქო. packopacko1985
packopacko1985
"ბოზი იზო :p"


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1630
წევრი No.: 109842
რეგისტრ.: 19-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 19:22  #23936341      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
ხოდა ნახე რა გრუზავს აქედან .......................................

მიმაგრებული სურათი
ditled.JPG
abes777
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 9407
წევრი No.: 109411
რეგისტრ.: 16-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 19:24  #23936375      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
მანდაც ნორმალურადაა ყველაფერი. ალბათ რომელიმე ნაწილის არასტაბილურად მუშაობის ბრალია. მარა ტესტები არ აჩVვენებს არაფერს. სხვა ნაწილებიც არ მაქვს რომ მოვსინჯო
packopacko1985
"ბოზი იზო :p"


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1630
წევრი No.: 109842
რეგისტრ.: 19-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 19:27  #23936425      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
ხოდა ნახე რა გრუზავს აქედან .......................................
რამდენ ჰერციანი შენი ოპერატიული შენ იმას რას უყურებ რო 1 გბ იანი იმისიც და იქ კარგად მუშაობს. ყველანაირ წვრილმანს აქვს მნიშვნელობა.




სლოტი გადაუნაცვლე აბა ოპერატიულს ერთი გიყენია თუ ორი 512 იანი?
* * *
ტესტი სინჯავს კონკრეტულ ნაწილს და არა ის თუ როგორ მუშაობს სხვა ნაწილებთან smile.gif

This post has been edited by packopacko1985 on 10 Feb 2011, 19:28

მიმაგრებული სურათი
ditled.JPG
abes777
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 9407
წევრი No.: 109411
რეგისტრ.: 16-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 19:36  #23936565      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
გადაუნაცვლე კიდეც. 1 1გბ 667 .
packopacko1985
"ბოზი იზო :p"


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1630
წევრი No.: 109842
რეგისტრ.: 19-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 19:41  #23936656      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
ხოდა შეილება იმისი 800 იანია და ეგეც ეხმარება smile.gif ხო გინახვას ოპერატიული ერთი და იგივე ზომის მარა ფასებში დიდი სხვაობა , ეგ იმიტო რო აქვს კიდევ ბევრი მახასიათებლები იმის გარდა რო გიგაბაიტებით თანაბარია smile.gif
abes777
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 9407
წევრი No.: 109411
რეგისტრ.: 16-January 10

გამოგზავნილია: 10 Feb 2011, 19:46  #23936753      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
ნაწილები სხვა კომპიუტერის უარესია კაროჩე არ უნდა მუშაობდეს ეს ასე მაგრამ ვერ გავიგე რისი ბრალია. პრობლემა იმაშია რომ სხვა ნაწილს ვერ ვსვამ ამ კომპიუტერში რო გამორიცხვის მეთოდით მივყვე.
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (2) [1] 2  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: კავკასუს ონლაინი
[ Script Execution time: 0.0555 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Disabled ]