forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> Visual Basic 2008, database update from website
DONTAZO
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 242
წევრი No.: 43061
რეგისტრ.: 1-October 07

გამოგზავნილია: 13 May 2010, 19:51  #19585526      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მოკლედ ესეთი რაღაცის გაკეთება მინდა არის რაგაც საიტი სადაც ყოველდღიურად ქვეყნდება მონაცემები (ცხრილები) როგორ გავაკეთო ისე რომ ამ საიტიდან ეს ცხრილები გადმოვიდეს ჩე პროგრამში და შემდეგ შეიძლებოდეს ექსელის ფაილში შენახვა

This post has been edited by DONTAZO on 13 May 2010, 19:51
gio_ch
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 298
წევრი No.: 4414
რეგისტრ.: 22-February 04

გამოგზავნილია: 14 May 2010, 23:41  #19607980      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Dim vWebClient As New System.Net.WebClient

vWebClient.Encoding = System.Text.Encoding.UTF8

dim mHTML as string = = vWebClient.DownloadString(YourURL)

და მერე გაპარსე ტექსტი smile.gif
HellBoy>>
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 8
წევრი No.: 189862
რეგისტრ.: 8-August 14

გამოგზავნილია: 8 Aug 2014, 22:11  #41887684      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (DONTAZO @ 13 May 2010, 19:51 )
მოკლედ ესეთი რაღაცის გაკეთება მინდა არის რაგაც საიტი სადაც ყოველდღიურად ქვეყნდება მონაცემები (ცხრილები) როგორ გავაკეთო ისე რომ ამ საიტიდან ეს ცხრილები გადმოვიდეს ჩე პროგრამში და შემდეგ შეიძლებოდეს ექსელის ფაილში შენახვა

ამას ვიზუალ ბასიკით შევადგენ და გადმოგიკოპირებ იოლად გასაგებად
მარა აგარ მახსოვს კარგად მგონი ეგ ელემენტის კოპირებას აკეთებს დიდიხანია არ გამიკეტებია

-----------------------------------------------------------------------------------

Imports System.Net
Public Class Form1
Function GetClient() As String
Dim Client As New WebClient
Return Client.DownloadString(textbox1.text)
End Function
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click

If TextBox1.Text = TextBox1.Text Then
RichTextBox1.Text = GetClient()
End If
End Sub
End Class
Topiary
You cannot arrest an idea


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1681
წევრი No.: 196462
რეგისტრ.: 13-January 15

გამოგზავნილია: 2 Aug 2016, 05:48  #48487624      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მეც მინდა მსგავსი რამე..

უფრო სწორად mysql ბაზაში რა ინფორმაციაც შედის, ეგ ყველაფერი რო ინახებოდეს ექსელ ან .txt დოკუმენტში, შეგიძლიათ რამე გაიდი მომცეთ ან ამიხსნათ?


--------------------
why am i not happy?
Where no counsel is, the people fall, but in the multitude of counselors there is safety
ჯეო ჯარი ჯეჯილია, ჯონჯოლივით კეთილია
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0150 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]