lilyhammerდაწერე რა ქართულად, თორემ ტვინი და თვალები მეტკინა.
არ გეწყინოს.
ზუთხზე ბევრად გემრიელი გახლავს MAHI-MAHI და მეორე "საშინელება", გიგანტური კამბალა.
ინგლისურად მეორეს HALIBUT-ს ეძახიან.
წალამზე, ან ხილის ნაკვერცხალზე შემწვარი, რაღაც სასწაული გამოდის ორივე.
ორაგულს და კალმახს ვერ შევადარებ ზუთხს, ეგ სხვა დონეა.
ზუთხს თავისი ადგილი უკავია თევზეულში და ღირსეულადაც.
თუ იცი მაგის შეწვა, ან მოხარშვა, მაგარი ბომბა რამე გამოდის.