ეს არის სოკოვანი დაავადება რომელიც ულვე გახშირდა პლასტმასის ქანდარების შედეგად
არ შეიძლება პლასტმასის ქანდარა და უსუფთაობა გალიაში რადგან ეს არის I-მტერი თუთოსთვის
შეგიძლია მოტეხო იმ ხილის ჯოხები რაც ჩვენ გვეჭმევა და დაუკიდო
სოკოვან დაავადებას შეგიძლია უშველო საჭმელი ზეთით
ზეთი დაასხი სუფთა ტაფაზე და გადმოადუღე კვამლი კიშეგაწუხებს მაგრამ მაინც

მერე გაგრილდება (თავისთავად)
და როცა ოთახის ტემპერატურაზე იქნება ზეთი, მაშინ წაუსვი (დღეში რამდენჯერმე) ზეთი შეინახე თავდახურულ ჭურჭელში
ასევე არ გაწყენდა მისცე ხილი და ბოსტნეული
მაგ: გრეჩიხა მხოლოდ მოხარშული მარილისა და სხვა მინარევების გარეშე
ასევე ვაშლი, საზამთრი
ჭარხალიც მიეცი წვრილად დაჭრილი(უმი)
კვერცხი მოხარშული და დაჭრილი და ა.შ
ეს პროდუქტები თუ მიცემ სასურველია დღეების მიყოლებით არ მისცე
როცა მაგ: მისცემ კამას 3 დგის შემდეგ მიეცი სალათის ფოთოლი 3 დგის შემდეგ ჭარხალი 3 დგის შემდეგ მოხარშული ბრინჯი უმარილოდ როგორც გრეჩიხის შემთხვევაში.....
მენიუ შეუცვალე ხოლმე სულ ერთფეროვნად ნუ მისცემ საკვებს და სულ დამატებით საკვებზედაც ნუ გეყოლება
სპეციალიზირებული საკვები ზგი არ ვარგა იოდის ნაკლებობა აქვს და ისინიც იწვევენ ყელის დაავადებებს და ა.შ
სხვა რა გითხრა? მემგონი მიხვდები რაც დავწერე და თუ რამე ვერ გაიგო არ მოგერიდოს გვკითხე და გეტყვით

დადე რა მერე სურათები პლზ
This post has been edited by KoKo:) on 22 Aug 2011, 15:35