ხუციშვილიGood luck bro
სად დადიხარ ტრენაჟორებზე? მე შევდივარ ამ დღეებში Hard Way არის მეოთხე მიკროში, საპურეთი რო იყო ადრე. 70 ლარი ღირს და მემგონი არის ტრენერიც. გავარკვევ ამ დღეებში და გაგაგებინებ.
night-blue ზოგადად შეუძლებელია ერთI რომელიმე სხეულის ნაწილის წონა დაიკლო ცალკე და დანარჩენები შეინარჩუნო.
როცა იკლებ ზოგადად ორგანიზმის ცხიმის დონე იკლებს და ყველგან თანაბრად პატარავდები.
ტაკს:
1. ცხიმიანი რაც შეიძლება ნაკლები
2. ლუდი აღარ დალიო (ზოგადად ცოტა ალკოჰოლი მიიღე (ვიცი რო ამ ქვეყანაში ფხიზლად დიდი ხანი დარჩენა რთულია, მარა ღიპიც ###ობაა

)).
fun fact: 400 გრამი ლუდი უდრის 5 ნაჭერ პურს. you do the math

3. მწვანე ჩაი სვი ხოლმე
4. ტკბილი ამოიღე და შეეცადე ხილით ჩაანაცვლო. მაგალითად უშაქრო ყავაზე გადავედი და ვაშლს ვაყოლებ ხოლმე. თავიდან ყველაფერი ###ობაა მარა მერე ეჩვევი ადამიანი ;დ
5. თონის პური შავი პურით ჩაანაცვლე
6. კარგად გამოიძინე ხოლმე რო ენერგია გქონდეს სავარჯიშოდ.
პ.ს იმ წელზე შემოსახვევ რაღაცას არავინ გაეკაროთ!!!
უამრავი ფაქტია, რომ ადამიანებს წელი უშეშდებათ მაგის მოხსნის მერე (სიცივე რო გირტყავს) და ეგ რაში შეიძლება გადაიზარდოს კი იცით. დამბლა და ათასი ###ობა.
ნამდვილად ეფექტურია მარა ამ რისკად არ ღირს.
ვინც პროტეინებზე ჩალიჩობთ და ქათმის მოხარშულ ფილეს ჭამთ ხოლმე, მაგარ საჭმელს გასწავლით რომელიც სულ რაღაც 30 წუთში მზადდება და უგემრიელესია. ეს იმიტო რო როგორც ყველამ ვიცით პროსტა მოხარშული ქათამი ###ობაა..
გვჭირდება:
* ხახვი
* ნიორი
* წითელი ბულგარული
* ქინძი (ცოცხალი)
* წიწაკა (დაფქული ან ცოცხალი, აზრი არ აქვს).
* ცოცხალი პომიდორი (გაფრცქვნილი და დაჭყლეტილი) ან დაკონსერვებული.
პირველ რიგში
>ვხარშავთ ქათმის ფილეს (სასურველია იყოს ბიობიოსი

).
>ჯერ გაყინულს შეუდგავ წყალს ერთი ნახევარი საათი.
>მერე ჩადებ ცივ წყალში და შეუნთებ.
>როცა მოხარშვას დაიწყებს რაღაც თეთრი ###ობები ამოტივტივდება და ეგ მოხადეთ რამით და გადააქციეთ.
>ერთ ნახევარ საათში იხარშება მოკლედ ეგეც, გასინჯეთ პატარა და მიხვდებით.
>ამ ქათამს ამოვიღებთ, და პატარ ნაწილებად დავჩეხავთ რაც შეიძლება.
მერე, >ზემოთ ჩამოთვლილ ბოსტნეულს (ქინძის გარდა) რაც შეიძლება პატარებათ დავჭრით და ჩავუშვებთ ზეთიან ტაფაში, დაბალ ცეცხლზე და დავიწყებთ მოთუშვას.
>თან აყრი მარილს და პილპილს ნელნელა და ურევ.
>ფერს რო შეიცვლის და მტყვნელ სუნს რო დააყენებს, მაგ დროს
>ჩავუშვებთ იმ ქათმის ხორცს და ერთი 3-5 წუთი დაბალ ცეცხლზე ვურევთ.
ამის შემდეგ
>ვამატებთ პომიდორს და ვაყრით მარილს ისევ.
დავაფარებთ და ვაცდით, მერე ისევ
>ვურევთ, ვურევთ , ვურევთ.
ვურევთ იქამდე სანამ არ გავსინჯავთ და გემრიელი არ იქნება.
>გამზადებულზე დაჭრილ ცოცხალ ქინძს ვაყრით ზემოდან და ვაფარებთ.
ეგაა
ვინც გააკეთებთ დაწერეთ რა მტყვნელი რამეა.
თან ქათამთან ერთად კიდე ათას სასარგებლო რამეს ღებულობ
თან მართლა ძაან გემრიელია
დღეს 2 საათის მერე არაფერი მიჭამია და რატო დავწერე ეს პოსტი
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's going to die, come watch TV?