fork
ჰმ!
მოინდომა
Strangeloveქათმის და საქონლის ხორცს არ ვჭამ, ბაყაყს მივეკარები?

არ გიყვარს შენ ბოსტნეული?
Artistკი, რეცეპტით ვაცხობ. დილით უკვე დავაყენე ტანგ სონგი

გიკოპირებ, აი:
იაპონური რძის პური მეთოდით : ტანგ სონგი
წინასწარ ვამზადებთ ფაფას:40 გრ.ფქვილზე 200 მლწყალი უნდა დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და მივიყვანოთ 65 გრადუსამდე, კარგად უნდა შესქელდეს.ვაფარებთ სამზარეულოს ცელოფანს და ვაცდით გაციებას.ვინახვთ 6/8 სთ მაცივარში
ცომისათვის:
580 გრ უმ ხარისხის ფქვილი
10 გრ.რძის ფხვნილი( არ მქონდა და არ დამიმატებია)
30 გრ შაქარი
250 გრ რძე
150 გრ " ფქვილის ფაფა "ტანგ სონგი
10 გრ მარილი
5 გრ ინდუსტრიული საფუარი
50 გრ კარაქი
მოვზილოთ ყველაფერი კარაქის გარდა.როცა ცოტა ელასტიური გახდება ცომი, დაამატეთ კარაქი და გააგრძელეთ ზელვა.ცომი ძალიან ელასტიური გახდება.
ვაფარებთ თავზე და ვაცდთ 40წთ , რომ გაფუვდება, დავყოფთ 6 გუნდად( დაახლ.215 გრ) და დავასვენებთ 15 წთ.თავდაფარებული.შემდეგ მივცემთ ცილინდრის ფორმას და ვდებთ
მართკუთხედ ყალიბში,კარგად ვაცდით 30 წთ, რომ გაფუვდეს.თავზე ვუსვამთ რძეს,
ცხობა: 180 გრ ქვედა წვის რეჟიმით 25 წთ.