forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
Pages: (2) [1] 2   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> ბილაინის ინტერნეტის პარამეტრების დაყენება
Kalinka
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 16
წევრი No.: 65904
რეგისტრ.: 27-June 08

გამოგზავნილია: 1 May 2011, 15:02  #25242338      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ბილაინის ინტერნეტის პარამეტრების დაყენება ხო არ იცით ვინმემ?

ავტომატურად ხო ვერა და ვერ ამოიცნობს ტელეფონს, მანდამაინც ოფისში უნდა მიხვიდე user.gif
jkjkjk
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1109
წევრი No.: 60587
რეგისტრ.: 8-May 08

გამოგზავნილია: 1 May 2011, 15:21  #25242683      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მტავარია APN მიუთითო : internet.ge.beeline.net და იმუშავებს
aleko91
რ ა ჭ ვ ე ლ ი


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 9028
წევრი No.: 18812
რეგისტრ.: 30-March 06

გამოგზავნილია: 1 May 2011, 15:33  #25242886      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · aim · yim
*99#
internet.ge.beeline.net

ჩემთან ესე მუშაობს


--------------------
RnR
zaza_0025
Jackass


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 942
წევრი No.: 106690
რეგისტრ.: 5-December 09

გამოგზავნილია: 10 May 2011, 17:27  #25392362      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობათ ახალ თემას არ გავხსნი ბარემ აქ დავწერ იმდეია არ ეწყინება თემის ავტორს.
მაქვს iphone 3GS და ხელით ვერანაირად ვერ დავაყენე ინტერნეტი ჩასაწერი აქვს მხოლოდ APN , Username და Password APN ში კი მივხდი რაც უნდ აჩავწერო მაგრამ მაინც არ იმუშავა რა ვქნაა Username და password საც უნდა რამე ?


--------------------
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ
It's Good To Play Together
aleko91
რ ა ჭ ვ ე ლ ი


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 9028
წევრი No.: 18812
რეგისტრ.: 30-March 06

გამოგზავნილია: 10 May 2011, 21:58  #25396709      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · aim · yim
zaza_0025
უსერი და პასვორდი არ ჭირდება
პირდპირ აპნ ით დაუკავშირდი
ოღონდ ჯერ გაიგე, ნომერზე თუ არის ჩართული ინტერნეტი
guji
აუდიო ინჟინერი


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 695
წევრი No.: 79736
რეგისტრ.: 22-December 08

გამოგზავნილია: 17 May 2011, 20:19  #25506910      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
ყველა ნომერზე ავტომატურად არის ინტერნეტი და ემემესი ჩართული მარტო პარამეტრების გასწორება დაგჭირდებათ

Internet GPRS:

APN: internet.ge.beeline.net

-------------------------------

WAP GPRS:

APN: wap.ge.beeline.net

IP Address: 172.030.141.119

Proxy: 8080 ან (9200 - 9203)

-----------------------------

MMS:

APN: mms.ge.beeline.net

HomePage: http://mms.ge.beeline.net/mms/wapenc

IP Address: 172.030.141.119

Proxy: 8080 ან (9200 - 9203)


--------------------
მუსიკა ცვლის ადამიანებს, ზოგს კარგისკენ, ზოგს ცუდისკენ.
TROJAN
Super Crazy Member +


*******
ჯგუფი: Moderators
წერილები: 18416
წევრი No.: 12602
რეგისტრ.: 6-September 05

გამოგზავნილია: 11 Dec 2011, 18:54  #28713941      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
guji

N8 მაქ და სად შევიყვანო ეგ პარამეტრები?
Mi Di
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 95
წევრი No.: 119021
რეგისტრ.: 31-July 10

გამოგზავნილია: 14 Dec 2011, 22:48  #28762437      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
აწი ავტომატურად დააყენებთ smile.gif შედით ბილაინის მენიუში აირჩიეთ პარამეტრები და მოგივათ უპრობლემოდ.
ლაშა117
Super Crazy Member +


*******
ჯგუფი: Moderators
წერილები: 16032
წევრი No.: 85894
რეგისტრ.: 4-March 09

გამოგზავნილია: 15 Sep 2012, 15:37  #33008789      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
iphone 4-ზე არ ჩანს ბილაინის მენიუ და როგორ დავაყენო


--------------------
WSH.GE - ავტომანქანის რეცხვის ამინდის პროგნოზი
Gasartobi
            


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1703
წევრი No.: 112122
რეგისტრ.: 11-February 10

გამოგზავნილია: 13 Sep 2014, 13:47  #42224479      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობათ, მაქვს აიფონ 5ს მაგთის ქსელზე,იქნებ დამეხმაროთ როგორ დავაყენო ხელით ინტერნეტის პარამეტრები?მქონნდა და ამომეშალა.პლსსსს დამეხმარეეეთ


--------------------
"სანამ რამეს მიაღწევ, დაიჯერე, რომ შეგიძლია."
Maiko274
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 183
წევრი No.: 131367
რეგისტრ.: 17-May 11

გამოგზავნილია: 29 Sep 2014, 15:22  #42390361      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · yim
გამარჯობათ ჰუავეის პლანშეტი მაქვს და ვერ ჩავრთე ინტერნეტი
ოპერატორმა მითხრა აპნ, მაგრამ მაინც არ მუშაობს

ყველაფერი უნა შევავსო, სახელი გვარი.....
d1GmeLa
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1767
წევრი No.: 85278
რეგისტრ.: 23-February 09

გამოგზავნილია: 26 Jul 2016, 22:51  #48443322      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
N95ზე როგორ დავაყენო ინტერნეტი? კოდი მომწერეთ
d1GmeLa
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1767
წევრი No.: 85278
რეგისტრ.: 23-February 09

გამოგზავნილია: 27 Jul 2016, 11:37  #48445986      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
პარამეტრების ხელით გაწერამდე სცადეთ ავტომატური ინსტალაცია
აკრიფეთ *888#ok. თქვენ მიიღებთ 2 სმს შეტყობინებას: პირველი იქნება საინფორმაციო სახის, მეორე კი - საინსტალაციო, რომელიც უნდა დაამახსოვრებინოთ ტელეფონს INSTALL-ზე დაჭერით, გადატვირთოთ ტელეფონი და სცადოთ ინტერნეტით სარგებლობა, ხოლო იმ შემთხვევაში, თუ ვერ მოხერხდა დაინსტალირება, მიყევით ქვემოთ მოცემულ ინსტრუქციას.


მიმაგრებული სურათი (გადიდებისთვის დაუწკაპუნეთ სურათზე)
Screenshot_4.jpg
andy murray kimi iceman
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3523
წევრი No.: 155264
რეგისტრ.: 18-October 12

გამოგზავნილია: 25 Dec 2016, 13:24  #49568719      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გმარჯობათ.. პარამეტრები გავასწორე მარა მაინც არ მირთავს არც 4G-ს :/ არც E არ ეწერება ვაბშე არ აქვს მიღება :/ 2 კარტიანია ტელფონო და ორივე ადგილას ვცადე ჩადება მარა არ იმუავა არცერთგან.. რა ვუშველო?
satmaster
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3668
წევრი No.: 144481
რეგისტრ.: 14-March 12

გამოგზავნილია: 25 Dec 2016, 15:46  #49569572      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
QUOTE (andy murray kimi iceman @ 25 Dec 2016, 13:24 )
გმარჯობათ.. პარამეტრები გავასწორე მარა მაინც არ მირთავს არც 4G-ს :/ არც E არ ეწერება ვაბშე არ აქვს მიღება :/ 2 კარტიანია ტელფონო და ორივე ადგილას ვცადე ჩადება მარა არ იმუავა არცერთგან.. რა ვუშველო?

რა მოდელია ტელეფონი? სიგნალს ვაფშე არ იღებს ??


--------------------
.......
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (2) [1] 2  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.4145 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]