forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (190) « პირველი ... 187 188 [189] 190   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> Euro Truck Simulator 2, სატვირთო-სიმულატორი 2011
controller
GranTurismo


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1137
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 27 Nov 2017, 22:13  #51740638      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მაჩუქეთ რა სტიმზე ვინმემ sad.gif გულზე ვსკდები :დ
მაგარი თამაშია რა sad.gif


--------------------
[B]CPU:[/B]Intel Pentium G3420 Dual Core 3.2GHz
[B]GPU:[/B]Nvidia GeForce 9500GT 512MB DDR2
[B]RAM:[/B]DDR3 4GB(1x4GB)
[B]HDD:[/B]500GB
[B]PSU:[/B]420W
NROS06
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 711
წევრი No.: 211955
რეგისტრ.: 28-December 15

გამოგზავნილია: 1 Dec 2017, 18:14  #51760949      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
user posted image
შეგიძლიათ დამეხმაროთ?
Yes რო ვაჭერ ტრიალებს და არაფერს აკეთებს No_ზე კიდე უბრალოდ არ ირთვება
* * *
გავასწორე, თამაში დააფდეითებულა და მაგიტო არ ირთვებოდა
@toklika@
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1494
წევრი No.: 102125
რეგისტრ.: 11-October 09

გამოგზავნილია: 28 Dec 2017, 14:50  #51909322      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
შეიძლება ვინმემ ამიხსნათ სატვირთოს რატომ ეხსნება მისაბმელი და ქრება? მისიასაც დაქენსელებულს მიწერს. არანაირი დრო არ გადის ან რამე ასეთი, უბრალოდ შუა გზიდან მიქრება მისაბმელი და ცარიელი გავრბივარ გიჟივით smile.gif))) რამე ბაგია თუ თამაში ჭდავს თუ რახდება? ))
NROS06
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 711
წევრი No.: 211955
რეგისტრ.: 28-December 15

გამოგზავნილია: 28 Dec 2017, 18:53  #51910597      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (@toklika@ @ 28 Dec 2017, 14:50 )
შეიძლება ვინმემ ამიხსნათ სატვირთოს რატომ ეხსნება მისაბმელი და ქრება? მისიასაც დაქენსელებულს მიწერს. არანაირი დრო არ გადის ან რამე ასეთი, უბრალოდ შუა გზიდან მიქრება მისაბმელი და ცარიელი გავრბივარ გიჟივით smile.gif))) რამე ბაგია თუ თამაში ჭდავს თუ რახდება? ))

მე გამიკეთა იმდღეს ეგრე პირველად ამერიკულში, გავგიჟდი biggrin.gif მეთქი სადმე ტ_ს ხო არ დამეჭირა თქო და უკან მოვბრუნდი, ლამის ტვირთი სადაც ავიღე იქამდე ჩავედი და ვერსად რო ვერ ვიპოვე გამოვრთე biggrin.gif
პითონი
Super Crazy Member +++


*********
ჯგუფი: Members
წერილები: 30710
წევრი No.: 140199
რეგისტრ.: 9-December 11

გამოგზავნილია: 3 Jan 2018, 00:28  #51931333      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (@toklika@ @ 28 Dec 2017, 14:50 )
შეიძლება ვინმემ ამიხსნათ სატვირთოს რატომ ეხსნება მისაბმელი და ქრება? მისიასაც დაქენსელებულს მიწერს. არანაირი დრო არ გადის ან რამე ასეთი, უბრალოდ შუა გზიდან მიქრება მისაბმელი და ცარიელი გავრბივარ გიჟივით smile.gif))) რამე ბაგია თუ თამაში ჭდავს თუ რახდება? ))

ბევრჯერ დაემართა ჩემსასაცdown1.gif
sabuk
არ ვპოსტავ არსად


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 4429
წევრი No.: 34425
რეგისტრ.: 6-May 07

გამოგზავნილია: 3 Jan 2018, 19:41  #51934555      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
benz26
ტვირთებს გააჩნია რას იღებ, თითნ სტიმის თუ რაც არის იმ ტვირთებს შეზღუდვა აქვს 90კმსთ ვერ მოხსნი ამას



--------------------
თქვენი სქელი
@toklika@
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1494
წევრი No.: 102125
რეგისტრ.: 11-October 09

გამოგზავნილია: 6 Jan 2018, 19:13  #51952734      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
sabuk
შეიძლება შეზღუდვები აქვს და მაგიტომ იხსება, აბა სხვა მიზეზეს ვერ ვხედავ. შეზღუდვა მოხსნილი მაქვს მე მანქანაზე და რომ მივქრივარ ალბათ არ შეიძლება smile.gif)))
F_C_CHELSEA
AraNoRMaL


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 140
წევრი No.: 171221
რეგისტრ.: 1-August 13

გამოგზავნილია: 12 Jan 2018, 19:25  #51987297      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
რა ღირს ეს თამაში steam რო ვიყიდო და რა სხვაობა აქვს ოფლაინს და ონლაინს ვინმე ხოპ ვერ ამიხსნის გარდა იმისა რო კომპს არ ეთამაშები და რეალურად ხალხია სხვა რაიმე განსხვავება თუა ან გზებში ან მანქნებში?
NROS06
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 711
წევრი No.: 211955
რეგისტრ.: 28-December 15

გამოგზავნილია: 13 Jan 2018, 23:20  #51993830      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
F_C_CHELSEA
გზებში და მანქანებში არანაირი განსხვავება არაა, პირიქით ყველა პაკეტი უნდა იყიდო ონლაინის ყველა დამატება, რო სრულყოფილი გამოვიდეს თამაში, ისე კი ოფლაინის ბოლო ვერსიას თუ დააყენებ ყველაფერი გექნება თავის გაფორმებებით და ახალი ქალაქებით
თუმცა ონლაინს იმ მუღამი აქ რო თუ ოფლაინში მანქანები მოწესრიგებულად დადიან აქ ნებისმიერ დროს შეილება ვიღაც გიჟი გადმოგიხტეს ან რაიმე საცობში მოყვე და ეგეთები რა, თან მეგობრებთან ერთად თამაშობ რაც უკვე დაწერე კიდეც და ასე შემდეგ
რაიმე დღესასწაულს დაელოდე და ფასდაკლებით 2.74$ ღირს ხოლმე სტანდარტული ვერსია

This post has been edited by NROS06 on 13 Jan 2018, 23:21
Nicola_Rizzoli
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 407
წევრი No.: 239135
რეგისტრ.: 23-December 17

გამოგზავნილია: 14 Jan 2018, 13:09  #51995959      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ძალიან მომწონს ეს თამაში !

==============
kaxo130
არა იყოს


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2805
წევრი No.: 133377
რეგისტრ.: 5-July 11

გამოგზავნილია: 16 Jan 2018, 20:10  #52009988      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · aim
გილოცავთ 5 წლის გახდა Euro Truck Simulator 2 bis.gif და $2.74 ღირს სტიმზე 22 იანვრამდე
http://store.steampowered.com/app/227300/E...ck_Simulator_2/

This post has been edited by kaxo130 on 16 Jan 2018, 20:14
F_C_CHELSEA
AraNoRMaL


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 140
წევრი No.: 171221
რეგისტრ.: 1-August 13

გამოგზავნილია: 21 Jan 2018, 14:27  #52035445      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
QUOTE (NROS06 @ 13 Jan 2018, 23:20 )
F_C_CHELSEA
გზებში და მანქანებში არანაირი განსხვავება არაა, პირიქით ყველა პაკეტი უნდა იყიდო ონლაინის ყველა დამატება, რო სრულყოფილი გამოვიდეს თამაში, ისე კი ოფლაინის ბოლო ვერსიას თუ დააყენებ ყველაფერი გექნება თავის გაფორმებებით და ახალი ქალაქებით
თუმცა ონლაინს იმ მუღამი აქ რო თუ ოფლაინში მანქანები მოწესრიგებულად დადიან აქ ნებისმიერ დროს შეილება ვიღაც გიჟი გადმოგიხტეს ან რაიმე საცობში მოყვე და ეგეთები რა, თან მეგობრებთან ერთად თამაშობ რაც უკვე დაწერე კიდეც და ასე შემდეგ
რაიმე დღესასწაულს დაელოდე და ფასდაკლებით 2.74$ ღირს ხოლმე სტანდარტული ვერსია

ვიყიდე გუშინ და სრული ინსტალაცია როგორ ხდება სამდე ვუდეო ხო არ იცი რომელიც კარგია კი არის ბევრი ვიდეობი მაგრამ შენ რომლითაც გაქვს მაგალითად ისეთი მინდა კი მაქვს დაინსტალირებული თამაში მაგრამ სტიმის პრინციპი როგორია?
NROS06
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 711
წევრი No.: 211955
რეგისტრ.: 28-December 15

გამოგზავნილია: 21 Jan 2018, 21:35  #52037705      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
F_C_CHELSEA
როგორც მივხვდი შენ სტანდარტული ვერსია იყიდე რომელშიც ის ქალაქებია, რომლებიც თამაშის გამოსვლის დროს იყო
თუ ყველა დამატებებით გინდა თამაში მაშინ ტორენტის ლინკს დაგიდებ უეჭველი მუშაა და თან ბოლო ვერსიაა და თამაშს რო ჩართავ იქ პროფილის გახსნას მოგთხოვს, რომელშიც სთიმზე ნაყიდი თამაშისთვის ცალკე პროფილს შექმნი და თუ ამ დამატებებიან ვერსიას გადმოწერ ცალკე პროფილს და ორივე გექნება, ონლაინიც და ოფლაინიც ოღონდ ონლაინში ის გაფორმებები და ახალი ქალაქები არ იქნება რომელიც ოფლაინში

იმედი მაქვს სწორად მიგიხვდი, თუ არა და კიდე დაწერე, ვეცდები დაგეხმარო
F_C_CHELSEA
AraNoRMaL


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 140
წევრი No.: 171221
რეგისტრ.: 1-August 13

გამოგზავნილია: 21 Jan 2018, 22:10  #52037944      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
QUOTE (NROS06 @ 21 Jan 2018, 21:35 )
F_C_CHELSEA
როგორც მივხვდი შენ სტანდარტული ვერსია იყიდე რომელშიც ის ქალაქებია, რომლებიც თამაშის გამოსვლის დროს იყო
თუ ყველა დამატებებით გინდა თამაში მაშინ ტორენტის ლინკს დაგიდებ უეჭველი მუშაა და თან ბოლო ვერსიაა და თამაშს რო ჩართავ იქ პროფილის გახსნას მოგთხოვს, რომელშიც სთიმზე ნაყიდი თამაშისთვის ცალკე პროფილს შექმნი და თუ ამ დამატებებიან ვერსიას გადმოწერ ცალკე პროფილს და ორივე გექნება, ონლაინიც და ოფლაინიც ოღონდ ონლაინში ის გაფორმებები და ახალი ქალაქები არ იქნება რომელიც ოფლაინში

იმედი მაქვს სწორად მიგიხვდი, თუ არა და კიდე დაწერე, ვეცდები დაგეხმარო

გეტყვი ძმა აქამდე ანუ გუშინდლამდე სანამ ვიყიდდი მქონდა 1.28 ვერსია და ბევრი მაქვს ნათამაში D დისკზე მქონდა დაინსტალირებული ეხლა გუშინ რო ვიყიდე სტიმზე იქ დამიწერა რო დაინსტალირება გჭირდებაო და თვითონ გადმომაწერინა არ ვიცი საიდან და ეხლა ორი მაქვს უკვე მაგრამ save პაპკა ერთია და როგორ გავაკეთო რო ორთავე მქონდეს ?
* * *
QUOTE (NROS06 @ 21 Jan 2018, 21:35 )
F_C_CHELSEA
როგორც მივხვდი შენ სტანდარტული ვერსია იყიდე რომელშიც ის ქალაქებია, რომლებიც თამაშის გამოსვლის დროს იყო
თუ ყველა დამატებებით გინდა თამაში მაშინ ტორენტის ლინკს დაგიდებ უეჭველი მუშაა და თან ბოლო ვერსიაა და თამაშს რო ჩართავ იქ პროფილის გახსნას მოგთხოვს, რომელშიც სთიმზე ნაყიდი თამაშისთვის ცალკე პროფილს შექმნი და თუ ამ დამატებებიან ვერსიას გადმოწერ ცალკე პროფილს და ორივე გექნება, ონლაინიც და ოფლაინიც ოღონდ ონლაინში ის გაფორმებები და ახალი ქალაქები არ იქნება რომელიც ოფლაინში

იმედი მაქვს სწორად მიგიხვდი, თუ არა და კიდე დაწერე, ვეცდები დაგეხმარო

უბრალოდ ჩემი save წაშლა არ მინდა იმდენი რაღაც მაქვს ხო ხვდები მაგრამ ძველი ვერსიაა ჩემი და სტიმის პაპკაში რო გადმოვაგდო ანუ D დან C ზე და ძველი ვერსიით ვამუშავვო შეილება ან განახლება როგორ გავუკეთო ისე რო ჩემმა save მა იმუშავოს?
* * *
QUOTE (NROS06 @ 21 Jan 2018, 21:35 )
F_C_CHELSEA
როგორც მივხვდი შენ სტანდარტული ვერსია იყიდე რომელშიც ის ქალაქებია, რომლებიც თამაშის გამოსვლის დროს იყო
თუ ყველა დამატებებით გინდა თამაში მაშინ ტორენტის ლინკს დაგიდებ უეჭველი მუშაა და თან ბოლო ვერსიაა და თამაშს რო ჩართავ იქ პროფილის გახსნას მოგთხოვს, რომელშიც სთიმზე ნაყიდი თამაშისთვის ცალკე პროფილს შექმნი და თუ ამ დამატებებიან ვერსიას გადმოწერ ცალკე პროფილს და ორივე გექნება, ონლაინიც და ოფლაინიც ოღონდ ონლაინში ის გაფორმებები და ახალი ქალაქები არ იქნება რომელიც ოფლაინში

იმედი მაქვს სწორად მიგიხვდი, თუ არა და კიდე დაწერე, ვეცდები დაგეხმარო

უბრალოდ ჩემი save წაშლა არ მინდა იმდენი რაღაც მაქვს ხო ხვდები მაგრამ ძველი ვერსიაა ჩემი და სტიმის პაპკაში რო გადმოვაგდო ანუ D დან C ზე და ძველი ვერსიით ვამუშავვო შეილება ან განახლება როგორ გავუკეთო ისე რო ჩემმა save მა იმუშავოს?
NROS06
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 711
წევრი No.: 211955
რეგისტრ.: 28-December 15

გამოგზავნილია: 21 Jan 2018, 22:45  #52038157      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
F_C_CHELSEA
ხოო გასაგებია ეხა, სეივების ფაილში სავარაუდოდ იქნება ძველი პროფილიც დარჩენილი, უბრალოდ D_ზე რო თამაში გაქ დაყენებული ის თამაში ჩართე ისევ და სავარაუდოდ ძველი პროფილი გაგრძელდება მარა როცა ნაყიდს ჩართავ იქიდან სადაც დააინსტალირე, უნდა შექმნა ახალი პროფილი, ანუ 1 ლეველიდან უნდა დაიწყო რა და ძველს არ გადააწერო, წესით ორივემ უნდა იმუშაოს

ხო და კიდე ონლაინში რო ითამაშო Truckers MP დაგჭირდება აუცილებლად
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (190) « პირველი ... 187 188 [189] 190  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0472 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]