ანუ?
* * *
likable» სპოილერის ნახვისთვის დააწკაპუნეთ აქ «
* * *
1 ფოტო
სოუსი მიცუკანი, 500 გრამი
მეორე - მოხარშული ბრინჯი. სოუსი ზედ ესხმება და ვურევთ კარგად
მესამეზე დაპრესილი წყალმცენარები - ნორი
მთლიანი ზომა რამხელაა და მაგიისი ნახევარი, მეოთხე ფოტოზე სუშის ზოამ
მთლიანი ზომა რაცაა, ეგ გამოიყენება, როცა როლის გარედან ექცევა ნორი და მთელი შიგთავსი შიგნითაა, ნახევარი გამოიყენება, თუ ბრინი გარედანაა. როცა სუშს ვაკეთებთ, მაშინ წვრილ ზოლს ვიყენებთ
მეხუთე ფოტოზე
ორაგულის ხორცია თხელ ფენებად დაჭრილი ფილადელფიაზე გამოიყენება და ნეჟნიზე, ასევე რამდენიემ სხვა როლზე
ამ დროს ბრინჯი ზემოდან აქვს როლს და ზედ ეხვევა ეს ხორცი
დანარჩენ ფოტოებზე პროდუქტის სურათებია რა
ხიზილალა წითელი, მწვანე, შავი
თხევადი ყველი
ვასაბის ფხვნილის პაკეტი
კლიარის ფქვილი (როცა როლის შეწვა გვინდა ან ინგრედიენტების)
ბოლოში რაშიდის დაბრაწული ნახევარქათამები, ისე
* * *
კაროჩე ეხალ ეგ ფოტოები იყო დაახლოებით იცოდე რა შეიძლება დაგჭირდეს რა
პირველ რიგში გჭირდება ბრინჯის მოხარშვა
ბრინჯი უნდა იყოს რაც შეიძლება ხარისხიანი, თუ აკგად გაფუვდა, მIთ უკეთესი
ჩვენ დაახლოებით 1:1 წილზე ვხარშავთ ბრინჯი:წყალი
სასურველია ბრინჯის სახარში დანადგარი გქოდნეს და ბრინჯი თბილად შეინახო. სუშის და როლის კეთების წინ ვათბობთ ხოლმე, თOრე ისე თუ გცალაი სასურველაი ბრინჯის სახარშში იყოს ბრინჯი თბილად
მერე ბრინჯი რო მოიხარშება, ამგ სოუსს დაასხავ, მიცუკანს
ჩვენ მიცუკანს ვყიდულობთ (40 დოლარი ღირს დაახლოებით 20 ლიტრიანივ ედროთI, ნალებ მოცულობაზე ფასი მეტი იქნება ალბათ, ესე ლიტრი 2 დოლარი გამოდის)
მერე 5 ლიტრ მიცუკანს ვამატებთ 3 კილო შაქარს, 500 გრამ მარილს, და ერთ ლიმონს ვაწურავთ მთლაიანდ
შაქარი ნელნელა უდნა ამატო ა გამუდმებით ურიო რო ბოლომდე გაიხსნას, ისე ეგრევე ჩაყრა არ ღირს, დიდხანს იწვალებ სანაამ ბოლომდე გაიხსნება
შემდეგ ეტაპზე, 3 კილო ბრინჯი და 3 ლიტრა ან ოდანვ ემტ წყალზე რო მოიხარშება, მაგ ბრინჯს ვასხავთ 500 მილიგრამ ამ გახსნილ სოუსს და კარგად ვურევთ რამდენჯერმე, ბოლოდმე უდნა გაუჯდეს
პრპორციები თავად იანგარიშე რა

შენც 3 კილო ბრინჯს ან 5 ლიტრ მიცუკანს ხოა რ გააკეთებ

ხო ტექსტში გამოტოვებულ ასოებზე ბოდიშს გიხდი

ნუ ბრინჯის ამბავი გავარკვიეთ, ლიმონი სიმჟავეს მატებს, და შაქარი და სოუსი წებოვნებას.
როლის და სუშის გაკეთებისას აუცილებლეია ცელოფნის ხელთათმანები, სამედიცინოც წავა. ოღონდ ხელს აუციელბლად ისველებ, ისე ბრინჯი მიგეკვრეაბა, ამგრამ ბევრი დასვალება არ გინდა, ოდანვ დატენიანება ყოფნის.
ნუ ნორი რო გიდნა უკვე იცი
ნორსაც აგიხსენი როგორ იყენებ, თუ გიდნა დიდს - ნორი საერთოდ მიახლოებით დასერილივითაა, ნაჭდევებით ხვდები როგორ უდნა დაკეცო
ხოდა ასე 2,5 ზოლზე დატოვებ დიდ ნორზე ადგისლ ცარიელს, დანარჩენზე ბრინჯს გაანაწიელბ 3-5 მმ სისქეზე და გააბრტყელებ
გასაბრტყელებლად ცელოფანში ჩადებულ რაღაცას ვიყენებთ, ჯანდაბა სახელია რ მახსოვს
აი ისაა რა წვრილი ჩხირებია ჯოხით გადაბმული რითაც ფორამს ვაძლევ როლს და ვ ახვევ ხო ხვდები?

მერე ბრინჯზე ათავსებ ინგრედიენტებს და ახვევ, ნორის ცარიელ ნაწილს კიდეზე სველ თითს გა დაატარებ, რო მიეკროს და ეგაა როლი მზადაა
თუ საშუალო ნროს აიღებ, მაშინ ბრინჯი მთლიანად თავსდება ზედაპირზე და ცალ მხარეს ასე 2-3 მმ გადაცდება ნოს, რო ბრინჯმა დახვევისას გადაფაროს ერთმანეთი და ნორია რ გამოჩნდეს.
როცა პატარა ორს იღებ, ბრინჯს ხორკლიან მხარეზე ათავსებ, როცა დიდს - მაშინაც.
როლს შიგთავსს ან გარედანრ აცაა საკუთარი ინგრედიენებით საკUთარი გემოვნების მხიედვით აფორმებ
როცა მზად იქნება, გჭირდება იმბირი (GINGER) წითელი მწნილია კომბოსტოსავით, ვასაბის სოუსი (1კგ პაეკეტს 1 ლიტრ წყალში ხსნიდ ა ღვარღვარით გდის ცრემლები) ან ამაზონზე უკვეთავ მცირე პორციებს გამზადებულს ან გაუმზადებელს, ან სადმე ჩვენთან იყიდი.
ბოდიშI ცოტა აბდაუბდად მიწერია გვიანიად ა ფოტოებიც ყვეალფრის არა ამქვს
მესამე რაც გჭIრდება დესერტად - ესაა სოიოს სოუსი კეკამანი
ეგ 60 მწარადმწვანე ჯდება 18 ლიტრიანი ვედროთი. 9ლიტრ კეკამანს ვამატბთ 6 ლიტრ წყალს და 4 კილო შაქარს და კარგად ვურევთ, ამის ემრე გამოიყეენბა სოუსად
სუშის როცა ჭამ, უდნა ეცადო სოუსშI ჩადო ხორცის მხირიდან რო ოდანვ დასველდეს და გემო მისცეს, თუ ბრინჯის მხირდან ჩადებ, შეიწოვს და გაიჟღინთება
სუშებს/როელბს შორის იმბირს ჭამ რო რაც ჭამე ის გემო გაანეიტრალო და ახალი სხვანაირის გემო თავიდან შეიგრძნო
თუ რამე კIთხვაა მერე მკIთხე უფრო დეტალურად დავდებ და თუ ემცალა უკეთესს დავდებ ფოტოებსაც
* * *