forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
Pages: (153) [1] 2 3 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> ნუბური შეკითხვები C#_ში, ცალცალკე თემები რო არ ვხსნა
Quest
WaveRider


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2197
წევრი No.: 13225
რეგისტრ.: 30-September 05

გამოგზავნილია: 28 May 2006, 21:50  #3145625      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მოკლედ აქ ისეთ წვრილმან შეკითხვებს დაგისმევთ, რომლებზე პასუხიც გუგლში და MSDN_ში ვერ ვნახე. მადლობელი დაგრჩებით დახმარებისათვის.

მოკლედ როგორ გავიგო რომელი დირექტორიიდანაა გაშვებული პროგრამა?
Kakha
მამა პროგრამისტი


********
ჯგუფი: Honorary Member
წერილები: 49752
წევრი No.: 1639
რეგისტრ.: 22-January 03

გამოგზავნილია: 28 May 2006, 22:01  #3145685      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · msn
Application.StartupPath  


--------------------
არ გაბედო სიკვდილი სანამ ცოცხალი ხარ!

ყველაზე მაგარი ტროლი ღმერთია.

PM-ებით არავის ვეხმარები, არ გეწყინოთ მარა თქვენ ბევრი ხართ და მე ერთი და პენსიაზე არ გავსულვარ ჯერ.

SELECT * FROM Posts WHERE UserID NOT IN (SELECT UserID FROM Users WHERE isintriguant+isstupid+isboor+iskadji<>0)
Quest
WaveRider


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2197
წევრი No.: 13225
რეგისტრ.: 30-September 05

გამოგზავნილია: 28 May 2006, 22:52  #3146013      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მადლობთ


არადა რა ადვილი ყოფილა. ლამერ ნუ







3030303030
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20795
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 31 May 2006, 18:41  #3162283      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ისა როგორ ხდება c#-ში შემთხვევითი რიცხვების გენერაცია?? აი მაგალითად ც++-ში იყო ეს ფუნქცია srand(time(0));

aq rogor xdeba egeTi raRacaaa??


--------------------
Legendary

იმენნა ქიზიყელი

–––

________________________
___|____|___|___| ___|____|_
_|____|_____|____|____|____
___|____|___|____|____|____
Quest
WaveRider


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2197
წევრი No.: 13225
რეგისტრ.: 30-September 05

გამოგზავნილია: 1 Jun 2006, 21:26  #3168451      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Random r = new Random(); ამითი რაღაც r_ს შექმნი, რომელიც მერე ესე გიგენერირებს რიცხვებს:
int i = r.Next(5); i იქნება 0-4 შუალედში რამე რიცხვი
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20795
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 1 Jun 2006, 21:33  #3168490      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ოკს ჯიიგარი ხარრsmile.gif 1
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20795
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 3 Jun 2006, 01:21  #3176146      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
აუუ 2 რამე ვერ გავიგე ამ c#-ში! მასსივები და და ეხა ისეტ ლამერულ რაგაცას დავცერ რო გასკდებიტ სიცილით


2)აი input/outpu რა! ნუ ის გასაგებია CONSOLE.WRITELINE მარა აი ეს როგორ უნდა შევიყვანო ვთქვათ მონაცემები ის ვერ გავიგე რააა!:( ნუ კოდები კი ვნახე რაღაც რაღაცეები მარა ნუ თვითონ დედა აზრი ვერ გავიგე რაააsad.gif


და იქნებ ვინმემ ამიხსნათ როგორ ხდება მონაცემების შეტანაsad.gif

p.s ჩემი ნიკით ვერ სემოვდივარ და ძმაკაცის ნიკით დავწერე და რამე პრობლემები აქვს ფორუმს???

This post has been edited by MOLA on 3 Jun 2006, 01:23
ეზეკი
11000


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2099
წევრი No.: 7569
რეგისტრ.: 30-November 04

გამოგზავნილია: 3 Jun 2006, 01:52  #3176313      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
MOLA
ეს როგორც ხდება პასკალში ზუსტაგ იგივე ნაირად :
CODE
       static void Main(string[] args)
       {
           string s;
           s = Console.ReadLine();
           Console.WriteLine(s);
           Console.Read();
       }

და კიდე შეგიძლია ასეთი რამ გააკეთო, თუ ვთქვათ უშვებ დოსიდან იმ პროგრამას (ან cmd-დან) შეგიძლია მიუთითო ასე (ვთქვათ პროგრამას ქვია eze.### და დევს c დისკზე) c:\eze.### matanalizis_dedac და ამ დროს გაეშვება პროგრამა და matanalizis_dedac გადაეცემა პარამეტრად, ხოლო კოდში იქნება ასე:
CODE
       static void Main(string[] args)
       {
           Console.WriteLine(args[0]);
           Console.ReadLine();
       }

ეს კოდი დაგიბეჭდავს გადაცემულ პარამეტრს


--------------------
Jok.FM - 0-sum radio!
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20795
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 3 Jun 2006, 02:17  #3176405      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
და როცა მინდა ინტეჯერ ტიპის ცვლადი მაშინ ეგ მეთოდი არ მადგება console.readeline()-ze misvavs xazs;

ანუ ესეთ რამეს ვწერ და არ აკეტებს

int result;
int b = 10;
int s;
s = Console.ReadLine();
Console.WriteLine(s);
Console.Read();
result = b + s;
Console.WriteLine(result);

This post has been edited by MOLA on 3 Jun 2006, 02:18
ეზეკი
11000


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2099
წევრი No.: 7569
რეგისტრ.: 30-November 04

გამოგზავნილია: 3 Jun 2006, 09:38  #3176757      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
CODE
       static void Main(string[] args)
       {
           string s;
           int i;
           s = Console.ReadLine();
           i = Convert.ToInt32(s);
           Console.WriteLine(i.ToString());
           Console.ReadLine();
       }
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20795
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 3 Jun 2006, 12:44  #3177289      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ეეეე ეს ვინ დაპოსტა ჩემი ნიკით??? ვააა რეები ხდება ტოsmile.gif

<b>ეზეკი</b>

ვაა შენ c#-იც იციიიი???? =))
ეზეკი
11000


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2099
წევრი No.: 7569
რეგისტრ.: 30-November 04

გამოგზავნილია: 3 Jun 2006, 12:45  #3177299      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
ეხლა ვსწავლობ



....................................
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20795
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 3 Jun 2006, 12:49  #3177321      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
არა რა ამას აშკარად C++-ი მირჩევნიაsmile.gif
Kakha
მამა პროგრამისტი


********
ჯგუფი: Honorary Member
წერილები: 49752
წევრი No.: 1639
რეგისტრ.: 22-January 03

გამოგზავნილია: 3 Jun 2006, 14:27  #3177797      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · msn
MOLA
QUOTE
არა რა ამას აშკარად C++-ი მირჩევნია

ძალიანა საინტერესო შემთხვევაა, ყველაზე საინტერესო კი ისაა C++-ის ასე "კარგად" იცი როგორც C#? smile.gif
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20795
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 3 Jun 2006, 20:15  #3179541      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
C#-ი ვაფშე არ ვიცი, აი c++-შიც არ ვიცი ძაან ბევრი მარა აშკარად გამეგება რაღაც რაღაცეებიwink.gif და რატო გაიჩდა ესეთი შეკითხვააა???

ცინიკოსlol.gif lol.gif lol.gif

This post has been edited by MOLA on 3 Jun 2006, 20:16
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (153) [1] 2 3 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0217 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]