forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (52) 1 2 [3] 4 5 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> Windows 7, F.A.Q.
The_Silva
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 26
წევრი No.: 140923
რეგისტრ.: 28-December 11

გამოგზავნილია: 16 Mar 2017, 12:23  #50158395      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ვინდოუსის გადაყენების დაწყებისას მიგდებს



11111111111111

ხო ვერ დამეხმარებით?

This post has been edited by The_Silva on 16 Mar 2017, 12:31
Accident
Super Crazy Member +++


*********
ჯგუფი: Users Awaiting Email Confirmatio
წერილები: 33131
წევრი No.: 144460
რეგისტრ.: 14-March 12

გამოგზავნილია: 16 Mar 2017, 16:35  #50160390      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
ათასჯერ მაინც დაწერილა, მაგ A required CD/DVD drive device driver is missing პრობლემაზე.
თუმცა, რამე ერთიანი გადაწყვეტა, არ არსებობს.



https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...bM:&vet=1&w=800

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...M:&vet=1&w=2592

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...vM:&vet=1&w=316

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...vM:&vet=1&w=384

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%...MM:&vet=1&w=800

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...8M:&vet=1&w=180

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...M:&vet=1&w=2592




პრობლემა შეიძლება იყოს ორი:

I ვერ აღიქვამს საინსტალაციოს


1. ან დაზიანებულია საინსტალაციოა და სხვა საინსტალაციოს მონახვა ან ხელახლა გადმოწერაა საჭირო

2. თუ დისკით აყენებ, მაღალი სიჩქარითაა ჩაწერილი და წამკითხველი ვერ კითხულობს, ამიტომ დაბალი სიჩქარით უნდა ჩაიწეროს.

3. წამკითხველს აქვს პრობლემა და დისკის ნაცვლად, ფლეშკით უნდა დაყენდეს.






II. ვერ აღიქვამს, რომელიმე მოწყობილობის დრაივერს.


1. თუ ფლეშკით ყენდება, USB3.0 პორტით, საჭიროა USB3.0-ის დრაივერები, ან USB2.0 პორტში შეერთება.

2. თუ არ აქვს 2.0 პორტი, BIOS-ში შეიძლება ჰქონდეს USB configuration პარამეტრი, სადაც "Legacy USB support" უნდა შეიცვალოს "Pre-Boot Mode

3. შეიძლება HDD-ს ვერ ხედავდეს, და ჩიპსეტის ან SATA/RAID დრაივერი ( Intel Rapid Storage) სჭირდებოდეს.
The_Silva
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 26
წევრი No.: 140923
რეგისტრ.: 28-December 11

გამოგზავნილია: 16 Mar 2017, 17:30  #50160827      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (Accident @ 16 Mar 2017, 16:35 )
ათასჯერ მაინც დაწერილა, მაგ A required CD/DVD drive device driver is missing პრობლემაზე.
თუმცა, რამე ერთიანი გადაწყვეტა, არ არსებობს.



https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...bM:&vet=1&w=800

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...M:&vet=1&w=2592

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...vM:&vet=1&w=316

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...vM:&vet=1&w=384

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%...MM:&vet=1&w=800

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...8M:&vet=1&w=180

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3...M:&vet=1&w=2592




პრობლემა შეიძლება იყოს ორი:

I ვერ აღიქვამს საინსტალაციოს


1. ან დაზიანებულია საინსტალაციოა და სხვა საინსტალაციოს მონახვა ან ხელახლა გადმოწერაა საჭირო

2. თუ დისკით აყენებ, მაღალი სიჩქარითაა ჩაწერილი და წამკითხველი ვერ კითხულობს, ამიტომ დაბალი სიჩქარით უნდა ჩაიწეროს.

3. წამკითხველს აქვს პრობლემა და დისკის ნაცვლად, ფლეშკით უნდა დაყენდეს.






II. ვერ აღიქვამს, რომელიმე მოწყობილობის დრაივერს.


1. თუ ფლეშკით ყენდება, USB3.0 პორტით, საჭიროა USB3.0-ის დრაივერები, ან USB2.0 პორტში შეერთება.

2. თუ არ აქვს 2.0 პორტი, BIOS-ში შეიძლება ჰქონდეს USB configuration პარამეტრი, სადაც "Legacy USB support" უნდა შეიცვალოს "Pre-Boot Mode

3. შეიძლება HDD-ს ვერ ხედავდეს, და ჩიპსეტის ან SATA/RAID დრაივერი ( Intel Rapid Storage) სჭირდებოდეს.

გუშინ გამოვიტანე ლეპტოპი ალტადან.. ვიწერ უსბ ფლეშკით ვინდოუს შვიდს და ამას მიგდებს 2.0-ში ვაერთემ მარა მაინც აგდებს..
gvirjo
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 8919
წევრი No.: 88030
რეგისტრ.: 3-April 09

გამოგზავნილია: 16 Mar 2017, 17:37  #50160881      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
The_Silva
8.1 ან 10 დააყენე და არ გექნება ეგ პრობელემა 99% -ი. 7 დასაყენებლად ბევრი წვალება მოგიწევს.


--------------------
- თამადას შეუვსეთ !
- კიბატონო...
- პასგარდა
- ერთი
Accident
Super Crazy Member +++


*********
ჯგუფი: Users Awaiting Email Confirmatio
წერილები: 33131
წევრი No.: 144460
რეგისტრ.: 14-March 12

გამოგზავნილია: 16 Mar 2017, 17:39  #50160890      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
The_Silva
ახალი ლეტპტოპი თუ არის, UEFI ექნება BIOS-ის ნაცვლად და შესაბამისი პროგრამით ჩაწერა უნდა.

QUOTE
ვინდოუს შვიდს

32-იანს ხომ არ იწერ, UEFI -ზე მხოლოდ 64 ბიტიანი ყენდება

მოკლედ, პროგრამა Rufus გამოიყენე და ამ ვიდეოშია ახსნილი, UEFI-ისთვის როგორ ჩაწერო და ეგ სცადე
https://www.youtube.com/watch?v=ic5vSYCaay8
The_Silva
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 26
წევრი No.: 140923
რეგისტრ.: 28-December 11

გამოგზავნილია: 16 Mar 2017, 17:40  #50160904      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (gvirjo @ 16 Mar 2017, 17:37 )
The_Silva
8.1 ან 10 დააყენე და არ გექნება ეგ პრობელემა 99% -ი. 7 დასაყენებლად ბევრი წვალება მოგიწევს.

საიდან გადმოვცეროო ხო არ იცი მუშა 8.1?
gvirjo
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 8919
წევრი No.: 88030
რეგისტრ.: 3-April 09

გამოგზავნილია: 16 Mar 2017, 17:42  #50160926      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
The_Silva
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 26
წევრი No.: 140923
რეგისტრ.: 28-December 11

გამოგზავნილია: 16 Mar 2017, 17:44  #50160941      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (Accident @ 16 Mar 2017, 17:39 )
The_Silva
ახალი ლეტპტოპი თუ არის, UEFI ექნება BIOS-ის ნაცვლად და შესაბამისი პროგრამით ჩაწერა უნდა.

QUOTE
ვინდოუს შვიდს

32-იანს ხომ არ იწერ, UEFI -ზე მხოლოდ 64 ბიტიანი ყენდება

მოკლედ, პროგრამა Rufus გამოიყენე და ამ ვიდეოშია ახსნილი, UEFI-ისთვის როგორ ჩაწერო და ეგ სცადე
https://www.youtube.com/watch?v=ic5vSYCaay8

არა 64იანი მაქვს ჩაწერილიი, უბრალოდ UEFI არვიცოდიი.. მადლობა ვცდი ახლიდან ჩავწერ ვნახოთ იქნებ ეშველოს
mikheill1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2705
წევრი No.: 213558
რეგისტრ.: 1-February 16

გამოგზავნილია: 17 Mar 2017, 01:50  #50164569      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
The_Silva
უეფიზე გაშვება, ვინდოუს 8 და 8-ის ზემოთ არის რეკომენდირებული. 7 legacy-ზე დააყენე. გადაყვანა უნდა ალბათ ბიოსიდან. ისე ახალ ლეპტოპებზე 7 არც არის რეკომენდირებული. 8.1-ს, ან 10-ს გირჩევ.


--------------------
[COLOR=blue]
Nikadevso10
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 6
წევრი No.: 213889
რეგისტრ.: 7-February 16

გამოგზავნილია: 19 Mar 2017, 22:43  #50184819      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Accident
იქნებ დამეხმარო და მომცე ვინდოუს 7-ის გადმოსაწერი ლინკი რომელიც 100% მუშაა , მაქვს პრობლემური კომპიუტერი რადგანაც ზოგი ვინდოუსი ყენდება ზოგი არა დაყენებისას ჭედავს (ვინდოუს 7-ზე მაქვს საუბარი ) , ალბათ რაღაც ვერსიას იღებს კომპიუტერი რაღაცას არა .
MyABASHA
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 68
წევრი No.: 139756
რეგისტრ.: 1-December 11

გამოგზავნილია: 19 Mar 2017, 22:46  #50184835      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
http://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=1116169
ტორენტ კლიენტი უნდა დააყენო,ისე ვერ გადმოწერ.
mikheill1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2705
წევრი No.: 213558
რეგისტრ.: 1-February 16

გამოგზავნილია: 19 Mar 2017, 22:49  #50184859      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Nikadevso10
ოფიციალური საიტიდან გადაწერე, ამაზე უკეთეს ვარიანტს ვერ ნახავ. არის ახსნილი პირველ გვერდზე როგორ გადაწერო. დააკვირდი შენს კომპიუტერს რამდენი აქვს ოპერეტიული. თუ 4-ზე ნაკლები აქვს, 32 ბიტიანი გადაწერე, თუ 4გბ ან მეტი აქვს, 64 ბიტიანი.
Nikadevso10
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 6
წევრი No.: 213889
რეგისტრ.: 7-February 16

გამოგზავნილია: 19 Mar 2017, 22:54  #50184890      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ამას უეჭველი დააყენებს? ვერ გავუგე ამ კომპს რა , ზოგი ვინდოუსი ყენდება ზოგი არა , ალბათ ვერსიებშია ხო განსხვავება ვინდოუს 7-ის ?
* * *
აი ახლა მაგას ვიწერ ზუსტად , ოღონდ ტორენტიდან ორიგინალი ვერსიები რო აწერია , იგივეა ხო ? ეგეც ოფიციალურია ?
mikheill1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2705
წევრი No.: 213558
რეგისტრ.: 1-February 16

გამოგზავნილია: 19 Mar 2017, 23:21  #50185081      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Nikadevso10
რამდენი აქვს შენს კომპიუტერს ოპერატიული და რამდენ ბიტიან ვინდოუსს იწერ?
Nikadevso10
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 6
წევრი No.: 213889
რეგისტრ.: 7-February 16

გამოგზავნილია: 19 Mar 2017, 23:37  #50185196      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
32 ბიტიანს , 3 გბ აქვს ოპერატიული , მაგრამ რა არის იცი ? 2-ჯერ მქონდა უკვე ეს შემთხვევა , დისკი რომლითაც ჩემსაზე ვინდოუსი არ ყენდება სხვამ დააყენა , არ ვიცი ალბათ რამე ვერსიები არის რასაც ეს კომპ იღებს , ახლა მაგალითად დაყენდა ერთი დისკით და 7600 არის ვერსია და მგონი მარტო 7600 მიაქვს ხო ? არ ვიცი რისი ბრალია კარგად ვერ ვერკვევი კომპებში
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (52) 1 2 [3] 4 5 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0321 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]