forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · რჩეულები  · ჩატი
Pages: (62) 1 2 [3] 4 5 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> Help & Requests, ერთჯერადი შეკითხვები და თხოვნები [Vol.3]
BLACK_SERENADE
Super Crazy Member +


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 10448
წევრი No.: 28573
რეგისტრ.: 18-January 07

გამოგზავნილია: 16 Sep 2011, 13:17  #27401803      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
gio_abelix
ეს ვაბშე სხვა ბაზარია
ისე საკაიფო რამე ჩანს აი
smile.gif
guka_kamla96
☆ CM PUNK ☆


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 925
წევრი No.: 118403
რეგისტრ.: 14-July 10

გამოგზავნილია: 16 Sep 2011, 17:53  #27406055      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ვაიმე ინკლინგი როგორ მინდა აი ყველაფერს მივცემდი რა (ტრაკს არა mad.gif ) როგორ მინდა როგორრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრ ;(


--------------------
ხალხი, აი ხალხი ,ეხლა, ხალხის...ჰმ..აი..მმ ხალხით..ხალხმა...აი...ხალხის სახელით...ხალხი... (ც) ხარჩიძე
gio_abelix
Proger


****
ჯგუფი: Users Awaiting Email Confirmatio
წერილები: 983
წევრი No.: 76027
რეგისტრ.: 25-November 08

გამოგზავნილია: 16 Sep 2011, 19:49  #27407667      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
BLACK_SERENADE

ხოდა მაგიტომაა მაგარი რა! არ გირჩევნიათ დიზაინერებს მაგაზე გადახვიდეეთ? biggrin.gif biggrin.gif


--------------------
Cerberus Says: Leave now mortal....
davit727
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 340
წევრი No.: 138141
რეგისტრ.: 7-November 11

  გამოგზავნილია: 21 Dec 2011, 11:15  #28855453      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
AutoCAD, ArchiCAD, ArcGIS გრაფიკული პროგრამებთან სამუშაოდ, მინიმუმ რა მონაცემების ლეპტოპი არის საჭირო?
* * *
მაგ. ეს თუ გამოდგება?

HP 4525s
პროცესორი AMD Phenom II Dual-Core P650M (2.6 GHz, 2 MB L2 cache)
ოპერატიული მეხსიერება 2 GB 1066 MHz DDR3 SDRAM
ვიდეო დაფა ATI Mobility Radeon HD 5470 512 MB - არაინტეგრირებული!
ეკრანი 15.6 inch XGA display (1366x768)

http://www.ee.ge/?m=268&cat_id=1202&pid=5242&HP+4525s

This post has been edited by Flasher on 13 Sep 2012, 12:35
ირაკლო
son of Finwë


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 4200
წევრი No.: 105792
რეგისტრ.: 24-November 09

გამოგზავნილია: 21 Dec 2011, 12:24  #28856188      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
davit727
გააჩნია რამხელა სცენებთან გექნება საქმე.


--------------------
Script Execution time: 0.0114 ]
davit727
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 340
წევრი No.: 138141
რეგისტრ.: 7-November 11

გამოგზავნილია: 21 Dec 2011, 12:42  #28856388      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ძირითადათ ვმუშაობ რუკებზე, ArchiCAD-ში მომიწევს დიდი მაშტაბის პანორამული რუკების გაკეთება, AutoCAD-ში შენობის კარკასის დახაზვა და დიდი ზომის ორთო პოტოს დამუშავება, ArcGIS-ისთვის კი ნორმალური იქნება მემგონი ასეტი მონაცემები.
ირაკლო
son of Finwë


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 4200
წევრი No.: 105792
რეგისტრ.: 24-November 09

გამოგზავნილია: 21 Dec 2011, 13:56  #28857341      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
davit727
2გბ დიდი პროექტებისთვის ცოტაა. იმუშავებს მარა გაწვალდები. პროცესორიც სუსტია მგონი (AMD-ებში ვერ ვერკვევი) და ვიდეოც ჯობია რო NVidiaსი დაითრიო თუ შანსი გაქვს. ატი გრაფიკულ პროგრამებთან ვერაა კარგად რამდენადაც ვიცი.
Alexxx
JDM GOD


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 8092
წევრი No.: 85168
რეგისტრ.: 21-February 09

გამოგზავნილია: 21 Dec 2011, 14:33  #28857865      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
davit727
1000 ლარად i3 ვაყიდინე მეგობარს ASUS ის 4 GB რამით და საკაიფო Nvidea ს ვიდეოკარტით ასე რომ მაგას ნუ იყიდი... თუ რამეა პმ მომწერე და დაგაკვალიანებ სადაც უნდა იყიდო ეგ ლაპტოპი


--------------------
Доброта спасет мир. А похуизм нервы!
davit727
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 340
წევრი No.: 138141
რეგისტრ.: 7-November 11

გამოგზავნილია: 21 Dec 2011, 14:39  #28857958      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ინტეგრირებული ვიდეო კარტა საერთოდ არ არიოს ხომ გამომდგარი 2 გბ-მდეც რომ იყოს და სხვა მონაცემები ყველაფერი კარგი?
* * *
1000 ლარად i3 - მეორადს გულისხმობ ალბათ, გარანტია თუ აქვს დარჩენილი?
Alexxx
JDM GOD


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 8092
წევრი No.: 85168
რეგისტრ.: 21-February 09

გამოგზავნილია: 21 Dec 2011, 17:26  #28860439      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
GO! Electronics
Acer TravelMate TM5744-373G50MIKK

ეკრანი: 15.6” HD Display (1366x768)
პროცესორი: 2.4GHz Intel Core i3-370
მეხსიერება: 3GB DDR3, 500GB HDD
ვიდეო დაფა: Intel HD GMA
ოპტიკური წამკითხველი: 8x DL DVD-/+RW

ფასი: 935 ლარი

ეს გო ელექტრონიკში და მე ვაგზალზე ვნახე თავის გარანტიით ამაზე მაგარი მონაცემით 1000 ლარად... ვაყიდინე ჩემ თანამშრომელს და 2 წლიანი გარანტიაც მისცეს...



მეთვითონ კი i5 ვიყიდე 1200 ლარად HP Pro Book, ატის ვიდეოთია, 4 გბ რამი, 750 HDD + მაგარი ლამაზია დიზაინით, თავის ჩანთაც მოაყოლეს smile.gif

This post has been edited by Alexxx on 21 Dec 2011, 17:29
davit727
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 340
წევრი No.: 138141
რეგისტრ.: 7-November 11

გამოგზავნილია: 21 Dec 2011, 20:40  #28863270      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მე ქუთაისელი კაცი ვარ და ვერ გავიგე, ვაგზალზე რახდება გარანტიას როგორ იძლევიან?
Alexxx
JDM GOD


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 8092
წევრი No.: 85168
რეგისტრ.: 21-February 09

გამოგზავნილია: 22 Dec 2011, 15:25  #28874198      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
davit727
QUOTE
მე ქუთაისელი კაცი ვარ და ვერ გავიგე, ვაგზალზე რახდება გარანტიას როგორ იძლევიან?

ჩვეულებრივი მაღაზიაა ტექნიკის და კარგ ფასებში იჩითება ლეპტოპები, გარანტიაც აქვთ ჩვეულებრივი. 1 - 2 - 3 წელი ზოგ ბრენდს რამდენი აქვს ზოგს რამდენი გარანტია.... მინიმუმ 1 წელი
LeoKac
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 228
წევრი No.: 128017
რეგისტრ.: 27-February 11

გამოგზავნილია: 15 Aug 2012, 00:56  #32558863      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ხომ არ იცით, რატომ არის ასე, რომ როცა ArchiCAD-ს ვეძებ ინტერნეტში რომ გადმოვწერო, ზოგან 500 mb-ია ზომაში საინსტალაციო (ანუ ორივე x86-იც და x64-იც ერთად 1GB) ხან 3GB და 5-იანებიც მინახია. ვერ ვხვდები რა განსხვავებაა ამისთანა. ვითომ პლაგინებია დამატებული და მაგიტომ?

იქნებ ეს ერთი რამე ამიხსნათ რაა, ძალიან გთხოვთ. თუ არის პროგრამა, მას რაღათ უნდა უნდოდეს კიდე პლაგინები? რათ მინდა ეგეთი პროგრამა თუ მერე ცალკე 100-ობით პლაგინი ვწერე და ტვინი ვიღრძე.

დიდი მადლობა...
ირაკლო
son of Finwë


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 4200
წევრი No.: 105792
რეგისტრ.: 24-November 09

გამოგზავნილია: 15 Aug 2012, 10:27  #32560812      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
LeoKac
არქიკადში დიდად ვერ ვერკვევი მაგრამ ჩემი აზრით დიდ ფაილებს ბიბლიოთეკები მოყვება დიდი მოცულობის. შეგიძლია პატარა მოცულობის დააყენო და ბიბლიოთეკები მერე დაამატო
kao-mebu
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1747
წევრი No.: 77180
რეგისტრ.: 4-December 08

გამოგზავნილია: 15 Aug 2012, 19:45  #32567249      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
LeoKac

თუ პლაგინების დაყენება გეზარება სჯობს ბოლო ვერსია დააყენო ( ყველა სოფტზე ვამბობ) მაგალითად როცა 2008 წლის ვერსიაში მუშაობ და რაგაც პლაგინი და სკრიპტი გიადვილებს რ სამუშაოს რათქმაუნდა დაამატებ
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (62) 1 2 [3] 4 5 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0255 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]