forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
Pages: (153) 1 2 [3] 4 5 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> ნუბური შეკითხვები C#_ში, ცალცალკე თემები რო არ ვხსნა
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20872
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 5 Jun 2006, 01:58  #3187091      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
smile.gif ეგ მაქვს მარა მაგას კიდე 1000ყ***ობა მოყვება და visual c#-i kide sul raRac 30 მბ ია! ადრე მქონდა ვიგაცამ გადმომაწერინა და არარ მახსოვს სად წავიღეsmile.gifsmile.gif
თან ასწორებს მწვანეთ როა გაფორმებულიlol.gif lol.gif
* * *
ჰა C#-ის სწავლის საქმე როგორ მიდის?? ხო არ გაწვალებს??

This post has been edited by MOLA on 5 Jun 2006, 02:03


--------------------
Legendary

იმენნა ქიზიყელი

–––

________________________
___|____|___|___| ___|____|_
_|____|_____|____|____|____
___|____|___|____|____|____
Quest
WaveRider


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2216
წევრი No.: 13225
რეგისტრ.: 30-September 05

გამოგზავნილია: 5 Jun 2006, 02:03  #3187114      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მდა. აშკარად 300GB_მა გამანებივრა და ზომას აღარ ვუყურებ ხოლმე

შენც ნუ დააინსტალებ დანარჩენებს. მთლად 30მეგაბაიტამდე არ ჩამოვა მაგრამ 200 მაინც ხო დარჩება.

აუ ADO_ზე მივედი და ცოტა არ იყოს მაწვალებს. თან 2003_ის PDF მაქვს, მე კიდე 2005ში ვწერ პროგრამას.

შენ ბოლოს გადაწყვიტე C#_ი? თუ ისევ C++ smile.gif

This post has been edited by Quest on 5 Jun 2006, 02:05
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20872
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 5 Jun 2006, 02:06  #3187129      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ხოო მართალი ხარ მარა ჩემი 40 GB -იანი ვინჩესტერისთვის ეგ ზედმეტი 170-მბ დამღუპველია lol.gif აუ ამ msdn ს ვერ დაუმუღამე რაა! დელფს აშკარად კაი სერჩი ქონდაsmile.gifsmile.gif აქ კიდე მიწევს თელი მახინაციების ჩატარებაsmile.gif
ისე მამენტ ინტერნეტი რო არ გქონდეს როგორ უნდა დასერჩო/???
***

c++-ში ვჯახირობ რაღაცეებს მარა ამ pointer-ებმა შემ***ს რააlol.gif
თან ამ msdn -ის გადამკიდე C++ , c# და VB-ს ერთად ვამუღამებ(just joke)lol.gif


ბიჯოო რამდენ პოინტერები და ლეობებიი აქვს გადავირიე რააsmile.gif
შენ რო წერ მაგალითად
label1.Text=String.Format("New Date: {0}", dateTimePicker1.Text);
მე ვწერ
label1->Text=String::Format("New Date: {0}", dateTimePicker1->Text);
და ეს ყველაზე მართივი მაგალითიაsmile.gifsmile.gif

This post has been edited by MOLA on 5 Jun 2006, 02:16
Kakha
მამა პროგრამისტი


********
ჯგუფი: Honorary Member
წერილები: 49752
წევრი No.: 1639
რეგისტრ.: 22-January 03

გამოგზავნილია: 5 Jun 2006, 17:49  #3190582      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · msn
Quest
და რა პრობლემაა მერე? query-ით რატომ ვერ აკეთებ DataSource-ს?


--------------------
არ გაბედო სიკვდილი სანამ ცოცხალი ხარ!

ყველაზე მაგარი ტროლი ღმერთია.

PM-ებით არავის ვეხმარები, არ გეწყინოთ მარა თქვენ ბევრი ხართ და მე ერთი და პენსიაზე არ გავსულვარ ჯერ.

SELECT * FROM Posts WHERE UserID NOT IN (SELECT UserID FROM Users WHERE isintriguant+isstupid+isboor+iskadji<>0)
Quest
WaveRider


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2216
წევრი No.: 13225
რეგისტრ.: 30-September 05

გამოგზავნილია: 5 Jun 2006, 18:21  #3190769      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Kakha
გთხოვ რა აქ შემოიხედე აქ დავპოსტავ პასუხს. თორე ისეთი შთაბეჭდილება დამრჩა რომ აქ აღარ იყურებიან საქმეზე sad.gif
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20872
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 7 Jun 2006, 22:16  #3204468      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
კაროჩე RichTextBox -ს არ აქვს ეგეთი რამე რო FORM-ს რო გავადიდებ RichTextBox-იც ავტომატურად გადიდდეს?? ეგ მემგონი align თუ რაღაც იყო დელფში და აქ ვერ ვიპოვე ეგ property და ვერ დამეხმარებით??
Kakha
მამა პროგრამისტი


********
ჯგუფი: Honorary Member
წერილები: 49752
წევრი No.: 1639
რეგისტრ.: 22-January 03

გამოგზავნილია: 7 Jun 2006, 22:35  #3204581      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · msn
MOLA
მაგის მეტი რაა, პანელები ნახე. ყველა კონტროლის ზომა შეგიძლია ფორმის ზომებს მიაბა, გინდა ფიქსირებულად, გინდა პროცენტულად.
Quest
WaveRider


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2216
წევრი No.: 13225
რეგისტრ.: 30-September 05

გამოგზავნილია: 7 Jun 2006, 22:36  #3204596      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
დელფს ქონდა scaleby და მგონი მაგასაც ეგრე აქვს. MSDNში უნდა ნახო ხოლმე მასეთები
არა MSDN ბანძია გუგლთან შედარებით... (ნუ დამცინებთ sad.gif უბრალოდ ვერ დავამუღამე. სულ სხვარამეს მაცვენებს ხოლმე)
მოკლედ გუგლი და მაგის ჯანი

This post has been edited by Quest on 7 Jun 2006, 22:37
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20872
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 7 Jun 2006, 22:52  #3204718      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (Kakha @ 7 Jun 2006, 21:35 )
MOLA
მაგის მეტი რაა, პანელები ნახე. ყველა კონტროლის ზომა შეგიძლია ფორმის ზომებს მიაბა, გინდა ფიქსირებულად, გინდა პროცენტულად.

ხოდა მაგას არ ვკითხულობ ფორმის ზომას როგორ მივაბა მეთქი ვაააახsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Kakha
მამა პროგრამისტი


********
ჯგუფი: Honorary Member
წერილები: 49752
წევრი No.: 1639
რეგისტრ.: 22-January 03

გამოგზავნილია: 7 Jun 2006, 22:55  #3204735      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · msn
MOLA
ე ბიჭო გითხარი პანელი ნახე მეთქი , რა ზარმაცები ხართ გამაგიჟებთ biggrin.gif
MOLA
Alcoholic From ქიზიყი


********
ჯგუფი: Members
წერილები: 20872
წევრი No.: 13863
რეგისტრ.: 23-October 05

გამოგზავნილია: 8 Jun 2006, 02:31  #3206249      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ოოოო გავაკეთე გაიხარეთ! ვაახ ამ MSDN-ს ყველა აქებს და ვერა და ვერ დაუმურამე რააsmile.gifsmile.gif არ არსებობს წიგნი რომელშიც ყველა კომპმონენტი სატიტაოდ იქნება ახსნილიიი???
Quest
WaveRider


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2216
წევრი No.: 13225
რეგისტრ.: 30-September 05

გამოგზავნილია: 9 Jun 2006, 02:19  #3212436      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
MOLA
რაღაცა სტრანნადაა ყველაფერი ახსნილი
მე მაგალითად გუგლი მირჩევნია
Quest
WaveRider


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2216
წევრი No.: 13225
რეგისტრ.: 30-September 05

გამოგზავნილია: 15 Jun 2006, 15:58  #3250776      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
dataGridView_ში როგორ გავიგო მონიშნული სტრიქონის უჯრების მნიშვნელობები? ანუ ტიპიზირებული მნიშვნელობები რა.

მაგალითად მოვნიშნე რომელიღაცა სტრიქონის "სახელი", და მინდა ამავე სტრიქონის "გვარი" ველში რა წერია

P.S. ძალიან ბევრი ვიგუგლავე და ვიMSDNე მარა ...
* * *
მორჩა ვიპოვე smile.gif









|
Quest
WaveRider


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2216
წევრი No.: 13225
რეგისტრ.: 30-September 05

გამოგზავნილია: 17 Jun 2006, 15:50  #3263141      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ესეიგი მაქვს ესეთი მთავარი მოდული
CODE
namespace Expert
{
   public partial class Form1 : Form
   {
       public string ExpertConnStr;

       public Form1()
       {


აქ მაქვს აღწერილი გლობალური ცვლადი ExpertConnStr რომელიც მინდა რომ სხვა ფორმის მოდულიდან დავინახო, მაგრამ ვერ ვხედავ და როგორ მივმართო?
Kakha
მამა პროგრამისტი


********
ჯგუფი: Honorary Member
წერილები: 49752
წევრი No.: 1639
რეგისტრ.: 22-January 03

გამოგზავნილია: 17 Jun 2006, 15:58  #3263178      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · msn
Quest
პირველ რიგში უნდა დაინახო თავად ეს ფორმა და შემდეგ მისი ობიექტები. აქ ისე მარტივად არაა როგორც vb-ში, სადანაც ამ ფორმას გახსნი უნდა შეინახო როგორც ცვლადი

[CODE]
Public Form1 f1=new Form1();
f1.show();
......
[CODE]

შემდეგ რამენაერად უნდა მიაწოდო შენ მოდულს ეს ცვლადი, შესაძლოა პარაეტრის სახით, ან შესაძლოა აღწერო სტატიკური კლასის სტატიკურ ცვლადად.
და გამოიყენებ ჩვეულებრივად
[CODE]
f1.ExpertConnStr="hello";
......
[CODE]

0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (153) 1 2 [3] 4 5 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0221 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]