forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> მგონი ვერ მუშაობს კომპი გამართულად, შემოიხედეთ
machuqe1
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 68
წევრი No.: 166573
რეგისტრ.: 3-May 13

გამოგზავნილია: 11 Jul 2019, 13:43  #54956662      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობა

მოკლედ მაქვს i5 4690 8GB ram და GTX 1060 Xtreme Gaming 6GB

Metro exodus საშუალო გრაფიკაზე , Assassin's creed syndicate საშუალოზე აქვს ლაგები

Youtube-ზე რომ ვნახულობ ჩემზე სუსტი სისტემა თამაშობს ამ თამაშებს ბევრად კარგად ვიდრე ჩემი

ვერ გავიგე რა ჭირს

თითქოს რაღაც ლიმიტდება და ვერ მუშაობს თითქოს კარგად კომპიუტერი

რისი ბრალი შეიძლება იყოს? Task Manager-ში ვნახულობ 4-ვე Core მუშაობს პროცესორის

სხვა რამე შეიძლება იყოს შეზღუდვა? დრაივერები ყველა განახლებული მაქვს სულ ვანახლებ ხოლმე.

This post has been edited by machuqe1 on 11 Jul 2019, 13:43
lashj
597547373


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 355
წევრი No.: 165408
რეგისტრ.: 12-April 13

გამოგზავნილია: 11 Jul 2019, 14:57  #54957044      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · aim · yim
წესით არ უნდა ქონდეს ლაგები რა ტვირთავს სისტემას თამაშის გარდა ის გადაამოწმე
UP თემას


--------------------
i3 7100
gt 1030 asus
asus h110m k
hdd 1tb 7200 rpm
ram 8gb crucial 2x4
power 500 watt
case + dvd r w
URAN238
SEXY Member :D


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5529
წევრი No.: 6943
რეგისტრ.: 21-October 04

გამოგზავნილია: 11 Jul 2019, 15:52  #54957401      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
QUOTE
8GB ram

ცოტაა
SSD ზე გაქვს დაყენებული თამაშები ?


--------------------
Qualcomm® Snapdragon 821 @ 2,35 GHz
LGE LG-H870S
4Gb LPDDR4
32Gb UFS 2.0
Qualcomm® Adreno 530
IPS QuadHD+ Dolby Vision, HDR10
32bit Hi-Fi Quad Sabre ESS ES9218+
Android 8.0 + UX 6.0
Gogla1990
The Good


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16894
წევრი No.: 154210
რეგისტრ.: 19-September 12

გამოგზავნილია: 11 Jul 2019, 22:35  #54959561      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
machuqe1
QUOTE
Metro exodus საშუალო გრაფიკაზე , Assassin's creed syndicate საშუალოზე აქვს ლაგები

დატვირთვებს დააკვირდი ვიდეო-პროცი-ოპერა რომელი რამდენზე იტვირთება + დააყენე ულტრაზეც და ლოვზეც და ნახე რა შეიცვლება


--------------------
”მე ანგელოზი არ ვყოფილვარ, მაგრამ მუდამ ვცდილობდი, ადამიანი ვყოფილიყავი. ეცადე შენც.”
lukaxucishvili
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 99
წევრი No.: 142995
რეგისტრ.: 11-February 12

გამოგზავნილია: 13 Jul 2019, 09:39  #54965943      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Disk usage როგორ გაქვს? Windows 10-ს ჭირს ხოლმე ზოგჯერ სულ 100% disk usage-ს აჩვენებს
LG2012
gold member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5958
წევრი No.: 141906
რეგისტრ.: 20-January 12

გამოგზავნილია: 13 Jul 2019, 10:49  #54966142      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
კვების ბლოკმაც იცის ..როცა სისტემა იტვირთება აჭედინებს მერე..


--------------------
დიდ სიბრძნეს დიდი მწუხარება მოაქვს; ვინც მეტ ცოდნას იძენს, ტკივილს იმატებს
imereliaznauri
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 189
წევრი No.: 179226
რეგისტრ.: 4-January 14

გამოგზავნილია: 13 Jul 2019, 11:12  #54966210      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
დამეხმარეთ რა აი რა ხდება . კომპს როცა ვრთავ ვენტილატორები მუშაობს მარა კომპი არ ირთვება,ჩართვის ღილაკს ვაჭერ თითს იმდენ ხანს რომ ეს ვენტილატორები ანუ ქულერები გაითიშოს,რო გაითიშება ანუ გაჩერდება ქულერები შემდეგ ჩვეულებრივად ირთვება კომპი. საქმე კიდე იმაშია რომ ამას სულ არ აკეთებს, აი ვთქვათ 10 დან 5 ჯერ შეიძლება გააკეთოს ასეთი რამე რისი ბრალი იქნება ხო არ გქონიათ ასეთი შემთხვევა გამომეხმაურეთ რა .კვების ბლოკი ახალი მიყენია
LG2012
gold member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5958
წევრი No.: 141906
რეგისტრ.: 20-January 12

გამოგზავნილია: 13 Jul 2019, 12:50  #54966581      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
imereliaznauri
ანუ კომპიუტერი რეალურად ირთვება მარა გამოსახულება არ გამოაქ..ამას ამბობ ალბათ..თუ ესეა მანდ 1 პრობლემა არაა..

1)ოპერატიული ამოიღე გაწმინდე ჩადე..ან თუ რამოდენიმე გაქ 1 დატოვე და ისე ჩართე.
2) მონიტორი შეამოწმე სხვა კომპზე..მუშაობს?
3) ვიდეო კარტა თუ გაქ ეგაც შეამოწმე.სხვა კომპზე..


imereliaznauri
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 189
წევრი No.: 179226
რეგისტრ.: 4-January 14

გამოგზავნილია: 13 Jul 2019, 15:43  #54967335      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მადლობა გაიხარე მონიტორი მუშაა აი ოპერატიული მეეჭვება ვიდეო კარტა სხვა ჩავაყენე მარა იგივე გააკეთა , აი სულ რო არ აკეთებს ასე ეს რაღას დავაბრალო .თუ ოპერატიული გაფუჭებულია არც უნდა ჩაირთოს ხო ასეა .იუთუბზე კვების ბლოკს აბრალებენ, რა ვიცი აბა.ვინჩესტერი არ იქნება არაფერ შუაში?
LG2012
gold member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5958
წევრი No.: 141906
რეგისტრ.: 20-January 12

გამოგზავნილია: 13 Jul 2019, 16:16  #54967474      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
imereliaznauri
არა ოპერატიულის გარეშეც ქულერები იტრიალებს..

ამოიღე და გაწმინდე წვერები
machuqe1
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 68
წევრი No.: 166573
რეგისტრ.: 3-May 13

გამოგზავნილია: 13 Jul 2019, 19:21  #54968245      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
lashj
QUOTE
წესით არ უნდა ქონდეს ლაგები რა ტვირთავს სისტემას თამაშის გარდა ის გადაამოწმე
UP თემას

მადლობა. ვაკვირდები და პროცესებში ისეთი არაფერია ვფიქრობ 1903 განახლების ბრალია კონფლიქტში შეიძლება იყოს თამაში თვითონ?
URAN238
QUOTE
ცოტაა
SSD ზე გაქვს დაყენებული თამაშები ?

არა SSD არ მაქვს
Gogla1990
QUOTE
დატვირთვებს დააკვირდი ვიდეო-პროცი-ოპერა რომელი რამდენზე იტვირთება + დააყენე ულტრაზეც და ლოვზეც და ნახე რა შეიცვლება

Assassin's creed syndicate გავასწორე. რაღაც Patch-ის ბრალი ყოფილა სხვა ვერსია დავაყენე,მაგრამ Metro-ს Ultra-ზეც და Medium-ზეც ლაგები აქვს ვფიქრობ 1903ის ბრალია W10-ის
lukaxucishvili
QUOTE
Disk usage როგორ გაქვს? Windows 10-ს ჭირს ხოლმე ზოგჯერ სულ 100% disk usage-ს აჩვენებს

კი იცის ხოლმე 100ზე გაჩერება მაგრამ რასაც ვაკვირდები ჯერჯერობით არ არის ხოლმე 100ზე
LG2012
QUOTE
კვების ბლოკმაც იცის ..როცა სისტემა იტვირთება აჭედინებს მერე..

Thermaltake 850W Bronze მაქვს არამგონია ეს კვება არ ყოფნიდეს 1060-ს smile.gif

მადლობა გამოხმაურებისთვის

ვფიქრობ Metro Exodus-ს რაღაც შეუთავსებლობა აქვს ამ ახალ Windows 10-ზე

Assassin გასწორდა Patch ყოფილა გამოსული მაგ ხარვეზის გასასწორებლად

ეხლა ვცდილობ Metroს ვუშველო რამე თორე ძალიან შემაწუხებლად ლაგავს biggrin.gif
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0185 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Disabled ]