forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · რჩეულები  · ჩატი
Pages: (7) 1 2 [3] 4 5 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> iMac, ძირითადი სადისკუსიო თემა
kosty
yes we can


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 781
წევრი No.: 88713
რეგისტრ.: 12-April 09

გამოგზავნილია: 1 Mar 2013, 00:45  #35407520      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობა ვაშლოფილებს!

ახალ iMac ზე ვინდოუსის დაყენებისას მახსოვრობა დაფორმატდა. ახალ აიმაკებზე მაკთან ერთად ჩვეულებრივად დავაყენეთ ვინდოუსი და მეგობარმა მერე ვინდოუსში C დისკი გაყო და C და D დისკებად გააკეთა და D დისკი დააფორმატა და მერე ვეღარ ჩართო, ანუ აღარც მაკს ხედავს და არც ვინდოუსს. მე ვფიქრობ, მთლიანი მახსოვრობა დაფორმატდა ვინდოუსის ფორმატში. გარე მყარ დისკზე კი დავაყენე მაკი 10.8 იმ იმედით, რომ მთავარად გარე მახსოვრობის მაკს გავუშვებ და მერე მთლიანი მაკის მახსოვრობას მაკის ფორმატში დავაფორმატებთქო და რაღაც ვერ გამოვიდა.
ამის დაშლა და SSD-ს ამოღება, მერე მისი ცალკე დაფორმატება მაგარი საჩალიჩოა და იქნებ თქვენ იცოდეთ რამე ამის სხვა წამალი smile.gif

This post has been edited by ჰეისან on 1 Mar 2013, 11:48
ჰეისან
♉ რატომ მეშინია?


********
ჯგუფი: Moderators
წერილები: 21624
წევრი No.: 3367
რეგისტრ.: 31-October 03

გამოგზავნილია: 1 Mar 2013, 11:51  #35410957      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
kosty
Mountain Lion-ის საინსტალაციოთი ჩაიტვირთე და გრაფიკულ გარსს როცა გამოგიტანს, იქ მენიუდან ამოარჩიე Disk Utility. შიგნით მონიშნე შენი SSD, გადადი Partition-ზე, ჩამოსაშლელი სიიდან ამოარჩიე 1 Partition, გვერდით პატარა გრაფაში ჩაწერე სახელი (მაგალითად MacOS), ფორმატში ამოარჩიე Mac OS Extended (Journaled) და Options-ში GUID. მერე დააჭირე Partition ღილაკს და დაეთანხმე შეტყობინებას. სულ ეგაა. მერე გამოდი Disk Utility-დან და გააგრძელე ინსტალაცია.

როცა სისტემა დაყენდება, შემდეგ აფდეითები გააკეთე და ამის მერე შეგიძლია Boot Camp Assistant-ის საშუალებით Windows-იც ჩაწერო.


--------------------
ერთად ყველაფერს მოვერევით! :yes:
kosty
yes we can


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 781
წევრი No.: 88713
რეგისტრ.: 12-April 09

გამოგზავნილია: 1 Mar 2013, 12:10  #35411139      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ჰეისან

თემა გარეთ არასწორად გამიხსნია, მადლობა რომ გადმოამისამართე.

გრაფიკული გარსი საერთოდ არც გამოაქვს, ჩართვისას ლოგო რომ გამოაქვს გადახაზული წრე, ვფიქრობ არცერთი სისტემა აღარ წერია და თან SSD ვინდოუსის ფორმატში არის დაფორმატებული, თუ შEიძლება ესეთი რაღაც.
ახალი imac არის და სუპერდრაივით ბევრჯერ ვცადე და მაინც ვ ერ მივედი Disk Utili.
ვინდოუსის ვირტუალური D დისკი დააფორმატა თანამშრომელმა და იმის მერე დაეწყო ესე.
G drive ზე დაინსტალირებული მაკი რომ მთავარ სისტემად გაუშვას და SSD გარე დისკათ რომ დავანახო და მერე დაფორმატდეს შეიძლება ამის გაკეთება?


ჰეისან
♉ რატომ მეშინია?


********
ჯგუფი: Moderators
წერილები: 21624
წევრი No.: 3367
რეგისტრ.: 31-October 03

გამოგზავნილია: 1 Mar 2013, 12:33  #35411387      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
kosty
მოიცა, 10.8 სისტემის საინსტალაციო ფლეშკა ან დისკი გაქვს?

P.S. თანამშრომელი "მაგარი" გყოლია biggrin.gif

This post has been edited by ჰეისან on 1 Mar 2013, 12:34
kosty
yes we can


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 781
წევრი No.: 88713
რეგისტრ.: 12-April 09

გამოგზავნილია: 1 Mar 2013, 12:57  #35411655      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
კი ორივე მაქვს მაგრამ ოფიციალური დისკი არ მაქვს, თან სამ აიმაკზე არის ეგ პრობლემა biggrin.gif
Gdrive ზე მიყვენია ჩვეულებრივად მაკი, სხვა macbook pro და ძველი აიმაკიც უშვებს.
დისკიდანაც ვცადე და მაინც ისევ თეთრ ფონზე გადახაზული წრე გამოდის.
ოფიციალური დისკი ხო არ უნდა?
ჰეისან
♉ რატომ მეშინია?


********
ჯგუფი: Moderators
წერილები: 21624
წევრი No.: 3367
რეგისტრ.: 31-October 03

გამოგზავნილია: 1 Mar 2013, 14:24  #35412962      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
kosty
უნივერსალი იმიჯი გჭირდება, რომელიც ყველა მაკზე მიდის...

მე ერთი რამ ვერ გავიგე - G Drive-ზე რატომ გიყენია Mac OS X? თავისსავე ვინჩესტერზე რომ ეყენოს, რა მოხდება?

This post has been edited by ჰეისან on 1 Mar 2013, 14:28
kosty
yes we can


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 781
წევრი No.: 88713
რეგისტრ.: 12-April 09

გამოგზავნილია: 1 Mar 2013, 14:35  #35413132      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
თავის ვინჩესტერზე რაც ეყენა იმას ვერ ხედავდა და ახლიდანაც აღარ იწერებოდა.
smile.gif)))) ძლივს გამოვიდა biggrin.gif
USB 4 ით მეორე iMac ზე შევაერთე და ეს დაინახა გარე ვინჩესტერად და დავფორმატე MAC ის ფორმატში და პირდაპირ გავუშვი Mac OS X ინსტალაცია smile.gif
* * *
ჰეისან
მადლობა დახმარებისთვის smile.gif
ჰეისან
♉ რატომ მეშინია?


********
ჯგუფი: Moderators
წერილები: 21624
წევრი No.: 3367
რეგისტრ.: 31-October 03

გამოგზავნილია: 1 Mar 2013, 14:46  #35413312      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
kosty
კარგია, რომ მოაგვარე პრობლემა... smile.gif გილოცავ
bachoiii
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 23
წევრი No.: 153331
რეგისტრ.: 25-August 12

გამოგზავნილია: 15 Mar 2013, 00:56  #35607075      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
BIOS_999
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1083
წევრი No.: 48725
რეგისტრ.: 7-December 07

გამოგზავნილია: 9 Sep 2013, 19:05  #37944592      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
iMac 24"

პირველ რიგში ბოდიშს მოგიხდით ახალი თემის შექმნისთვის

ძალიან მნიშვნელოვანია ეს, რასაც ეხლა ვწერ მე აქ, თიორემ ნამდვილად არ გავხსნიდი ახალ თემას

მოდერს ვთხოვ რამოდენიმე დღე მაინც იქნებ გააჩეროს ჩემი თემა

ვინმეს შემთხვევით გაფუჭებული iMac ხომ არ აქვს, ისეთი რომ არ ირთვებოდეს და არაფერში არ გჭირრდებოდეთ... ან ვიჩუქებ ან ფულს გადავიხდი... ძალიან მჭირდება,

This post has been edited by ჰეისან on 9 Sep 2013, 20:35


--------------------
htt:\\alco.ge
ჰეისან
♉ რატომ მეშინია?


********
ჯგუფი: Moderators
წერილები: 21624
წევრი No.: 3367
რეგისტრ.: 31-October 03

გამოგზავნილია: 9 Sep 2013, 20:35  #37945750      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
BIOS_999
QUOTE
ინმეს შემთხვევით გაფუჭებული iMac ხომ არ აქვს, ისეთი რომ არ ირთვებოდეს და არაფერში არ გჭირრდებოდეთ

ზუსტად ისეთივე მოდელი გინდა, რაც შენ გაქვს?
BIOS_999
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1083
წევრი No.: 48725
რეგისტრ.: 7-December 07

გამოგზავნილია: 9 Sep 2013, 22:45  #37948112      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ვიდზე მინდა იყოს ისეტივე, თორემ შიგნით რა იქნება საერთოდ არ მაინტერესებს... wink.gif

http://media.digital.ru/products/610322/610322_1_a.jpg

აი ამაზე მაქვს საუბარი... wink.gif

This post has been edited by ჰეისან on 9 Sep 2013, 22:52
KAM_M_MILA
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 685
წევრი No.: 28814
რეგისტრ.: 23-January 07

გამოგზავნილია: 10 Sep 2013, 13:03  #37954076      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ხომ ვერ დამეხმარებით?
ჩემი iMac პრინტერს ხედავს და სკანირებაზე მიწერს Unable to connect to device . პრინტერია hp m1120n. კავშირი ქსელით.
ჰეისან
♉ რატომ მეშინია?


********
ჯგუფი: Moderators
წერილები: 21624
წევრი No.: 3367
რეგისტრ.: 31-October 03

გამოგზავნილია: 22 Sep 2013, 21:04  #38114592      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
KAM_M_MILA
საინტერესოა... შეიძლება, დრაივერის პრობლემაა. მე HP LaserJet M1217nf-ზე ვბეჭდავ და სკანირებასაც ვიყენებ მშვენივრად (Mac OS X 10.8.5 მიყენია)
KAM_M_MILA
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 685
წევრი No.: 28814
რეგისტრ.: 23-January 07

გამოგზავნილია: 25 Sep 2013, 00:17  #38142486      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ჰეისან
აქამდე მეც ვიყენებდი ორივეს. უცებ სკანერი ვერ დაინახა.
დრაივერი ჩავწერე თავიდან და უშველა.
მადლობა smile.gif
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (7) 1 2 [3] 4 5 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0235 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]