forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (2) [1] 2   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> colorful ის 500w- იანი წავა MS-7529- ზე?, colorful ის 500w- იანი წავა MS-7529- ზე?
DRAKULA98
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 15
წევრი No.: 239306
რეგისტრ.: 30-December 17

გამოგზავნილია: 23 May 2019, 20:40  #54703673      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მოგესალმებით, დახმარება მჭირდება, მაინტერესებს colorful ის 500w- იანი კვების ბლოკი წავა MSI MS-7529 G31TM-P21 ზე?
ანუ ამდარგში დიდად ვერვერკვევი და დახმარება მჭირდება.

პ.ს. ყველა კვებისბლოკი, ყველა მაზერზე მიდის?


მიმაგრებული სურათი (გადიდებისთვის დაუწკაპუნეთ სურათზე)
88133_2254_draft.jpg
kobebryant
✩✩✩✩


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16863
წევრი No.: 27310
რეგისტრ.: 22-December 06

გამოგზავნილია: 23 May 2019, 22:24  #54704133      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
DRAKULA98
რომელიც ცოტა მაინც წაუთანამედროვეოებს, ყველა ყველაზე მიდის, კი smile.gif

მაგრამ ეყოფა თუ არა სისტემას, ეგ უკვე სხვა საკითხია...
იმედია დანსაკუთხებულ არაფერს აყენებ კომპში smile.gif
DRAKULA98
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 15
წევრი No.: 239306
რეგისტრ.: 30-December 17

გამოგზავნილია: 24 May 2019, 00:19  #54704685      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
kobebryant
GTX 560 და INTEL CORE 2 DUO E8400 მაქვს
და ეს მაზერი თუ წაუთანამედროვეობს თუიცი?

This post has been edited by DRAKULA98 on 24 May 2019, 00:28
kobebryant
✩✩✩✩


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16863
წევრი No.: 27310
რეგისტრ.: 22-December 06

გამოგზავნილია: 24 May 2019, 00:34  #54704737      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
DRAKULA98
QUOTE
და ეს მაზერი თუ წაუთანამედროვეობს თუიცი?

არააა, პირიქით, ნამეტანი წაუძველებს wink.gif
QUOTE
GTX 560 და INTEL CORE 2 DUO E8400 მაქვს

კვება უნდა ეყოს სავარაუდოდ, მაგრამ სასურველია ზუსტი მოდელი დაწერო ამის, მარტო ფურცელზე დაწერილი ვატები არაფერს ნიშნავს...
QUOTE
colorful ის 500w

DRAKULA98
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 15
წევრი No.: 239306
რეგისტრ.: 30-December 17

გამოგზავნილია: 24 May 2019, 01:07  #54704857      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
kobebryant
12 ვოლტზე 400 ვატი მოდის და თუარვცდები ეყოფა
* * *
kobebryant
მე უფრო ის მაინტერესებს მაზერსადა კვებისბლოკსშორის ხოარიქნებოდა კონფლიქტი.

This post has been edited by DRAKULA98 on 24 May 2019, 01:10
kobebryant
✩✩✩✩


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16863
წევრი No.: 27310
რეგისტრ.: 22-December 06

გამოგზავნილია: 24 May 2019, 01:44  #54704956      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
DRAKULA98
QUOTE
მე უფრო ის მაინტერესებს მაზერსადა კვებისბლოკსშორის ხოარიქნებოდა კონფლიქტი.

არა კაცო, ხომ გითხარი ზემოთ smile.gif...
QUOTE
12 ვოლტზე 400 ვატი მოდის და თუარვცდები ეყოფა

მაგ ბრენდის 500 ვატიანზე ცოტა არ იყოს, მეეჭვება 12ვ-ზე მაგდენი, მაგრამ თუ მასეა, თავზეც გადაუვა smile.gif
Appo
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 7613
წევრი No.: 8711
რეგისტრ.: 8-February 05

გამოგზავნილია: 24 May 2019, 22:53  #54709342      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
კარგად მუშაობისთვის 560-ს სჭირდება მინიმუმ 24 A 1ცალ 12 ვოლტიან კანალზე, უნდა ეწეროს ზედ კვების ბლოკზე
LG2012
gold member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5890
წევრი No.: 141906
რეგისტრ.: 20-January 12

გამოგზავნილია: 24 May 2019, 22:53  #54709346      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
DRAKULA98
არანაირად არ ეყოფა..ეგ უბრალო კვებაა და რეალურს 250-280 იძლევა..500 აწერია ეს მარკეტინგია..

DRAKULA98
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 15
წევრი No.: 239306
რეგისტრ.: 30-December 17

გამოგზავნილია: 27 May 2019, 03:14  #54718664      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
LG2012
Appo
12 ვოლტზე 21ამპერი და 400 ვატი უწერია და რავი აბა

This post has been edited by DRAKULA98 on 27 May 2019, 03:19
kobebryant
✩✩✩✩


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16863
წევრი No.: 27310
რეგისტრ.: 22-December 06

გამოგზავნილია: 27 May 2019, 09:15  #54718878      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
DRAKULA98
QUOTE
12 ვოლტზე 21ამპერი და 400 ვატი უწერია და რავი აბა

ცოტაა 21 ამპერი, მარა ამუშავებს რა გაჭირვებაში, თუ გიღირს ვიდეოს გარისკვა smile.gif

პ.ს. ჩემ 500-იან კორსაირს 38 ამპერი აქვს smile.gif...
DRAKULA98
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 15
წევრი No.: 239306
რეგისტრ.: 30-December 17

გამოგზავნილია: 27 May 2019, 12:48  #54719779      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
kobebryant
საყიდი არაა, ყველაფერი მაქვს მაზერის გარდა და მაგის ყიდვას ვაპირებ და რავი აბა სანამ ახალს ვიყიდი დროებით არ გამომადგება?
Appo
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 7613
წევრი No.: 8711
რეგისტრ.: 8-February 05

გამოგზავნილია: 27 May 2019, 19:27  #54721859      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
DRAKULA98
დროებით მაშინ თამაშები არ გაუშვა კომპზე(ან თუ გაუშვებ დაუწიე გრაფიკას) რომ დატვირთვაზე არ იწვალოს და ბლუ სკრინები ან რესტარტები არ აკეთოს
kobebryant
✩✩✩✩


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16863
წევრი No.: 27310
რეგისტრ.: 22-December 06

გამოგზავნილია: 30 May 2019, 13:06  #54735526      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
DRAKULA98
QUOTE
საყიდი არაა, ყველაფერი მაქვს მაზერის გარდა და მაგის ყიდვას ვაპირებ და რავი აბა სანამ ახალს ვიყიდი დროებით არ გამომადგება?


მართალი გითხრეს smile.gif
QUOTE
თუ გაუშვებ დაუწიე გრაფიკას

DRAKULA98
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 15
წევრი No.: 239306
რეგისტრ.: 30-December 17

გამოგზავნილია: 31 May 2019, 01:48  #54738932      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
kobebryant
Appo
გასაგებია მადლობა გადავიფიქრე ყიდვა

პ.ს deepcool ის კვება რამდენად რეალურია?
kobebryant
✩✩✩✩


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16863
წევრი No.: 27310
რეგისტრ.: 22-December 06

გამოგზავნილია: 31 May 2019, 02:25  #54739004      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
DRAKULA98
QUOTE
პ.ს deepcool ის კვება რამდენად რეალურია?

ზუსტი მოდელები თუ არ დაწერე, ისე არაფერი გამოვა wink.gif
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (2) [1] 2  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0248 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Disabled ]