forum.ge
reklama
FORUM.GE ... წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (99) « პირველი ... 68 69 [70] 71 72 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) Closed Topic · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> საკონდიტრო ნაწარმი 3 - რეცეპტები, რჩევები,
reziko17
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 902
წევრი No.: 7595
რეგისტრ.: 30-November 04

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 09:57  #21989047      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
cheese1
აი ძაან მაგარი ბრაუნის რეცეპტი. მაგრამ ყველაზე მთავარია რა ხარისხის შOკოლადს იხმარ. ეცადე ძაან მაღალი ხარისხის და მაღალი პროცენტIს შოკოლადით გააკეთო და უგემრიელესი გამოგივა. ანუ მთავარია როგორია შოკოლადი....
# 375 g soft unsalted butter
# 375 g best quality dark chocolate
# 6 large eggs
# 1 tablespoon vanilla extract
# 500 g caster sugar
# 225 g plain flour
# 1 teaspoon salt
# 300 g chopped walnuts

1. 1 Preheat the oven to 180°C.
2. 2 Line your approximatley 33 x 23 x 5 1/2cm brownie pan with foil or baking paper.
3. 3 Melt the butter and chocolate together in a large heavy based saucepan.
4. 4 In a bowl beat the eggs with the sugar and vanilla.
5. 5 Measure the flour into another bowl and add the salt.
6. 6 When the chocolate mixture has melted, let it cool a bit before beating in the eggs and sugar mixture, and then the nuts and flour.
7. 7 Beat to combine and then scrape out of the saucepan into the lined brownie pan.
8. 8 Bake for about 25 minutes.
9. 9 When its's ready, the top should be dried to a paler brown speckle, but the middle still dark and dense and gooey.
10. 10 Keep checking the brownies as they cook; remember that they will continue to cook as they cool.





--------------------
www.translategeo.com - ყველა სიტყვა ერთ საიტზე
www.siaxleebi.com - გაიგე ყველაფერი პირველმა
www.mymovies.ge - ყველა ფილმის მიმოხელვა
www.week.ge - ყველაზე მოდური სიახლეები
www.geton.ge - ტრანპორტირება ამერიკიდან
www.mygames.ge - ყველაზე ბევრი თამაში
www.pvp.ge - ყველაზე ბევრი ვიდეო
Peppi
ვიყიდი დროს


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 8421
წევრი No.: 11116
რეგისტრ.: 30-June 05

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 10:57  #21989463      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა · ვებგვერდი · yim
მაფინები შოკოლადით და ნიგვზით



მიმაგრებული სურათი (გადიდებისთვის დაუწკაპუნეთ სურათზე)
maffinChocolatefor.jpg


--------------------
www.perfectcook.org -კულინარიული ინტერნეტ-გამოცემა ქართულად; ქართული და უცხოური კერძები - სურათებით; კულინარიული მოგზაურობა და პროდუქტების მიმოხილვა; კონკურსი - მრავალი პრიზით და Peppi-ის ბლოგი . . .
cheese1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1576
წევრი No.: 108108
რეგისტრ.: 1-January 10

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 16:03  #21993150      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
აუ აუ მადლობთ ყველასს!!! ყველა რეცეპტს ვცდი რიგრიგობით smile.gif))))

reziko17
ესეიგი პროპორციულად ნეკლები ფქვილი და ბეევრი შოკოლადი, კარაქი და შაქარი უნდა დაზეპილებს smile.gif)))) მაგარი იქნებაა, 75 % შოკოლადი კაი იქნება ალბათ ან 85იანიც არის...
reziko17
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 902
წევრი No.: 7595
რეგისტრ.: 30-November 04

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 16:17  #21993370      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
cheese1
კი მე სულ მაგ რეცეპტით ვაკეთებ ბრაუნს , კი 85% ჯობია რათქმაუნდა. ცოტა ძვირი კი დაგიჯდება მაგრამ ჯობია
უგემრიელესიაა

ადრე დელმარში რო ბაჭია ნამცხვარი იყიდებოდა მაგისი რეცეპტი მინდა და კიდევ ირისის კრემით რო იყო სახელი აღარ მახსოვს. თუ ვინმემ იცით რეცეპტი დაწერეთ რა
cheese1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1576
წევრი No.: 108108
რეგისტრ.: 1-January 10

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 18:59  #21995570      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
volli35
შენ რო ეკლერების რაცეპტი დადე რამდნეიმე გვერდის უკან იქ არ გიწერია ეკლერებს უკვე ცხელ ღუმელში დებ თუ ცივში და მერე რთავ?? გაკეთება მინდა და მეშIნია მაგის გამო არ ჩამივარდე ს არასწორად თუ გავაკეთებ.... smile.gif))

და კიდე თქვენ გფეცოდინებათ აი პრიალა შოკოლადს როგორ აკეთებენ?? ჩემი ხვრიშინა ხდება ხოლმე რატომღაც, ყოველთვის არა მარა ვერ დავუმუღამე რისი ბრალია... smile.gif
volli35
zeIAZVA


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6920
წევრი No.: 47686
რეგისტრ.: 24-November 07

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 19:11  #21995704      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
cheese1
QUOTE
შენ რო ეკლერების რაცეპტი დადე რამდნეიმე გვერდის უკან იქ არ გიწერია ეკლერებს უკვე ცხელ ღუმელში დებ თუ ცივში და მერე რთავ?? გაკეთება მინდა და მეშIნია მაგის გამო არ ჩამივარდე ს არასწორად თუ გავაკეთებ....

ტაფა უნდა იყოს ცივი და ღუმელიც ტაფის შედების წინ უნდა აანთო .... ჩავარდნის შანსი ერთადერთი მაშინ გაქვს თუ მოაკლებ პირველ ცხობას დროს ... ანუ 190 გრადუსზე უნდა აცხო 35 წუთი .... ჰოდა ეს დროა არ მოაკლო ... რომ შეხედავ გარედან შუები უნდა იყოს აფუებული და ზემოდან შებრაწული .... ამის მერე ჩაუწევ ცეცხლს 150-160 გრადუსამდე და გააგრძელებ ცხობას კიდე მინიმუმ 15-20 წუთი იმისთვის რომ შიგნიდანაც გამოცხვეს და ცომიანი არ დარჩეს ... და ყველაზე მთავარია რომ გამოცხობის მერე მინიმუმ 15-20 წუთი ღუმელში უნდა დატოვო ეგრევე არ გამოიღო შუები თორემ 90% გარანტიას გაძლევ თუ მანამდე რამე დააკლდა ცხობის ამბავში მაშინვე ჩაგივარდება .... სულ ესაა

ველი კითხვებს .... მაშ

QUOTE
და კიდე თქვენ გფეცოდინებათ აი პრიალა შოკოლადს როგორ აკეთებენ??

მინანქარას სიპრიალეს აძლევს კარაქი .... ანუ დაამატე ცოტა მეტი ვიდრე საერთოდ უკეთებ და გამოგივა როგორიც გინდა


--------------------
ჰოი, წმინდაო საცოდაობავ, უწიგნური პოვარი უნდა გერქვას შენ! ... ©CZ88

შენ თუ შენი თავი ვარსკვლავი გგონია, მაშინ მე ცა ვარ და მაგრად მკიდიხარ

ისე დაგაიგნორებ, საკუთარ არსებობაში შეგეპარება ეჭვი :დდ
viko
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1311
წევრი No.: 113971
რეგისტრ.: 15-April 10

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 19:17  #21995781      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
user posted image








პ.ს. ცხელი რძე როცა დავასხი ცომს, მაფინები გამოვიდა უფრო
,, დაზეპილი,,

This post has been edited by viko on 11 Oct 2010, 19:18
cheese1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1576
წევრი No.: 108108
რეგისტრ.: 1-January 10

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 19:54  #21996331      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
volli35
დიიიდიი მადლობაა :* ვიწყებ ცხობას! წარმატება მისურვეთ smile.gif
volli35
zeIAZVA


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6920
წევრი No.: 47686
რეგისტრ.: 24-November 07

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 20:21  #21996744      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
cheese1
QUOTE
დიიიდიი მადლობაა :* ვიწყებ ცხობას! წარმატება მისურვეთ

წარმატებებს გისურვებ და ველი შედეგს .... აუცილებლად
WVB25
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 796
წევრი No.: 113050
რეგისტრ.: 18-February 10

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 20:25  #21996797      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
viko
სად ვიყიდო ეგ მაფინების ჭურჭელი? sad.gif
baking powder ქართული დროჟია? რეცეფტში ნახსენებია და ვერ მივხვდი ..
viko
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1311
წევრი No.: 113971
რეგისტრ.: 15-April 10

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 21:57  #21998424      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
WVB25

baking powder - ცომის გამაფხვიერებელია, ყველგან იყიდება.

QUOTE
სად ვიყიდო ეგ მაფინების ჭურჭელი

არ ვიცი
მე არ მიყიდია, მაჩუქეს.Kaiser hoff სილიკონისაა, მოხერხებულია.

This post has been edited by viko on 11 Oct 2010, 21:57
volli35
zeIAZVA


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6920
წევრი No.: 47686
რეგისტრ.: 24-November 07

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 22:05  #21998570      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
WVB25
QUOTE
სად ვიყიდო ეგ მაფინების ჭურჭელი?

ყველგან იყიდება .... ბაზრობაზეც, დანიურშიც, გუდვილშიც და კიდე ბევრგან .... ფასებშია უბრალოდ სხვაობა
და არის მეტალის და არის სილიკონის .... მსურველთათვის
Ctrl
Super Crazy Member +


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 10121
წევრი No.: 58606
რეგისტრ.: 16-April 08

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 22:08  #21998623      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
QUOTE
სად ვიყიდო ეგ მაფინების ჭურჭელი?

გუდვილშIქონდათ ეხლახანს ასეთი ერთჯერადები. ქაღალდისები,დაძალიან ძვირებიც არ იყო მგონი.ბევრნაირი ზომისიყო


--------------------
მე არ ვარ მსუქანი, ხასიათი მაქვს მძიმე
volli35
zeIAZVA


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6920
წევრი No.: 47686
რეგისტრ.: 24-November 07

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 22:13  #21998737      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
Ctrl
QUOTE
გუდვილშIქონდათ ეხლახანს ასეთი ერთჯერადები. ქაღალდისები,დაძალიან ძვირებიც არ იყო მგონი.ბევრნაირი ზომისიყო

ეგ ქაღალდისები სპეც ფორმაში ლაგდება როგორც მე ვიცი .... თუ ვცდები სემისწორეთ რა .... მინდა ვიყიდო და ზუსტად მინდა ვიცოდე რა და როგორ
cheese1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1576
წევრი No.: 108108
რეგისტრ.: 1-January 10

გამოგზავნილია: 11 Oct 2010, 22:13  #21998754      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ელფოსტა
volli35
გავაკეთეეეეე biggrin.gif ვაშააა ძალიან კარგი გამოვიდა დედაჩემი შოკშია biggrin.gif biggrin.gif დიდი მადლობააა :*
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (99) « პირველი ... 68 69 [70] 71 72 ... ბოლო » Closed Topic · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: კავკასუს ონლაინი
[ Script Execution time: 0.4374 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Disabled ]