forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> პრინტერები ოფლაინდება
Bachani
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 12
წევრი No.: 219184
რეგისტრ.: 31-May 16

გამოგზავნილია: 12 Jul 2018, 18:45  #53083582      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობათ მეგობრებო კითხვა მაქ ესეთი იქნებ ვინმეს გქონიათ გამოცდილება, ოფფისსში არის რამოდენიმე პრინტერი სხვადასხვა სართულზე რომლებიც ქსელურად ბეჭდავენ სტატიკური აიპით, ერთ დღეს დაეწყოთ ნელ ნელა სხვადასხვა პრინტერებს აუტომატურად ოფლაინდება და აღარ იპინგება მერე და არც ბეჭდავს, კომპშიც მკრთალად ანახებს, დენიდან რო გამოვრთავ ჩავრთავ მერე ცოტახნის მუშავდება მარა დღის განმავლობაში ისევ იგივე ემართება. დაახლოები 4-5 პრინტერს ჭირს. ხომ არ გქონიათ გამოცდილება?


--------------------
Wordoflife[QUOTE][SIZE=7][COLOR=yellow]
Roy
ტყლარჭია


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 10271
წევრი No.: 14675
რეგისტრ.: 19-November 05

გამოგზავნილია: 13 Jul 2018, 16:09  #53088909      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
Bachani
Active directory / print server გაქვს ?


--------------------
Whatever

Crypto Markets - Joint Task Force
https://www.facebook.com/groups/118218255566181/
Bachani
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 12
წევრი No.: 219184
რეგისტრ.: 31-May 16

გამოგზავნილია: 13 Jul 2018, 16:25  #53088993      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (Roy @ 13 Jul 2018, 16:09 )
Bachani
Active directory / print server გაქვს ?

პრინტ სერვერი არ გვაქ უბრალოდ DHCP არ გვაქ სტატიკურად გვაქ პრინტერებში აიპები გაწერილი
Roy
ტყლარჭია


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 10271
წევრი No.: 14675
რეგისტრ.: 19-November 05

გამოგზავნილია: 13 Jul 2018, 16:32  #53089033      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
Bachani
ანუ გამოდის რომ ყველა კომპზე ინდივიდუალურად ხელითაა დაყენებული პრინტერები ?

დადე რამე სქრინშოტები აბა.. right-click on the printer in the Printers window >>> Ports tab >> Configure Port
Bachani
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 12
წევრი No.: 219184
რეგისტრ.: 31-May 16

გამოგზავნილია: 13 Jul 2018, 17:33  #53089407      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (Roy @ 13 Jul 2018, 16:32 )
Bachani
ანუ გამოდის რომ ყველა კომპზე ინდივიდუალურად ხელითაა დაყენებული პრინტერები ?

დადე რამე სქრინშოტები აბა.. right-click on the printer in the Printers window >>> Ports tab >> Configure Port

კი ეგრე არის დაყენებული როცა გადაეცემა უსერს კომპიუტერი შესამაბისი განყოფილების მიხედვით უყენდება პრინტერი
Vaqueiro
ნუ მელაპარაკები!


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 376
წევრი No.: 241626
რეგისტრ.: 23-March 18

გამოგზავნილია: 14 Jul 2018, 00:33  #53091897      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
პრინტერები ოფლიანდება წავიკითხე.
სიცხის ბრალია.
offtopic >> telinit6
ჩემით


--------------------
იჭვნეულობდა კოლონკელიძის ქალი
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0134 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Disabled ]