forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
Pages: (2) [1] 2   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> ჯეოსელის მოდემი ვინ10ზე არ მუშაობს
controller
GranTurismo


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 534
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 29 Apr 2017, 17:48  #50465627      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობათ,მოკლედ მაქვს ჯეოსელის HSPA+ მოდემი.ვინ7ზე მუშაობს იდეალურად და ვინ10ზე(გუშინ გამოსულ ბილდზე და ძველებზეც) არ მუშაობს.ჩვეულებრივად რეაგირებს,ვაყენენ აპლიკაციას მაგრამ აპლიკაციას არ ხსნის,initializing აწერია და აღარაფერს შვება
დევის მენეჯერში PCI Simple Communications Controller-ს და SM Bus Controller-ს აქვს ! ნიშანი.
მაქვს Intel Pentium G3420
Biostar H81MLC დედაპლატა
გთხოვთ დამეხმარეთ,ამის გამო როგორ ჩავწერო 7 sad.gif


--------------------
[B]CPU:[/B]Intel Pentium G3420 Dual Core 3.2GHz
[B]GPU:[/B]Nvidia GeForce 9500GT 512MB DDR2
[B]RAM:[/B]DDR3 4GB(1x4GB)
[B]HDD:[/B]500GB
[B]PSU:[/B]420W
genadi
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3081
წევრი No.: 23287
რეგისტრ.: 15-September 06

გამოგზავნილია: 29 Apr 2017, 18:59  #50465979      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ჯეოსელის საიტზე შედი და მაგ მოდემის აბდეითი იპოვე


--------------------
aut Caesar aut nihil
KDI
I ♥ /// E34


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3379
წევრი No.: 132377
რეგისტრ.: 11-June 11

გამოგზავნილია: 29 Apr 2017, 21:11  #50466705      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
QUOTE
ჯეოსელის HSPA+ მოდემი.

კონკრეტულად ზუსტი მოდელი რომელია, ბევრი აქვს ჯეოსელს ასეთი მოდემი


--------------------
CPU:i5-2300
P/S:-
M/B:-
GPU:GT 440
RAM:4GB
receiver:
SuperBOX spark S750 Linux
StarTrack SRT 400 HD Plus
EUROMAX EM777 AAA
Satellites:(5°E 9°E 13°E 16°E 19°E) (36°E 42°E 46°E)
controller
GranTurismo


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 534
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 29 Apr 2017, 22:20  #50467178      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (KDI @ 29 Apr 2017, 21:11 )
QUOTE
ჯეოსელის HSPA+ მოდემი.

კონკრეტულად ზუსტი მოდელი რომელია, ბევრი აქვს ჯეოსელს ასეთი მოდემი

MF669 არის მოდელი,მგონი ზტეა ://///////////
* * *
QUOTE (genadi @ 29 Apr 2017, 18:59 )
ჯეოსელის საიტზე შედი და მაგ მოდემის აბდეითი იპოვე

სად არის ვერ ვნახე,მიდი გთხოვ რა იქნებ შენ ნახო და დამილინკე რა

This post has been edited by controller on 29 Apr 2017, 22:23
nick_el_son
Fake Hero


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16240
წევრი No.: 19911
რეგისტრ.: 25-May 06

გამოგზავნილია: 29 Apr 2017, 22:30  #50467245      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
controller
აბა ეს დრაივერი სცადე: http://www.ztemobiles.com.au/downloads/sof...dem_Drivers.zip



--------------------
Paint it Black!

**
Forgive me father, for I know what I do but I want to hear the last poem of the last poet.
J.M
controller
GranTurismo


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 534
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 29 Apr 2017, 22:32  #50467264      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (nick_el_son @ 29 Apr 2017, 22:30 )
controller
აბა ეს დრაივერი სცადე: http://www.ztemobiles.com.au/downloads/sof...dem_Drivers.zip

და ეს რა დრაივერებია? როგორ დავაყენო?
nick_el_son
Fake Hero


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16240
წევრი No.: 19911
რეგისტრ.: 25-May 06

გამოგზავნილია: 29 Apr 2017, 22:44  #50467332      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
controller
QUOTE
და ეს რა დრაივერებია?

წესით მაგ მოდემის (ZTE MF669) დრაივერებია yes.gif

QUOTE
როგორ დავაყენო?

spy.gif

როგორც ნებისმიერ სხვა დრაივერს ან პროგრამას აყენებ, ისე biggrin.gif

controller
GranTurismo


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 534
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 29 Apr 2017, 22:47  #50467350      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (nick_el_son @ 29 Apr 2017, 22:44 )
controller
QUOTE
და ეს რა დრაივერებია?

წესით მაგ მოდემის (ZTE MF669) დრაივერებია yes.gif

QUOTE
როგორ დავაყენო?

spy.gif

როგორც ნებისმიერ სხვა დრაივერს ან პროგრამას აყენებ, ისე biggrin.gif

exe ფაილია? ექსეს დავაყენებ მაგრამ თუ დრაივერების ფაილებია რომელ მოწყობილობა ავირჩიო დევის მენეჯერში?
მოდემი არ ჩანს დევის მენეჯერში

* * *
QUOTE (nick_el_son @ 29 Apr 2017, 22:44 )
controller
QUOTE
და ეს რა დრაივერებია?

წესით მაგ მოდემის (ZTE MF669) დრაივერებია yes.gif

QUOTE
როგორ დავაყენო?

spy.gif

როგორც ნებისმიერ სხვა დრაივერს ან პროგრამას აყენებ, ისე biggrin.gif

არ შვება მაინც,დავაყენე ეგ დრაივერები მარა მაინც ინიტიალიზინგ ეწერება და აღარაფერს შვება sad.gif
KDI
I ♥ /// E34


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3379
წევრი No.: 132377
რეგისტრ.: 11-June 11

გამოგზავნილია: 29 Apr 2017, 23:32  #50467641      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
controller
dial up -იც ცადე აბა დაკონექტება
controller
GranTurismo


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 534
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 29 Apr 2017, 23:44  #50467742      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (KDI @ 29 Apr 2017, 23:32 )
controller
dial up -იც ცადე აბა დაკონექტება

ეგ როგორ ხდება??????????????????????
se-w910
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2919
წევრი No.: 155644
რეგისტრ.: 31-October 12

გამოგზავნილია: 30 Apr 2017, 00:17  #50467972      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
controller

მე მაქვს ზუსტად ეგ მოდემი და ეგ პრობლემა მქონდა , ბოლოს რომ განახლდა ვინდ 10, გადავაყენე ფლეშკიდან და აღარ გაეშვა პროგრამა , მერე აქ მირჩიეს და ვინდი გადავაყენე ახლიდან, ოღონდ ძველი ბილდით ისევ, ფლეშკაზე მქონდა ჩაწერილი და აღარ დამიფორმატებია , 1600რაღაცა რომ იყო რა , ხოდა გაეშვა .

This post has been edited by se-w910 on 30 Apr 2017, 00:18


--------------------
!
controller
GranTurismo


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 534
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 30 Apr 2017, 00:35  #50468083      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (se-w910 @ 30 Apr 2017, 00:17 )
controller

მე მაქვს ზუსტად ეგ მოდემი და ეგ პრობლემა მქონდა , ბოლოს რომ განახლდა ვინდ 10, გადავაყენე ფლეშკიდან და აღარ გაეშვა პროგრამა , მერე აქ მირჩიეს და ვინდი გადავაყენე ახლიდან, ოღონდ ძველი ბილდით ისევ, ფლეშკაზე მქონდა ჩაწერილი და აღარ დამიფორმატებია , 1600რაღაცა რომ იყო რა , ხოდა გაეშვა .

უფრო ძველი მქონდა და არ ქნა არც იქ და ამ ახლის იმედი მქონდა და გამიცრუვდა,არადა სხვა საშუალება არ მაქვს ინტერნეტის მხრივ გარდა ამ მოდემისა.
7ის ჩაწერა არ მინდა ამის გამო
KDI
I ♥ /// E34


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3379
წევრი No.: 132377
რეგისტრ.: 11-June 11

გამოგზავნილია: 30 Apr 2017, 01:17  #50468294      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
QUOTE
ეგ როგორ ხდება??????????????????????

შეაერთე მოდემი და დაახლოებით ეს ოპერაცია შეასრულე.

ჯეოსელის APN: internet

დაილ ნომერი: *99#

controller
GranTurismo


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 534
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 30 Apr 2017, 09:40  #50468948      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (KDI @ 30 Apr 2017, 01:17 )
QUOTE
ეგ როგორ ხდება??????????????????????

შეაერთე მოდემი და დაახლოებით ეს ოპერაცია შეასრულე.

ჯეოსელის APN: internet

დაილ ნომერი: *99#


ვცდიძმა სპასიბა მაგრამ რა ვერ გავიგე,მანდ დაილ ნომრერი არ შეყავს არსად
* * *
QUOTE (KDI @ 30 Apr 2017, 01:17 )
QUOTE
ეგ როგორ ხდება??????????????????????

შეაერთე მოდემი და დაახლოებით ეს ოპერაცია შეასრულე.

ჯეოსელის APN: internet

დაილ ნომერი: *99#


Mობაილი არ ჩანს სეთინგსში.რო ვაერთებ მოდემს რამდენჯერმე აქვს შეერთების და გამოერთების ხმა და მერე ჩვეულებრივად გამოჩნდება ხოლმე ზის პისიში ჯეოსელოს მოდემი
KDI
I ♥ /// E34


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3379
წევრი No.: 132377
რეგისტრ.: 11-June 11

გამოგზავნილია: 30 Apr 2017, 10:09  #50469017      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
QUOTE
Mობაილი არ ჩანს სეთინგსში.

ზუსტად მაგ სახელით შეიძლება არ გამოჩნდეს, ჩემთან Cellular აწერს, გახსენი ეგ სეთინგი და მერე შეაერთე მოდემი , რაც გაჩნდება ახალი იმაში შედი.

0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (2) [1] 2  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0152 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]