forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (6) [1] 2 3 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> პროგრამისტის დახმარება მჭირდება, მოდერ ცოტახნით არ დახურო
MONTY
I R L Y M ! ! !


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15890
წევრი No.: 88005
რეგისტრ.: 2-April 09

გამოგზავნილია: 7 Feb 2019, 23:00  #54189163      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
ერთი მარტივი დახმარება მინდა

http://mreg.reestri.gov.ge/index.php

ამ საიტის სრული კოდი მინდა ჩემი საიტისთვის
რუკები და სხვა დამატებითი მონაცემები უნდა ჩავსვა და ბევრს გამოადგება

მარტო Source ს კოპირებით ვერ გადავიტანე ( მთავარი მუშაობს და დანარჩენი არა )

მოდერ ცოტახანი 2kiss.gif კაი პროექტისთვის მინდა yes.gif



--------------------
ერთ მხარეს - ”ნაცების” ნაცემი კაცები, მეორე მხარეს კი- ეს ,,არაკაცები”.!

სასურსათო უსაფრთოება ისეთივე მნიშვნელოვანი უნდა იყოს ქვეყნისთვის , როგორც ენერგო უსაფრთხოება !

I R L Y M! ! !

http://www.facebook.com/IntProtest
http://www.Caucasusoffline.com
dega
Super Crazy Member +++


*********
ჯგუფი: Members
წერილები: 101766
წევრი No.: 116052
რეგისტრ.: 24-May 10

გამოგზავნილია: 7 Feb 2019, 23:03  #54189179      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
მთელი ქვეყანა უმუშევარ პროგრამისტებს მიაქვსო გამიგია და ხუთ წუთში არცერთი გამოხმაურება?smile.gif
MONTY
I R L Y M ! ! !


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15890
წევრი No.: 88005
რეგისტრ.: 2-April 09

გამოგზავნილია: 7 Feb 2019, 23:05  #54189191      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
dega
QUOTE
მთელი ქვეყანა უმუშევარ პროგრამისტებს მიაქვსო გამიგია და ხუთ წუთში არცერთი გამოხმაურება?

რთულია პროგრამისტები დაითანხმო დახმარებაზე, თუნდაც 10 წუთიანი საქმე იყოს user.gif
temotab
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 9375
წევრი No.: 5800
რეგისტრ.: 26-July 04

გამოგზავნილია: 7 Feb 2019, 23:08  #54189206      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
პროგრამისტი დაგეხმარება პროგრამის დაწერაში
შენ სხვა ვინმე გჭირდება smile.gif
MONTY
I R L Y M ! ! !


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15890
წევრი No.: 88005
რეგისტრ.: 2-April 09

გამოგზავნილია: 7 Feb 2019, 23:10  #54189221      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
temotab
QUOTE
პროგრამისტი დაგეხმარება პროგრამის დაწერაში
შენ სხვა ვინმე გჭირდება


ვებ პროგრამისტი
არც თავიდან დაწერა უნდა
უბრალოდ საიტის კოპირება ისე რო იმუშავოს ჩემ საიტზე
ანუ მარტო მთავარი გვერდის კოდის კოპირებით , სხვა გვერდები არ მუშაობს და მაგას ვერ ვაკეთებ
VanoM
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1144
წევრი No.: 72306
რეგისტრ.: 26-October 08

გამოგზავნილია: 7 Feb 2019, 23:12  #54189230      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
MONTY

QUOTE
რთულია პროგრამისტები დაითანხმო დახმარებაზე, თუნდაც 10 წუთიანი საქმე იყოს


არ ვიცი შენ რა პროფესიის ხარ, მაგრამ უფასოდ არამგონია მუშაობდე სხვებისთვის.

პ.ს. შეიძლება აღარც გახსოვს, მაგრამ რამდენიმე წლის წინ პირადად მე უფასოდ დაგხმარებივარ. რაღაც პროგრამა დაგიწერე. მსგავსი შინაარსის თხოვნა გქონდა.


--------------------
The right man in the wrong place can make all the difference in the world.
Stendal
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2633
წევრი No.: 242600
რეგისტრ.: 5-May 18

გამოგზავნილია: 7 Feb 2019, 23:14  #54189240      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
შენ სხვა ვინმე გჭირდება

yes.gif ვებ დეველოპერი/ვებმასტერი გჭირდება

აქ არიან
https://www.facebook.com/groups/georgian.development/


--------------------
სეგა მტერია. არ მიბაძო სეგას. მოკალი სეგა.
ანა-ბანა, ანა-ბანა, ვინ არს ბოზი ქოცისთანა, ჰე?!
MONTY
I R L Y M ! ! !


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15890
წევრი No.: 88005
რეგისტრ.: 2-April 09

გამოგზავნილია: 7 Feb 2019, 23:16  #54189252      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
VanoM
QUOTE
არ ვიცი შენ რა პროფესიის ხარ, მაგრამ უფასოდ არამგონია მუშაობდე სხვებისთვის.

http://caucasusoffline.com/ ჩემი პროექტია და 1 ლარი არავისგან ამიღია

QUOTE
პ.ს. შეიძლება აღარც გახსოვს, მაგრამ რამდენიმე წლის წინ პირადად მე უფასოდ დაგხმარებივარ. რაღაც პროგრამა დაგიწერე. მსგავსი შინაარსის თხოვნა გქონდა.

არ მითქვამს არავინ იცის დახმარებათქო , უბრალოდ რთულია პროგრამისტისტებისგან დახმარება smile.gif
მადლობა

პ.ს
ეს ნახე
http://caucasusoffline.com/georgianmapdata/

მე გავაკეთე და ამისთვის მინდა ესეც

VanoM
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1144
წევრი No.: 72306
რეგისტრ.: 26-October 08

გამოგზავნილია: 7 Feb 2019, 23:28  #54189315      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
გასაგებია.
რადგან არაკომერციული პროექტია და როგორც ჩანს ეგ საიტიც სხვების დახმარებით გააკეთე.
მაშინ ჩემი აზრით ჯობია რომ თხოვნისას გარკვევით აღნიშნო, რომ არაკომერციული პროექტისთვის გინდა და ასევე უფრო სამართლიანი იქნება თუ "ჩემს შესახებ"-ში იმ კონტრიბუტორებსაც მოიხსენიებ ვინც მაგ საიტზე დაგეხმარნენ.
უფრო მეტი მოტივატორი იქნება რომ მომავალშიც დაგეხმარონ.

ასევე, უფრო დეტალურად ჯობია დაწერო რა ინფორმაციის წამოღება გინდა. ესე გაურკვეველია რას ითხოვ. სრული კოდის მიღება სერვერზე შეღწევას ნიშნავს და არამგონია მაგას ითხოვდე.

წარმატებები.
MONTY
I R L Y M ! ! !


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15890
წევრი No.: 88005
რეგისტრ.: 2-April 09

გამოგზავნილია: 7 Feb 2019, 23:40  #54189367      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
VanoM
QUOTE
გასაგებია.
რადგან არაკომერციული პროექტია და როგორც ჩანს ეგ საიტიც სხვების დახმარებით გააკეთე.
მაშინ ჩემი აზრით ჯობია რომ თხოვნისას გარკვევით აღნიშნო, რომ არაკომერციული პროექტისთვის გინდა და ასევე უფრო სამართლიანი იქნება თუ "ჩემს შესახებ"-ში იმ კონტრიბუტორებსაც მოიხსენიებ ვინც მაგ საიტზე დაგეხმარნენ.
უფრო მეტი მოტივატორი იქნება რომ მომავალშიც დაგეხმარონ.

მარტო მე გავაკეთე ბევრი წვალებით yes.gif user.gif

QUOTE
სრული კოდის მიღება სერვერზე შეღწევას ნიშნავს და არამგონია მაგას ითხოვდე.

მთავარი გვერდის კოდი რო მომაქვს, შემდეგ მინდა თბილისის არჩევისას გამოიტანოს ის რაც გამოაქვს და მაგის ე.წ შეერთებას ვერ ვაკეთებ

CODE
<div class="col-xs-4 col-sm-4 munreg-sidebar">

      <div id="municipalitetebi" class="list-group">

<a id="MUN42" href="#" class="list-group-item">
<span style="display:none">ქალაქ ბათუმის მუნიციპალიტეტი</span>
<div class="mun-type-name"></div>
<div class="mun-name"><i class="icon icon-material-keyboard-arrow-right"></i> ქალაქ ბათუმის მუნიციპალიტეტი</div>
</a><a id="MUN1422" href="#" class="list-group-item">
<span style="display:none">ქალაქ თბილისის მუნიციპალიტეტი</span>
<div class="mun-type-name"></div>
<div class="mun-name"><i class="icon icon-material-keyboard-arrow-right"></i> ქალაქ თბილისის მუნიციპალიტეტი</div>
</a><a id="MUN44" href="#" class="list-group-item">
<span style="display:none">ქალაქ რუსთავის მუნიციპალიტეტი</span>
<div class="mun-type-name"></div>
<div class="mun-name"><i class="icon icon-material-keyboard-arrow-right"></i> ქალაქ რუსთავის მუნიციპალიტეტი</div>
</a><a id="MUN24" href="#" class="list-group-item">
<span style="display:none">ქალაქ ფოთის მუნიციპალიტეტი</span>
<div class="mun-type-name"></div>




QUOTE
</a><a id="MUN1422" href="#" class="list-group-item">
<span style="display:none">ქალაქ თბილისის მუნიციპალიტეტი</span>
<div class="mun-type-name"></div>
<div class="mun-name"><i class="icon icon-material-keyboard-arrow-right"></i> ქალაქ თბილისის მუნიციპალიტეტი</div>


აი ეს უკავშირდება თბილისის გვერდს და შემდეგ გამოაქვს და თბილისის გვერდის კოდი რა უნდა იყოს , სწორად რო გამოიტანოს და დანარჩენებს მე გავაკეთებ ანუ
ძირითადი.php
თბილისი.php
ბათუმი.php
VanoM
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1144
წევრი No.: 72306
რეგისტრ.: 26-October 08

გამოგზავნილია: 8 Feb 2019, 00:02  #54189482      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
ჯავასკრიპტით კეთდება. თითოეულ მუნიციპალიტეტს აქვს id (inspect element-ით შეგიძლია ნახო MUN42 -> 42 (ქალაქ ბათუმის მუნიციპალიტეტი), MUN1422 -> 1422 (ქალაქ თბილისის მუნიციპალიტეტი) და ა.შ.)
ეს არის კლიკის ტრიგერი:
$('div#municipalitetebi a').click(functi0n(event) {
event.preventDefault();
getMunInfo ( $(this).attr("id").split('MUN')[1] );
$('#searchinput').focus();
});

რომელიც, როგორც ხედავ, იძახებს getMunInfo ფუნქციას და გადაეცემა მუნიციპალიტეტის id:

functi0n getMunInfo(mun_id) {
$.get('engine/mun_info.php',{
mun_id: mun_id
}, functi0n(data) {
$('div#municipalitetebi a').removeClass('active');
$('#MUN'+mun_id).addClass('active');
$('#munreg-main').html(data);
});
}

შედეგად ბრუნდება html.

მაგ. ბროუზერში რომ გახსნა ეს: http://mreg.reestri.gov.ge/engine/mun_info.php?mun_id=1422 დაგიბრუნდება ქალაქ თბილისის მუნიციპალიტეტი-ის html

MONTY
I R L Y M ! ! !


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15890
წევრი No.: 88005
რეგისტრ.: 2-April 09

გამოგზავნილია: 8 Feb 2019, 00:15  #54189547      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
VanoM
QUOTE
ჯავასკრიპტით კეთდება. თითოეულ მუნიციპალიტეტს აქვს id (inspect element-ით შეგიძლია ნახო MUN42 -> 42 (ქალაქ ბათუმის მუნიციპალიტეტი), MUN1422 -> 1422 (ქალაქ თბილისის მუნიციპალიტეტი) და ა.შ.)
ეს არის კლიკის ტრიგერი:
$('div#municipalitetebi a').click(functi0n(event) {
event.preventDefault();
getMunInfo ( $(this).attr("id").split('MUN')[1] );
$('#searchinput').focus();
});

რომელიც, როგორც ხედავ, იძახებს getMunInfo ფუნქციას და გადაეცემა მუნიციპალიტეტის id:

functi0n getMunInfo(mun_id) {
$.get('engine/mun_info.php',{
mun_id: mun_id
}, functi0n(data) {
$('div#municipalitetebi a').removeClass('active');
$('#MUN'+mun_id).addClass('active');
$('#munreg-main').html(data);
});
}

შედეგად ბრუნდება html.

მაგ. ბროუზერში რომ გახსნა ეს: http://mreg.reestri.gov.ge/engine/mun_info.php?mun_id=1422 დაგიბრუნდება ქალაქ თბილისის მუნიციპალიტეტი-ის html

ხო ეგ მაგრამ სწორედ ეგ ვერ გავიგე

ანუ თვითონ დატა კი არაა მნიშვნელოვანი
კოდი რომელიც უნდა იყოს main.html და tbilisi.html
main.html დავაკოპირე მაგრამ tbilisi.html ს კოდი როგორი უნდა იყოს ეგ არ ვიცი . არ აქვს მნიშვნელობა არსებულ მონაცემებს გამოიტანს თუ სხვა მონაცემს
მე iframe თ მინდა სხვა მონაცემების დამატება tbilisi.html ში / batumi.html ში და ა.შ





DATO1
Protagonist


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16497
წევრი No.: 93555
რეგისტრ.: 13-June 09

გამოგზავნილია: 8 Feb 2019, 00:25  #54189608      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
MONTY

რეალურად მაქ tbilisi.html არ გაქვს, გჭირდება Javascr1pt ფუნქცია - რომლითაც თითოეულ კლიკს 'დაუდარაჯდები' gigi.gif და იმის მიხედვით შეცვლი მთავარ გვერდს.

თბილისს დააჭირა -> წამოიღო თბილისის DATA -> შეცვალა მთავარი გვერდის მონაცემები
ქუთაისს დააჭირა -> წამოიღო ქუთაისის DATA -> შეცვალა მთავარი გვერდის მონაცემები

და ა.შ

ერთი გვერდი გაქვს მოკლედ main.html
ნავიგაცია მარჯვნივ სადაც ქალაქები წერია.

შუა გაქვს 'dynamic' სივრცე, რომელსაც აახლებ კლიკების მიხედვით.

boli.gif


--------------------
Бей Либералов, Спасай Родину (C) Grigory Zinoviev

ენჯეო ვერ შესცვლის ბოგანოს (C) Ilse Koch

ის ვინც ერთ სიცოცხლეს გადაარჩენს - გადაარჩენს მთელს სამყაროს (C) წმინდა ევანგელისტი ბერი იოსიფ მენგელე
MONTY
I R L Y M ! ! !


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15890
წევრი No.: 88005
რეგისტრ.: 2-April 09

გამოგზავნილია: 8 Feb 2019, 00:39  #54189667      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
DATO1
QUOTE
რეალურად მაქ tbilisi.html არ გაქვს, გჭირდება Javascr1pt ფუნქცია - რომლითაც თითოეულ კლიკს 'დაუდარაჯდები'  და იმის მიხედვით შეცვლი მთავარ გვერდს.

თბილისს დააჭირა -> წამოიღო თბილისის DATA -> შეცვალა მთავარი გვერდის მონაცემები
ქუთაისს დააჭირა -> წამოიღო ქუთაისის DATA -> შეცვალა მთავარი გვერდის მონაცემები

და ა.შ

ერთი გვერდი გაქვს მოკლედ main.html
ნავიგაცია მარჯვნივ სადაც ქალაქები წერია.

შუა გაქვს 'dynamic' სივრცე, რომელსაც აახლებ კლიკების მიხედვით.

თბილისის კოდი სად არის ?
შეგიძლია ოფლიანი main და თბილის რაც სჭირდება ,ეგ რო გამიკეთო ? დანარჩენებს მე დამავატებ

konformist
Super Crazy Member +


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 13802
წევრი No.: 66448
რეგისტრ.: 3-July 08

გამოგზავნილია: 8 Feb 2019, 03:11  #54190029      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
MONTY
QUOTE
მარტო Source ს კოპირებით ვერ გადავიტანე ( მთავარი მუშაობს და დანარჩენი არა )

მეგობარო, რამდენადაც ვიცი ეგეთი კოპირებით მხოლოდ ე.წ. Front End შეიძლება "წამოიღო", ანუ ვიზუალი, რაც ჩანს...
რადგან მარტივი, "სტატიკური" საიტი არაა, ასევე უნდა ჰქონდეს Back End - კოდი, რომელიც წარმოადგენს საიტის მთელი მუშაობის ლოგიკას და რომელიც ღიად "არ ჩანს"...
ასევე მონაცემთა ბაზა

ასე რომ ეგეთი მარტივი კოპირების მანიპულაციით, ამ საიტის ანალოგს ვერ გააკეთებ...

This post has been edited by konformist on 8 Feb 2019, 03:13
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (6) [1] 2 3 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0302 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]