forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
Pages: (58) 1 [2] 3 4 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> ნუბური შეკითხვები C++ - ში
Farel0x
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Users Awaiting Email Confirmatio
წერილები: 3840
წევრი No.: 119928
რეგისტრ.: 22-August 10

გამოგზავნილია: 13 Nov 2012, 21:58  #33899537      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Devastator
ან C - ს ფუნქცია: getch(); გამოიყენე.

conio ჰედერშია.
cybernation21
sc


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 802
წევრი No.: 151732
რეგისტრ.: 28-June 12

გამოგზავნილია: 14 Nov 2012, 00:47  #33902397      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Devastator
გააჩნია რა ide ს ხმარობ
QUOTE
შემიძლია თუ არა კონსოლში ტექსტისათვის ფერის შეცვლა?

კონსოლის ჩარჩოს ზედა მხარეზე მარჯვენა წკაპით პროპერტიში
Farel0x
how old are u? mad.gif
happy happy user posted image

This post has been edited by cybernation21 on 14 Nov 2012, 00:51


--------------------
მმმმმმმ..
Farel0x
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Users Awaiting Email Confirmatio
წერილები: 3840
წევრი No.: 119928
რეგისტრ.: 22-August 10

გამოგზავნილია: 14 Nov 2012, 03:32  #33903983      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
cybernation21
20 mad.gif
thanx :-D

This post has been edited by Farel0x on 14 Nov 2012, 03:33
Marthin_Luther_King
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2450
წევრი No.: 57099
რეგისტრ.: 29-March 08

გამოგზავნილია: 14 Nov 2012, 11:23  #33905430      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
Devastator
ან დებაგერით გაუშვი F5 givi.gif
n01k37
Assembly Artist


****
ჯგუფი: Users Awaiting Email Confirmatio
წერილები: 758
წევრი No.: 96363
რეგისტრ.: 24-July 09

გამოგზავნილია: 17 Nov 2012, 18:01  #33953266      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
getch
[@getch]


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 150
წევრი No.: 134129
რეგისტრ.: 25-July 11

გამოგზავნილია: 22 Nov 2012, 23:26  #34031162      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
გროვის მთავარი თვისება რა არის?
Van Troy
Bloodless


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1044
წევრი No.: 144039
რეგისტრ.: 7-March 12

გამოგზავნილია: 24 Nov 2012, 20:22  #34055208      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
ბრატცი, რიცხვი როგორ დავამრგვალო მეასედებამდე ბორლანდში?
ოღონდ ბორლანდი რად გინდაო არ მკითხოთ! mad.gif

და კიდე ისა, როგორ გავაკეთო ისე რომ, ენთერის დაჭერის მერე კონსოლი თავიდან ეშვებოდეს დახურვის მაგივრად.

This post has been edited by Van Troy on 24 Nov 2012, 20:24
Marthin_Luther_King
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2450
წევრი No.: 57099
რეგისტრ.: 29-March 08

გამოგზავნილია: 24 Nov 2012, 20:50  #34055682      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
Van Troy
CODE

#include <math.h>
double  round (double x)
long  roundl (long double x)
float  roundf (float x)
long  lround (double x)
long  lroundl (long double x)
long  lroundf (float x)
long  llround (double x)
long  llroundl (long double x)
long  llroundf (float x)



მეორე არ ვიცი biggrin.gif
Farel0x
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Users Awaiting Email Confirmatio
წერილები: 3840
წევრი No.: 119928
რეგისტრ.: 22-August 10

გამოგზავნილია: 24 Nov 2012, 21:03  #34055887      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Van Troy
გეპეიში ხოარ სწავლობ biggrin.gif
cybernation21
sc


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 802
წევრი No.: 151732
რეგისტრ.: 28-June 12

გამოგზავნილია: 25 Nov 2012, 14:07  #34064415      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Van Troy
double gr;
cout<<setprecision(2)<<fixed<<gr<<endl;

QUOTE
და კიდე ისა, როგორ გავაკეთო ისე რომ, ენთერის დაჭერის მერე კონსოლი თავიდან ეშვებოდეს დახურვის მაგივრად.

return main(); // presumably
Van Troy
Bloodless


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1044
წევრი No.: 144039
რეგისტრ.: 7-March 12

გამოგზავნილია: 26 Nov 2012, 22:24  #34086050      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
Marthin_Luther_King
cybernation21
გაიხარეთ, კაი ხალხი ხართ. up.gif

Farel0x
არა მანდვე ვარ ალასანიაში. biggrin.gif
getch
[@getch]


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 150
წევრი No.: 134129
რეგისტრ.: 25-July 11

გამოგზავნილია: 28 Nov 2012, 21:10  #34112497      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
რა ვქნათ იმ შემთხვევაში თუ მითითებული არ არის რამდენი ცვლადი შემოდის
Wildwesthero
As You Like It


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2978
წევრი No.: 111537
რეგისტრ.: 5-February 10

გამოგზავნილია: 28 Nov 2012, 22:01  #34113334      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
getch
ანუ არ იცი ფუნქციას რამდენი შემომავალი არგუმენტი ექნება?
C#-ის შემთხვევაში ასე დავწერდი

სიტყვაზე: void func (System.object[] args) {}

C++-ის შემთხვევაში ვერ დაგეხმარები აღარ მახსოვს givi.gif


--------------------
live for today, gone tmorrow, that's me...

I mean, they're not gunna kill ya, so if you give 'em a quick short, sharp, shock, they won't do it again...
Anonim
Super Member


****
ჯგუფი: Users Awaiting Email Confirmatio
წერილები: 109
წევრი No.: 147352
რეგისტრ.: 22-April 12

გამოგზავნილია: 28 Nov 2012, 22:11  #34113468      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
getch
#include <stdarg.h>
va_list
va_start
va_art

"Variable argument list" ასე მონახე ინტერნეტში და მიხვდები როგორც უნდა გაკეთდეს.

QUOTE
C++-ის შემთხვევაში ვერ დაგეხმარები აღარ მახსოვს givi.gif

C++ იშც იგივე იქნება.


--------------------
გაუქმებულია,PM-ს ნუღა მომწერთ ვეღარ ვნახავ მაინც.
Mi Di
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 95
წევრი No.: 119021
რეგისტრ.: 31-July 10

გამოგზავნილია: 3 Dec 2012, 15:04  #34173543      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
აუ შუალედურზე ვარ С ვინც იცის შემეხმიანეთ რა sad.gif
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (58) 1 [2] 3 4 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0192 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]