forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> დედაპლატას აქვს 8GB ოპერატიულის მხარდაჭერა, მაგრამ ვერ ხედავს
Mr.Sergeant
Master Sergeant


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 93
წევრი No.: 232448
რეგისტრ.: 30-May 17

გამოგზავნილია: 18 Jul 2017, 01:28  #50984194      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
მოკლედ ჩემ დედაპლატას ოპერატიულის მხარდაჭერა 8 GB აქვს, ორი სლოტი მაგრამ ვერ ხედავს, ანუ 2 ცალი ორ გეგაბიტიანი მიდგას და აქვს 4 მაგრამ 1 ცალ ოთხიანს რომ ვსვამ იმას ვეღარ ხედავს თუ ვაყენებ ერთ ორიანს და ერთ ოთხიანს ექვსის მაგიერ ისევ ორს ხედავს, და რისი ბრალია არაერთი ოპერატიულს ვერ დავაბრალებ უკვე მესამეს ვაყენებ მაგრამ ვერცერთს ვერ ხედავს. ვინდოუს 7 მიყენია X64 დედადაფა: MSI H55M-E21 - motherboard - micro ATX - LGA1156 Socket - H55

მიმაგრებული სურათი
Untitled.png


--------------------
CPU/ DualCore Intel Core i3-550, 3200 MHz
Motherboard: MSI H55M-E21
CPU Cooler: Spire Star Flow Pro
RAM: Kingston 1600 Mhz 4GB 2x2 DDR3
Video: Nvidia Geforce GT210
HDD/ 500 SEAGATE
MONITOR / LG Flatorn 20inch-Phlips 206V 20inch
PSU: IDT 500W
ten10
"DominantServ"


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2467
წევრი No.: 75633
რეგისტრ.: 22-November 08

გამოგზავნილია: 18 Jul 2017, 02:15  #50984329      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ეს ხდება, როდესაც მეხსიერებას არ ყოფნის კვება (მაგალითად, პლაკების ქარხნული ნომინალური ძაბვა განსხვავდება იმისგან რაც ავტომატურად დააყენა დედაპლტამ), ან როდესაც დედაპლატა ვერ ქაჩავს ავტომატურად დაყენებულ სიხშირეს! (ეს ხშირად ხდება, როდესაც ყველა სლოტი დაკავებულია).
იკურნება ბიოსში მეხსიერების სიხშირის ქვემოთ დაწევით, ან ძაბვის გაზრდით.
მეორე ოპერაცია მიზანშეწონილია მხოლოდ:
1) თუ თქვენ ერკვევით საკითხში...
2) გადაიკითხავთ რა ძაბვაზეა გათვლილი კონკრეტული მეხსიერება და შეგიძლიათ ბიოსში ძაბვის დაყენება.
3) რათქმაუნდა სიხშირის ქვემოთ დაწევაც.
Accident
Super Crazy Member ++


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 32997
წევრი No.: 144460
რეგისტრ.: 14-March 12

გამოგზავნილია: 18 Jul 2017, 02:17  #50984330      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
Mr.Sergeant

შეიძლება ერთი სლოტი აქვს გაფუჭებულია და მხოლოდ მეორეში ჩადებულს აღიქვამს
ცალ-ცალკე შეამოწმე
HEADSHOT
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 10
წევრი No.: 235319
რეგისტრ.: 11-September 17

გამოგზავნილია: 11 Sep 2017, 22:44  #51315612      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
1. შენი ნათქვამიდან გამოდის რომ 3 სლოტს ხმარობ და სამზე არცერთი პლატა არ მუშაობს ან არის 2 არხიანი ან 4 ვე უნდა მოქმედებდეს!
2. თუ რამ სთიქები არ შეესაბამება ერთმანეთს, ანუ ერთი შეფუთვიდან თუ არ არის იშვიათია რომ სხვადასხვა რამ სთიქები ერთმანეთზე წავიდეს, ანუ ერთი კიტიდან უნდა იყოს ყვლა!
3. თუ ეს ყველაფერის მოგვარდა მერე 64 ბიტიანი ვინდი გინდა , რომ 8 გბ რამ დაინახოს!
მახატა
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 397
წევრი No.: 124393
რეგისტრ.: 2-December 10

გამოგზავნილია: 12 Sep 2017, 01:06  #51316492      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
3 სლოტს ხმარობ და სამზე არცერთი პლატა არ მუშაობს

პლატას აქვს ორი ოპერატიულის სლოტი, სამს ვერ იხმარებს facepalm.gif

QUOTE
შეიძლება ერთი სლოტი აქვს გაფუჭებულია და მხოლოდ მეორეში ჩადებულს აღიქვამს

QUOTE
2 ცალი ორ გეგაბიტიანი მიდგას და აქვს 4

სლოტი გამოირიცხა

Supports two unbuffered DIMM of 1.5 Volt DDR3 1066/1333/1600* (OC) DRAM, 8GB Max
- Supports 1Gb/ 2Gb/ 4Gb DRAM size

სავარაუდოდ ვოლტაჟის ან სიხშირის განსხვავებაა. იშოვე ერთნაირი 2X4გბ ოპერები და წესით წაიკითხავს
ან ბიოსიდან იჩალიჩე ხელით გაუწერე

HEADSHOT
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 10
წევრი No.: 235319
რეგისტრ.: 11-September 17

  გამოგზავნილია: 12 Sep 2017, 04:31  #51316844      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
3 სლოტს ხმარობ და სამზე არცერთი პლატა არ მუშაობს

პლატას აქვს ორი ოპერატიულის სლოტი, სამს ვერ იხმარებს facepalm.gif

ააა, ხო ეტყობა ვერ გავიგე კარგად smile.gif მაშინ თვითონ რამ სთიქები არ შეესაბამება ერთმანეთს მარეტო ეგ პონტია სხვა არაფერი!!!
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.4368 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Disabled ]