forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (2) [1] 2   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> როგორ დავბეჭდოთ ეკრანზე რაიმე ტექსტი 1000-ჯერ, loop-ებისა და რეკურსიების გარეშე
RexxaR
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1262
წევრი No.: 98449
რეგისტრ.: 25-August 09

გამოგზავნილია: 13 Apr 2018, 18:15  #52525468      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
როგორ დავბეჭდოთ ეკრანზე რაიმე ტექსტი 1000-ჯერ, ყოველგვარი loop-ებისა და რეკურსიების გარეშე.
რომ იყოს შედარებით წაკითხვადი და არა copy-paste თავიდან ბოლომდე

აბა ყველაზე ოპტიმალური გზა მოიფიქრეთ თუ გაქვთ სურვილი tongue.gif

This post has been edited by RexxaR on 13 Apr 2018, 18:18
aka
Sigint LLC


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 7071
წევრი No.: 2038
რეგისტრ.: 10-April 03

გამოგზავნილია: 13 Apr 2018, 18:24  #52525527      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · msn
ლუპები თუ არ გინდა, ნოუთპედში სელექთ ოლ, ქოფი ფეისთით. რამდენიმე ოპერაციაში გამოგივა.
ორის ხარისხების ამბავში.

ან ექსელში პირველ ორში ჩაწერე და ჩასქროლე დაბლა.


--------------------
უზრდელების დედების ბოიფრენდი...
აბიტურიენტი
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 476
წევრი No.: 233563
რეგისტრ.: 5-July 17

გამოგზავნილია: 13 Apr 2018, 18:29  #52525564      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
CODE

functi0n printWords() {
console.log("All work and no play makes Jack a dull boy");
console.log("All work and no play makes Jack a dull boy");
console.log("All work and no play makes Jack a dull boy");
console.log("All work and no play makes Jack a dull boy");
console.log("All work and no play makes Jack a dull boy");
}

functi0n print50() {
printWords();
printWords();
printWords();
printWords();
printWords();
printWords();
printWords();
printWords();
printWords();
printWords();
}

functi0n print250() {
print50();
print50();
print50();
print50();
print50();
}

functi0n print1000() {
print250();
print250();
print250();
print250();
}



This post has been edited by აბიტურიენტი on 13 Apr 2018, 18:46
RexxaR
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1262
წევრი No.: 98449
რეგისტრ.: 25-August 09

გამოგზავნილია: 13 Apr 2018, 18:33  #52525594      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (aka @ 13 Apr 2018, 18:24 )
ლუპები თუ არ გინდა, ნოუთპედში სელექთ ოლ, ქოფი ფეისთით. რამდენიმე ოპერაციაში გამოგივა.
ორის ხარისხების ამბავში.

ან ექსელში პირველ ორში ჩაწერე და ჩასქროლე დაბლა.

მე კი არ მჭირდება რამეში, ისე უბრალოდ "თავსატეხად"

კაი იქნება რამე ტვინის საჭყლეტი დავალებები იდებოდეს. ოპტიმალური გზების მოსაძიებელი
c2h5oh
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 37
წევრი No.: 241970
რეგისტრ.: 6-April 18

გამოგზავნილია: 13 Apr 2018, 20:48  #52526312      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ახალწვეულთა მწკრივს ზემდეგმა უბრძანა: “მარჯვნისაკენ!”, რის შემდეგაც თითოეული
ახალწვეული შებრუნდა 90 გრადუსით, მაგრამ ზოგი – მარჯვნივ და ზოგი – მარცხნივ. ყოველი
ახალწვეული, რომელიც დაინახავს მეზობლის სახეს, მაშინვე ტრიალდება გრადუსით. დაწერეთ
პროგრამა, რომელიც გაარკვევს მოცემული საწყისი მდგომარეობისათვის (ზემდეგის ბრძანების
შემდეგ) შეწყვეტენ თუ არა ბრუნვას ახალწვეულები და თუ შეწყვეტენ – რამდენი ბრუნის
შემდეგ.
შემავალი მონაცემების ფორმატი: პირველ სტრიქონში n – ახალწვეულთა რაოდენობა
(n<10000), მეორე სტრიქონში n წევრისაგან შემდგარი ჰარებით გაყოფილი 1-ებისა და 2-ებისაგან
შემდგარი მიმდევრობა, სადაც 1 აღნიშნავს ზემდეგის ბრძანების შემდეგ მარჯვნივ
მიბრუნებულებს, ხოლო 2 – მარცხნივ მიბრუნებულებს

35
1 2 1 2 2 2 1 2 2 1 1 2 1 2 1 1 1 2 1 2 2 1 1 2 1 1 2 2 2 2 1 2 2 1 2
* * *
RexxaR
თავსატეხები თუ გინდა https://projecteuler.net/about

აუ ეს რო უნდა გააკეთო brainfuck ში smile.gif მაზოხიზმის ოლიმპიურ ჯილდოს მოგცემენ
Dixtosa
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2947
წევრი No.: 95742
რეგისტრ.: 14-July 09

გამოგზავნილია: 13 Apr 2018, 22:00  #52526690      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
ენა?












QUOTE
იმისთვის



--------------------
25 წლის რომ გავხდები.....
ოცდამეექვსეში შევალ!


გaːψ

There are 10 types of ppl ones who understand binary, ones who don't and ones who know that this list can be endless.
Roofus
chi


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6164
წევრი No.: 366
რეგისტრ.: 6-October 01

გამოგზავნილია: 14 Apr 2018, 00:04  #52527490      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი


--------------------
ხელმოწერის მოსაფიქრებლად კრეატიულობა არ მყოფნის...

http://saba.longevity.ge - სულხან-საბა ორბელიანის ქართული ლექსიკონი
aka
Sigint LLC


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 7071
წევრი No.: 2038
რეგისტრ.: 10-April 03

გამოგზავნილია: 14 Apr 2018, 01:12  #52527773      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · msn
ლუპები არაო და ეგ რიფითი ლუპია
......................
samuraisxmali
მე ვარ ავი მუსაიფი კახთ ბატონის ირაკლისა


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2043
წევრი No.: 77512
რეგისტრ.: 7-December 08

გამოგზავნილია: 15 Apr 2018, 23:54  #52539718      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
პითონში ძალიან მარტივია ეგ.
------------------------------------

CODE
a="something\n"
b=a*1000
print(b)
RexxaR
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1262
წევრი No.: 98449
რეგისტრ.: 25-August 09

გამოგზავნილია: 16 Apr 2018, 10:32  #52541114      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (samuraisxmali @ 15 Apr 2018, 23:54 )
პითონში ძალიან მარტივია ეგ.
------------------------------------

CODE
a="something\n"
b=a*1000
print(b)

ეგ 1 სტრინგად ბეჭდავს, იმიტაციაა უბრალოდ 1000 ჯერ დაწერის

აბიტურიენტის ვარიანტი არის სწორი ჩემი აზრით
samuraisxmali
მე ვარ ავი მუსაიფი კახთ ბატონის ირაკლისა


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2043
წევრი No.: 77512
რეგისტრ.: 7-December 08

გამოგზავნილია: 16 Apr 2018, 10:58  #52541225      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
RexxaR
რას ნიშნავს იმიტაციაა, 1000ჯერ დაბეჭდოსო და ბეჭდავს ათასჯერ.

დადე აბა ერთი რა შედეგი უნდა იყოს და ვნახოთ თუ განსხვავდება ამ შედეგისგან.
RexxaR
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1262
წევრი No.: 98449
რეგისტრ.: 25-August 09

გამოგზავნილია: 16 Apr 2018, 15:09  #52542599      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (samuraisxmali @ 16 Apr 2018, 10:58 )
RexxaR
რას ნიშნავს იმიტაციაა, 1000ჯერ დაბეჭდოსო და ბეჭდავს ათასჯერ.

დადე აბა ერთი რა შედეგი უნდა იყოს და ვნახოთ თუ განსხვავდება ამ შედეგისგან.

რას ნიშნავს და b უკვე არის სტრინგ რომელიც შეიცავს დასაბეჭდ ტექსტს მთლიანად

QUOTE
1000ჯერ დაბეჭდოსო და ბეჭდავს ათასჯერ

ბეჭდავს 1 ჯერ შენი კოდი და არა ათასჯერ.

მაგიტომაა იმიტაცია თორე შედეგი ვიცი რომ ერთნაირია
lepori
მსხალი


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 4056
წევრი No.: 92698
რეგისტრ.: 1-June 09

გამოგზავნილია: 16 Apr 2018, 17:36  #52543465      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
RexxaR
QUOTE
რას ნიშნავს და b უკვე არის სტრინგ რომელიც შეიცავს დასაბეჭდ ტექსტს მთლიანად

ასე რო ქნა:

a="something\n"
b=a*1000
print(a*1000)

არ გამოვა?


--------------------
დო'დოო
RexxaR
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1262
წევრი No.: 98449
რეგისტრ.: 25-August 09

გამოგზავნილია: 16 Apr 2018, 18:13  #52543666      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (lepori @ 16 Apr 2018, 17:36 )
RexxaR
QUOTE
რას ნიშნავს და b უკვე არის სტრინგ რომელიც შეიცავს დასაბეჭდ ტექსტს მთლიანად

ასე რო ქნა:

a="something\n"
b=a*1000
print(a*1000)

არ გამოვა?

რა მნიშვნელობა აქვს. ჯერ სტრინგი შეიქმნება და მერე მოხდება print მაინც.
samuraisxmali
მე ვარ ავი მუსაიფი კახთ ბატონის ირაკლისა


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2043
წევრი No.: 77512
რეგისტრ.: 7-December 08

გამოგზავნილია: 17 Apr 2018, 11:20  #52547076      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
RexxaR
მაგას რა მნიშვნელობა აქვს სტრინგი შეიქმნება თუ არა. შენ გინდა შედეგი და ვიღებთ მაგ შედეგს. როგორ მივიღებ მაგ შედეგს არავითარი მნიშვნელობა არ აქვს, მთავარია პირობას აკმაყოფილებს.

შენ ეტყობა არ გინახავს ამოცანები როგორ იდება. ყველა ამოცანას ახლავს შემავალი და გამომავალი მონაცემები. მაგას უნდა დაემთხვეს შედეგი. ხოდა დადე ეგ მონაცემები და ვნახოთ თუ არ დაემთხვევა.
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (2) [1] 2  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0195 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Disabled ]