forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
Pages: (319) 1 2 [3] 4 5 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> ხმის გამაძლიერებლის აწყობა, ხმის გამაძლიერებლის აწყობა
chex_x_x
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6858
წევრი No.: 86032
რეგისტრ.: 5-March 09

გამოგზავნილია: 16 Jun 2009, 23:36  #14310259      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (godfather12 @ 16 Jun 2009, 21:27 )
ესეიგი დავითრიე ეგეთი სიდი რომი PLAY ღილაკიც აქ ა კომპიუტერში მუშაობს ჩვეულებრივათ IDE კაბელით რო ვაერთებ მაგრამ ისე მუსიკას არ უკრავს cry.gif არც წინ ნაუშნიკების შესაერთებელში ისმის ხმა და არცუკან რო აქ ანალოგ აუდიო და რა ვუყო ხო ვერ მეტყვი ???? ხო კიდე ხალხო გადავწყვიტე ეს სქემა ვიყიდო TDA7386 ტიტანში დავრეკე და 12 ლარი ღირს კაი ფასია ??? და კიდე მინდა რამე 20-30 ვატი ბასისთვის და რა მიკროსქემას მირჩევთ ?>?? ხო და კვება რა დამჭირდება ? smile.gif

ცდრომს კიდე უკანს აქვს აუკს აუტი ანუ რაც კიტხულობს იფიდან გადის ხმა!!!
მემგონი სულ ოთხი პეხი გამოდის , ზუსტად რომელი არვიცი, ჩააგდე რამე აუდიო დისკი არა მპ3 და უკნიდან პროვოდებით სინჯე !!!!
მე ადრე მქონდა ესეთი ცენტრი აჭყობილი, გაჯირვების დროს!!!!
ძაან მაგრად მუსჰაობდა სხვატშEღIშ!!!


--------------------
Moscow+Tbilisi
godfather12
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1605
წევრი No.: 85817
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 16 Jun 2009, 23:49  #14310451      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (chex_x_x @ 16 Jun 2009, 23:36 )
QUOTE (godfather12 @ 16 Jun 2009, 21:27 )
ესეიგი დავითრიე ეგეთი სიდი რომი PLAY ღილაკიც აქ ა კომპიუტერში მუშაობს ჩვეულებრივათ IDE კაბელით რო ვაერთებ მაგრამ ისე მუსიკას არ უკრავს  cry.gif  არც წინ ნაუშნიკების შესაერთებელში ისმის ხმა და არცუკან რო აქ ანალოგ აუდიო და რა ვუყო ხო ვერ მეტყვი ???? ხო კიდე ხალხო გადავწყვიტე ეს სქემა ვიყიდო  TDA7386  ტიტანში დავრეკე და 12 ლარი ღირს კაი ფასია ??? და კიდე მინდა რამე 20-30 ვატი ბასისთვის და რა მიკროსქემას მირჩევთ ?>?? ხო და კვება რა დამჭირდება ? smile.gif

ცდრომს კიდე უკანს აქვს აუკს აუტი ანუ რაც კიტხულობს იფიდან გადის ხმა!!!
მემგონი სულ ოთხი პეხი გამოდის , ზუსტად რომელი არვიცი, ჩააგდე რამე აუდიო დისკი არა მპ3 და უკნიდან პროვოდებით სინჯე !!!!
მე ადრე მქონდა ესეთი ცენტრი აჭყობილი, გაჯირვების დროს!!!!
ძაან მაგრად მუსჰაობდა სხვატშEღIშ!!!

ხო მეც ეს ყველაპერი სოფელში მინდა დავაგდო დინამიკები მაქ და აქედან თრევა მეზარება რა თან აწყობასაც ვისწავლი და ეგრეც ვცადე და არაო და რაუნდა ნეტა rolleyes.gif
chex_x_x
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6858
წევრი No.: 86032
რეგისტრ.: 5-March 09

გამოგზავნილია: 16 Jun 2009, 23:57  #14310612      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
თუ მეორე კნოპკა აქვს პლაყ და იმენნა ცდ ფორმაში გაქ დისკი არა მპ3 რომ დააჯერ უნდა წაიკიტხოს ეგრევე, პახოდუ მჭვანე დიოდი უნდა გაანათოს!!!
შეიძლება ცდრომი ბრაკია!!! ან სად ჯეკი უერთება არ მუშაობს!!!!
ლუბოი ძველი სიდირომი მიდის!!!!! შეურთებ ცომპის 10 ლარინ დინამიკებს და 5 უნდა წაიღოს მევშე ს-90 მქონდა მაგაზე
wink.gif)))
nikolausi_16
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2668
წევრი No.: 29272
რეგისტრ.: 31-January 07

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 00:15  #14310937      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
godfather12
QUOTE
TDA7386 ტიტანში დავრეკე და 12 ლარი ღირს კაი ფასია ???

აქაც დარეკე 990929 DC component_ი
godfather12
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1605
წევრი No.: 85817
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 00:31  #14311237      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (chex_x_x @ 16 Jun 2009, 23:57 )
თუ მეორე კნოპკა აქვს პლაყ და იმენნა ცდ ფორმაში გაქ დისკი არა მპ3 რომ დააჯერ უნდა წაიკიტხოს ეგრევე, პახოდუ მჭვანე დიოდი უნდა გაანათოს!!!
შეიძლება ცდრომი ბრაკია!!! ან სად ჯეკი უერთება არ მუშაობს!!!!
ლუბოი ძველი სიდირომი მიდის!!!!! შეურთებ ცომპის 10 ლარინ დინამიკებს და 5 უნდა წაიღოს მევშე ს-90 მქონდა მაგაზე
wink.gif)))

ააა მე მპ3 ვრტავდი biggrin.gif მოიცა ხვალ ცდი ერტი აუდიო სიდის givi.gif
მე უსილიწელიც მინდა ჩავემონტაჯო ამასტან ერთათ ყუთში მარა კიდე ერთი კიტხვა მასიც მინდა რო ქონდეს და ერტი დინამიკი მაქ ზედმეტი და ცჰვეულებრივ დინამიკს საბის პონტსჰი ვერ მოვიხმარ ???
nikolausi_16
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2668
წევრი No.: 29272
რეგისტრ.: 31-January 07

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 00:40  #14311405      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
godfather12
სტერეოდან 2.1 ის მიღება თუ გინდა ეს გააკეთე smile.gif
http://cxem.net/sound/amps/amp97.php
ამ სქემით აწყობილ გამაძლიერებელს ვიყენებდი კარგა ხანს და არაუშავდა smile.gif მიკროსქემაც 4-5 ლარი ღირდა მაშინ როგორც მახსოვს მშრალ ხიდზე.

This post has been edited by nikolausi_16 on 17 Jun 2009, 00:42
godfather12
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1605
წევრი No.: 85817
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 00:49  #14311567      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ხო მშვენიერია და მიკროსქემის სახელი მითხარი ზუსტად რა რო ვიყიდო და კიდე რა მინდა გკიტხო TDA7386 ამ მიკრო სქემას მაგას კიდე შენ რო მირჩიე და სიდი რომს რა კვებები უნდა ეგეც მითხარი თუ არ დაგეზარება , შენ ამ საქმეში მაინც მაგარი გარკვეული ხარ და

This post has been edited by godfather12 on 17 Jun 2009, 00:50
nikolausi_16
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2668
წევრი No.: 29272
რეგისტრ.: 31-January 07

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 00:57  #14311692      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
მიკროსქემის სახელი მითხარი ზუსტად რა რო ვიყიდო

TDA1554
QUOTE
სიდი რომს რა კვებები უნდა

CD rom_ს და ამ გამაძლიერებელს TDA 1554_ზე კომპიუტერის კვების ბლოკი ეყოფა.
QUOTE
TDA7386

ამაზე 6 დან 18 ვოლტამდე შეგიძლია ჩართო, ანუ ამაზეც წავა კომპიუტერის კვება.

http://cxem.net/sound/amps/amp97.php
ამ გამაძლიერებლის შემთხვევაში 1 მიკროსქემიდან იღებ 3 დინამიკს, ანუ სტერეო + subwoofer

This post has been edited by nikolausi_16 on 17 Jun 2009, 00:59
godfather12
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1605
წევრი No.: 85817
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 01:52  #14312530      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
და მიმძლავრე ??? რისი თავი აქ ? მე ეს რუსული არ მევასებოდა ბავშობიდან და მაინდამაინც ვერ ვიგებ უფრო ინგლისური ვიცი და ვერ გავარკივიე და მირჩევნია ჩვეულებრივი ტრანფორმატორებიჩავუყენო კვება დიდ ადგილს იკავებს და ზედმეტი შნურებიც აქ და იტოკში 1 12 ვოკტიანი მაქ სულ ახალი , ამდგეებში გავარკვევ ზუსტატ როგორია სანამ ვიყიდი და 5 ვოლტისთვის კიდე მგონი უნდა წავიდეს ის როა 3 ვოლტიდან 5 ვოლტამდე როა გადამყვანი ეგ მაქ და მგონი გამოდგება ხო ??? და მინდა სულ გამაძლიერებელი 2X40 ან 30 ვატი და + 15-20 ვატიანი საბუპერი რო მივიღო ჩვეულებრივ დინამიკზე სუყველა სავარაუდოთ 4 ომზეა
nikolausi_16
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2668
წევრი No.: 29272
რეგისტრ.: 31-January 07

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 02:04  #14312685      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
godfather12
QUOTE
და მიმძლავრე ??? რისი თავი აქ ?

2X10 ვატი + subwoofer ის 20 ვატი. დისკოთეკა არ გამოგივა, მაგრამ ოთახში მოსასმენად ნორმალურია.

QUOTE
5 ვოლტისთვის კიდე მგონი უნდა წავიდეს ის როა 3 ვოლტიდან 5 ვოლტამდე როა გადამყვანი ეგ მაქ და მგონი გამოდგება ხო ???

რას გულისხმობ?

რუსულად თუ არ გინდა კითხვა, მაშინ მიკროსქემის დატაშიტი ნახე ინგლისურ ენაზე და სტანდარტული სქემით ააწყე.

სავარაუდო მიკროსქემები იცი უკვე smile.gif
godfather12
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1605
წევრი No.: 85817
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 13:08  #14316481      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
subwoofer ის 20 მე მარტო აი ეს მჭირდება დიდი სიამოვნებით და ეგეთი მიკროსქემა არ არი ნეტააა ??? ჩვეულებრივი უკვე მაქ შერჩეული მაქ . 3 ვოლტიდან 5 ვოლტამდე როა გადამყვანი <<< ეს შემეშალა 3 დან 12 ვოლტამდე როა მაგატ შორის რო აყენებს ვოლტებს ჩვეულებრივი ყველგან რო იყიდება რა მგონი სიდირომს რო მივაწოდო მაგის 5 ვოლტი უნდა ეყოს , კიდე რას ვფიქრობ 2X5 ვატიანი დინამიკები მაქ კიდე მაქ ორი რაგაც დინამიკი დღეს უნდა ვნახო და კიდე სოფელში მაქ ცოტა მოშნი დინამიკები აღარ მახსოვს რამდენიანეია რა და სუყველა კი გამოვა ესე 40 ვატი და ერთ ყუთში რო ჩავსვა მოსულა ??? 3 ერთ მხარეს 3 მეორე მხარეს .?

This post has been edited by godfather12 on 17 Jun 2009, 13:09
nikolausi_16
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2668
წევრი No.: 29272
რეგისტრ.: 31-January 07

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 17:12  #14320037      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
godfather12
QUOTE
subwoofer ის 20 მე მარტო აი ეს მჭირდება დიდი სიამოვნებით და ეგეთი მიკროსქემა არ არი ნეტააა ???

ვერ გავიგე ბოლო ბოლო რა გინდა? 1 არხიანი გამაძლიერებელი თუ სტერეოდან სამი რომ მიიღო?

QUOTE
ეს შემეშალა 3 დან 12 ვოლტამდე როა მაგატ შორის რო აყენებს ვოლტებს ჩვეულებრივი ყველგან რო იყიდება რა მგონი სიდირომს რო მივაწოდო მაგის 5 ვოლტი უნდა ეყოს

მაგის დენი შეიძლება არ ეყოს. რატომ წვალობ, დააყენე კრენი 12 და 5 ვილტზე და გექნება სტაბილური 5 და 12 ვოლტი.

მოკლედ ამდენი რომ არ იწვალო ნაწილების ყიდვით, პლატის ხაზვით, გაკეთებით და აწყობით, შედი www.masterkit.ru ზე, აარჩიე როგორი გამაძლიერებელიც გინდა და შეუკვეთე. ჩამოგივა გამზადებული პლატა და დეტალები. მარტო აწყობა დაჭირდება და პირდაპირ იმუშავებს.
godfather12
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1605
წევრი No.: 85817
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 19:00  #14321464      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ხო მართალი ხარ წეღან ვიყავი ტიტანში პირდაპირ გამზადებული სქემები არ ქონდათ TDA7386 ეს ღირდა 12 ლარი იტოკში მე მინდა აწყობილი სქემები მარტო რო დავსვა კვება და ასე შემდეგ კანალები და ეგენი რა მაგდენი კი ვიცი პაიანიკის ხმარება biggrin.gif იქ ტიტანში ისეთები მითხრა მასტმა იმენა უსილიწელზე ვოცნებობო რამდენი წელიაო და რაღაცეები biggrin.gif
* * *
ისე რამე წიგნი არ იცით ქართულათ დამწყებისთვის ???? მაგარი მაინტერესებს და ჰააა biggrin.gif
* * *
K50-16
16 B 1000 MKF

და იგივე K50-16
10B 500MKF

ესენი რა არი ???
nikolausi_16
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2668
წევრი No.: 29272
რეგისტრ.: 31-January 07

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 20:50  #14322749      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
godfather12

QUOTE

მე მინდა აწყობილი სქემები მარტო რო დავსვა კვება და ასე შემდეგ კანალები და ეგენი რა მაგდენი კი ვიცი პაიანიკის ხმარება


ხოდა ზუსტად ეგეთებია masterkit_ში

QUOTE
K50-16 16 B 1000 MKF

და იგივე K50-16 10B 500MKF

ესენი რა არი ???

ელექტროლიტური კონდენსატორები

user posted image

This post has been edited by nikolausi_16 on 17 Jun 2009, 20:54
godfather12
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1605
წევრი No.: 85817
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 17 Jun 2009, 21:00  #14322858      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ხო და ეგენი მივუერთე კომპიუტერის დინამიკებს რო აქვთ ჩამონტაჟებული გამაძლიერებელი სანამ დინამიკებამდე მივა შნური მანდ მივუერთე და ხმა თითქოს დაწმინდა უფრო და შეილება ეგეთი რამე ???

ხო ეს სურათზე როა ჩავრთე

This post has been edited by godfather12 on 17 Jun 2009, 21:56

მიმაგრებული სურათი
dfa24472ab46.jpg
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (319) 1 2 [3] 4 5 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.5037 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]