forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (23) « პირველი ... 21 22 [23]   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> JS - Questions & Answers
JS@Ninja
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 23
წევრი No.: 245129
რეგისტრ.: 2-September 18

გამოგზავნილია: 2 Sep 2018, 14:15  #53359608      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
elnur009
yes.gif

ფორუმი აკთებს თვითონ
-ქართველი-
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5787
წევრი No.: 41104
რეგისტრ.: 3-September 07

გამოგზავნილია: 2 Sep 2018, 14:36  #53359739      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
elnur009
ფორუმი ცვლის

This post has been edited by -ქართველი- on 2 Sep 2018, 14:37


--------------------
კოდის მოხსნა ნებისმიერ ტელეფონზე, IMEI კოდით და პროგრამულად.
ნებისმიერი ტელეფონი, რასაც კოდი ეხსნება: https://forum.ge/?f=55&showtopic=34569570

http://mitsubishi-club.ge/
http://legion.ge/
snex
Last game


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3770
წევრი No.: 55984
რეგისტრ.: 17-March 08

გამოგზავნილია: 9 Sep 2018, 00:30  #53396397      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობათ, მოკლედ აქედან მინდა ეს კოდები წამოვიღო მაგრამ ჯავაში რაღაც აქვს დაბლოკილი თუ რაღაც აკლია არვიცი

ადგილზე საიტზე მუშაობს გადმოკოპირების მერე აღარ

იქნებ ვინმემ შეხედოთ სკრიპტს და უცებ მიხვდეთ რასჭირს

5 სურათია ეკრანზე და მაუსის მიტანისას დიდდებოდეს ხოლმე სურათი

ლინკი : https://codepen.io/gssi-fe/pen/bdGovJ

კოდი თვითონ
$(document).ready(functi0n() {
$("#main .strips").hover(
functi0n() {
$("#main .strips").css({
width: "15%"
});
$(this).css({
width: "40%"
});
},
functi0n() {
$("#main .strips").css({
width: "20%"
});
}
);

$("#main .strips").click(functi0n() {
if ($(this).hasClass("active")) {
$("#main .strips").removeClass("hide");
$(this).removeClass("active");
} else {
$("#main .strips").addClass("hide");
$(this)
.removeClass("hide")
.addClass("active");
}
});
});

მადლობა წინასწარ


--------------------
Владыка света даруй нам свет,
Владыка света защити нас,
Владыка света даруй нам мудрость
Ибо ночь темна и полна ужасов ...

JS@Ninja
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 23
წევრი No.: 245129
რეგისტრ.: 2-September 18

გამოგზავნილია: 9 Sep 2018, 13:56  #53398201      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
snex

ბიბლიოთეკა არის jquery ქვია მაგის შეტანა გინდა პროექტში რომ იმუშავოს
სადაც ამ ჯს კოდს სვავ იმის მაღლა ჩასვი ეს

CODE
<scr1pt src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.min.js"></scr1pt>


პ და ს

scr1pt << ერთიანი შეცვალე "i" თი ფორემი ამატებს
-ქართველი-
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5787
წევრი No.: 41104
რეგისტრ.: 3-September 07

გამოგზავნილია: 11 Sep 2018, 12:06  #53408103      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
გამარჯობა

CODE
   onComplete: functi0n(data) {
     var uploadResponse = JSON.parse(data);
     this.videoId = uploadResponse.id;
     $('#videoid').text(this.videoId);
     $('.post-upload').show();
     this.pollForVideoStatus();
   }.bind(this)


შესრულების და this.videoId-ის მიღების მერე, როგორ გავაკეთო მიღებულის ავტომატური კოპირება copyToClipboard #videoid-ის მაუსით მონიშვნის და კლიკების გარეშე.

This post has been edited by -ქართველი- on 11 Sep 2018, 12:08
Neo
Elon 🚀


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15624
წევრი No.: 3604
რეგისტრ.: 14-November 03

გამოგზავნილია: 11 Sep 2018, 13:48  #53408719      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
QUOTE (-ქართველი-)
კლიკების გარეშე

No way! for security reasons....

ატვირთული ვიდეოს იდ ინფუთში მოათავსე და შემდეგ ბუტონზე დაკლიკვით დააკოპირე

CODE
let button = document.querySelector('button');
let input = document.querySelector('input');

button.addEventListener('click', functi0n() {
 input.select();
 document.###cCommand('copy');
 input.blur();
});


--------------------
LiveForum Firefox - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/liveforum/
LiveForum Chrome - https://chrome.google.com/webstore/detail/liveforum/ndgkajmambbiknophepokfnnangenaab
-ქართველი-
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5787
წევრი No.: 41104
რეგისტრ.: 3-September 07

გამოგზავნილია: 11 Sep 2018, 16:47  #53409621      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
Neo
CODE
functi0n copy() {
 let textarea = document.getElementById("tmp");
 textarea.select();
 document.###cCommand("copy");
}

მაგრამ იქნებ კლიკების გარეშე გამომსვლოდა...
snex
Last game


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3770
წევრი No.: 55984
რეგისტრ.: 17-March 08

გამოგზავნილია: 14 Sep 2018, 15:49  #53426302      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (JS@Ninja @ 9 Sep 2018, 13:56 )
snex

ბიბლიოთეკა არის jquery ქვია მაგის შეტანა გინდა პროექტში რომ იმუშავოს
სადაც ამ ჯს კოდს სვავ იმის მაღლა ჩასვი ეს

CODE
<scr1pt src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.min.js"></scr1pt>




ვიწუწუნე არ შვება თქო და მერე რომ ვუყურებდი ჩემ დაპოსტილს იმის მაღლა ჩასვის მოვკარი თვალი ერთი ხაზით ზევით ავიტანე და ამუშავდა

რამატრაკვეცობაა ეგ? ასეთი დიდი მნიშვნელობა აქვს სკრიპტების მიბმის თანმიმდევრობას? :/

და დიდი მადლობა რათქმაუნდა wink.gif

This post has been edited by snex on 14 Sep 2018, 16:03
JS@Ninja
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 23
წევრი No.: 245129
რეგისტრ.: 2-September 18

გამოგზავნილია: 15 Sep 2018, 18:39  #53432421      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
snex

QUOTE
მნიშვნელობა აქვს


yes.gif რა თქმა უნდა
ჯერ უნდა ჩაიტვირთოს ბიბლიოთეკა შემდეგ ის კოდი რომელიც ამ ბიბლიოთეკაზე არის დაწერილი

მაგალითად თუ პირიქით ჩავტვირთავდ ჯერ კოდს და მერე ბიბლიოთეკას დოკუმენტი ვერ გაიგებს $ რა სიმბოლოა ვინდოუზე არ იქნება მსგავსი ფროფერთი რომ კოდი გაუშვას ამიტომ საჭიროა სინქრონულად გავაკეთოთ ყველაფერი როგორც "წესია"
snex
Last game


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3770
წევრი No.: 55984
რეგისტრ.: 17-March 08

გამოგზავნილია: 17 Sep 2018, 01:27  #53439890      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
JS@Ninja
ხო გასაგებია ეხლა, მადლობა

აი რამდენ სკრიპტს არ უმუშავია ჩენთან ალბათ რამდენის ბრალი იყო ეგ ფაილი რომ არ მქონდა

რამდენი რამე მაქვს კიდე სასწავლი :3
-ქართველი-
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5787
წევრი No.: 41104
რეგისტრ.: 3-September 07

გამოგზავნილია: 18 Sep 2018, 10:05  #53445967      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
Removed...

This post has been edited by -ქართველი- on 18 Sep 2018, 10:56
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (23) « პირველი ... 21 22 [23]  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0245 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]