რა კაია რომ სამეცნიერო კვლევა გაქვთ ჩატარებული როგორც კერძის წარმომავლობაზე, ასევე მის ავკარგიანობაზე...
მარა ამის მიხედავად მაინც ვერ დაგეთახმებით ხაჭაპური რატოა სიტყვაზე უფრო მდაბიური კერძი ვიდრე ჩახობილი?!
ყველა კერძი რთულია, აქვს საშუალება განვითარდე, გაიზარდო ა.შ აი ამ ფილმში
https://adjaranet.to/filmebi/16902-meniu-qartulad.html ნათლადა ეგ მოტივი განვითარებული.....
================ მეორე საკითხი ===========================
თქვენ ხო გაერკვიეთ კერძის წარმომავლობაში, ასევე რომელი უფრო მარგებელია ისა ესა... აქვე ახსენეთ ვეგეტარიანელი/ვეგანი კერძების შესაძლებლობა ქართულ სამზარეულოში
ანუ გაქვსპროდუქტი, იცი როგორ გაკეთო ის, ასევე ხედავ მის პოტენციალს ბაზარზე
აი სწორედ ამიტო იწყებენ სიტყვაზე ლექტორები, ტოპმენეჯერები, ბუღალტრები, იურისტები, ექიმები საკუტარი კაფების რესტორნების გახსნას. რაღაცას მთელი ცხორებას ალევენ 10- 15 წელი სწავლობენ და მერე აქვთ ფუფუნება გახსნა კაფე/ბარი რამე ახალი ხედვით