forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
reklama

Pages: (19) [1] 2 3 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> Wi-Fi Router
LeeKum
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1
წევრი No.: 149166
რეგისტრ.: 18-May 12

გამოგზავნილია: 18 May 2012, 20:30  #31239422      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამომყავს GeLink-ის wi-fi, მითხრეს როუტერი უნდა იყიდოო. დიდად ვერ ვერკვევი როუტერებში და ვინმემ მირჩიეთ რომელი ჯობია ))
koshogio
I know that I know nothing


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15687
წევრი No.: 85852
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 18 May 2012, 22:25  #31241180      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
LeeKum
მთავარი ფასია, 40 ლარიანი ტპ-ლინკი გეყოფა.


--------------------
ნუ აწვალებთ კომპს
GeorgeT
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 86
წევრი No.: 119083
რეგისტრ.: 1-August 10

გამოგზავნილია: 19 May 2012, 16:05  #31251063      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (LeeKum @ 18 May 2012, 20:30 )
გამომყავს GeLink-ის wi-fi, მითხრეს როუტერი უნდა იყიდოო. დიდად ვერ ვერკვევი როუტერებში და ვინმემ მირჩიეთ რომელი ჯობია ))

გააჩნია ფართობს,
80 კვადრატულამდე http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=37255

თუ მსხვილი კედლებია ან უფრო დიდი ბინა http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=37256
ან ეს: http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=34529

თუ 300 კვადრატულზე მეტია : http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=32268

Tenno
ხდება ხოლმე!


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3566
წევრი No.: 803
რეგისტრ.: 31-March 02

გამოგზავნილია: 20 May 2012, 15:34  #31265078      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
ქცედა სადთულზე (რკინის კარებით დაცული ოთახია რა...) რო დავაყენო როუტერი, ზედა სართუ ლზე რო დაიჭიროს რა... სქწლი კედლებია (დაწესებულებაა)...


ეს წავა თუ რომელიმე ზემოთ ჩამოთვლილი როუტერიდან რომელიმე ავირჩიო...
http://myshop.ge/shop_section.php?shop_id=...duct_id=2532381


--------------------
Owned Mice- [SS]:Sensei, Sensei Fnatic, Kinzu v1 v2pro, Kana v1 v2, Rival 300, Rival Fade [Razer]:Mamba, DA, 2013, Chroma, Abyssus, Taipan [Logitech]:MX518, G3, G9x, G500, G402, G303 [Roccat]:Kone Pure [Mad Catz]:R.A.T.7 [MS]:1.0, 4.0 [Mionix]:Naos 8200 [Fnatic]:Flick [zowie]:FK2
IkaMac
Yoo Broo


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20164
წევრი No.: 9119
რეგისტრ.: 1-March 05

გამოგზავნილია: 20 May 2012, 15:36  #31265109      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
მთავარი ფასია, 40 ლარიანი ტპ-ლინკი გეყოფა.

+ 8იანი ანტენა თხარე


http://yversy.ge/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=35116
http://www.yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=32488

ანუ ყიდულობ ამ 2-ს ამოხრახნი თავის ანტენას ჩახრახნი ამას, სიგნალი მაგრა ძლიერდება+ 150-ზე რო აყენია დაუწევ და კიდევ შორს გაიტანს

This post has been edited by IkaMac on 20 May 2012, 15:48
BRETTELI
BMW


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1683
წევრი No.: 114755
რეგისტრ.: 29-April 10

გამოგზავნილია: 20 May 2012, 15:56  #31265329      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
დელინკ დირ 615 იყიდე 5წელია მაქ და ელემენტარული არც კი დამიბროსებია მუშაობს უძაანმაგრესად

user posted image




--------------------
™M/B: Asus Maximus IV Extreme
™CPU: Intel Core i7-2700K
™CPU:COOLER: Cooler Master Nepton 280L
™GPU:MSI GTX 580 Lightning 3GB (extreme edition)
™MEMORY: Corsair Dominator Platinum 16GB
™SSD:SAMSUNG 840 EVO 250GB
™POWER:Cougar 1000 Watt
™ CASE:Zalman Z11 Plus
maverick16
hell was full so i came back!


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6715
წევრი No.: 66879
რეგისტრ.: 8-July 08

გამოგზავნილია: 20 May 2012, 17:29  #31266564      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
სილკნეტზე ვარ და მინდა კო-ს 40მბ-იანი პაკეტი დავაყენო 2 კომპზე ქსელის კაბელით მაქვს ახლა სვიჩით. როუტერი უნდა ვიყიდო მაგრამ ვაიფაი როუტერი რო ვიყიდო მაგაზე კაბელითაც შეიძლება გავაკეთო 2 კომპზე? ამ მოდელზე მაგალითად http://pcshop.ge/index.php?page=shop.produ...temid=6&lang=ka

თუ ეს მოდელი გამომადგება? http://pcshop.ge/index.php?page=shop.produ...temid=6&lang=ka


--------------------
everyone has a plan until they get punched in mouth
compus
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2119
წევრი No.: 115347
რეგისტრ.: 10-May 10

გამოგზავნილია: 20 May 2012, 18:36  #31267012      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
maverick16
QUOTE
ვაიფაი როუტერი რო ვიყიდო მაგაზე კაბელითაც შეიძლება გავაკეთო 2 კომპზე?

yes.gif
Wi-Fi მომავალში ტელეფონზე ან პლანშეტზეც გამოიყენებ
GeorgeT
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 86
წევრი No.: 119083
რეგისტრ.: 1-August 10

გამოგზავნილია: 20 May 2012, 22:59  #31269951      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (Tenno @ 20 May 2012, 15:34 )
ქცედა სადთულზე (რკინის კარებით დაცული ოთახია რა...) რო დავაყენო როუტერი, ზედა სართუ ლზე რო დაიჭიროს რა... სქწლი კედლებია (დაწესებულებაა)...


ეს წავა თუ რომელიმე ზემოთ ჩამოთვლილი როუტერიდან რომელიმე ავირჩიო...
http://myshop.ge/shop_section.php?shop_id=...duct_id=2532381

თუ ძალიან მიუწვდომელია, ჯობია კაბელით გაიყვანო,
ზეპირად საჭირო მოწყობილობას ვერ გათვლი.
თუ მაინც Wireless გინდა:
http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=37256 ეს ცადე

თუ ვერ დაიჭერს, გაიგებ რა მანძილზე იჭერს და რამდენად უფრო ძლიერი გჭირდება, მერე გადაცვლი შენთვის საჭიროში, კონსულტაციასაც გაგიწევენ და შეგარჩევინებენ.

* * *
QUOTE (maverick16 @ 20 May 2012, 17:29 )
სილკნეტზე ვარ და მინდა კო-ს 40მბ-იანი პაკეტი დავაყენო 2 კომპზე ქსელის კაბელით მაქვს ახლა სვიჩით. როუტერი უნდა ვიყიდო მაგრამ ვაიფაი როუტერი რო ვიყიდო მაგაზე კაბელითაც შეიძლება გავაკეთო 2 კომპზე? ამ მოდელზე მაგალითად http://pcshop.ge/index.php?page=shop.produ...temid=6&lang=ka

თუ ეს მოდელი გამომადგება? http://pcshop.ge/index.php?page=shop.produ...temid=6&lang=ka

თუ wifi გინდა "ანტენიანი" smile.gif უნდა აიღო, მაგრამ შენს მიერ შერჩეულ მოდელს ანტენა არ ძვრება, რომ დაგჭირდეს ვერ დაუყენებ
http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=32488

ზევით რომ დავწერე ესე გაგიადვილდება შერჩევა:
"გააჩნია ფართობს,
80 კვადრატულამდე http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=37255

თუ მსხვილი კედლებია ან უფრო დიდი ბინა http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=37256
ან ეს: http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=34529

თუ 300 კვადრატულზე მეტია : http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=32268"
s1mpsOnA
✰✰✰✰✰✰✰✰


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 19372
წევრი No.: 37665
რეგისტრ.: 4-July 07

გამოგზავნილია: 21 May 2012, 12:09  #31275151      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
100-110 კვადრატულზე რომელი wi გამოდგება?
იაფიც რო იყოს smile.gif


--------------------
სითი პარკი — მუქთა ღორები
compus
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2119
წევრი No.: 115347
რეგისტრ.: 10-May 10

გამოგზავნილია: 21 May 2012, 12:13  #31275189      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
s1mpsOnA
QUOTE
თუ მსხვილი კედლებია ან უფრო დიდი ბინა http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=37256

ეს წავა, ოღონდ სახლის ერთ ბოლოში არ უნდა დაამონტაჟო მაინც.
xpress-11
Seo Master


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 832
წევრი No.: 123090
რეგისტრ.: 29-October 10

გამოგზავნილია: 13 Jun 2012, 18:06  #31650412      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
5 ოთახიან ბინაში, კავკასუსის 20 ლარიან პაკეტზე( 5მეგაბაიტი) რომელი როუტერი ვიყიდო? ისე რომ მთელ სახლში დაიჭიროს რა.
xpress-11
Seo Master


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 832
წევრი No.: 123090
რეგისტრ.: 29-October 10

გამოგზავნილია: 15 Jun 2012, 11:49  #31676292      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
არავინ არ იცის?

30 character
compus
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2119
წევრი No.: 115347
რეგისტრ.: 10-May 10

გამოგზავნილია: 15 Jun 2012, 12:56  #31677368      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
xpress-11
QUOTE
თუ მსხვილი კედლებია ან უფრო დიდი ბინა http://yversy.com/e-store/detail.php?ELEMENT_ID=37256

დევს ლინკები და... ეს არ გაწყობს რამით?

This post has been edited by compus on 15 Jun 2012, 12:56
iase
summer time


*********
ჯგუფი: Members
წერილები: 32190
წევრი No.: 6949
რეგისტრ.: 22-October 04

გამოგზავნილია: 15 Jun 2012, 13:02  #31677468      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · icq · aim
რამე მიმღების გამაძლიერებელი არსებობს?
...........................



--------------------
ოკ
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (19) [1] 2 3 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0294 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]