forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (2) [1] 2   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> ნუბური შეკითხვები Java-ში, აქ დაწერეთ ნუბური კითხვები Java-სთან დაკავშირებით.
Roofus
chi


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6099
წევრი No.: 366
რეგისტრ.: 6-October 01

გამოგზავნილია: 21 May 2015, 01:30  #44657151      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
მარტო ჯავა

არანაირი ჟავა boli.gif


--------------------
ხელმოწერის მოსაფიქრებლად კრეატიულობა არ მყოფნის...

http://saba.longevity.ge - სულხან-საბა ორბელიანის ქართული ლექსიკონი
Roofus
chi


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6099
წევრი No.: 366
რეგისტრ.: 6-October 01

გამოგზავნილია: 23 May 2015, 04:49  #44675390      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
iverson
ძალიან გვიან ვწერ მაგრამ მივაგენი მგონი შენ რაც გჭირდებოდა... და თან ეს თემა გავაკეთე. კოდი დავიწყე მაგრამ არ დამიმთავრებია... შემიძლია დავამთავრო.

CODE


package boxes;
enum Box
{
MIN(10), MED(15), LAR(25), XL(45);
int Size;
Box(int s){
 Size=s;
}
int getSize(){return Size;}
}
enum BoxCount
{
MIN(0), MED(0), LAR(0), XL(0);
int Count;
BoxCount(int c){
 Count = c;
}
int setCount(){
 return Count++;
}
int getCount(){
 return Count;
}
}
public class boxes {

public static void main(String[] args) {
 // TODO Auto-generated method stub
 
 if(Box.MED.getSize()<20){
System.out.print(Box.MED.getSize());
BoxCount.MED.setCount();
System.out.print("\n"+BoxCount.MED.getCount());
 }
}

}

iverson
addictive


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 7528
წევრი No.: 14317
რეგისტრ.: 7-November 05

გამოგზავნილია: 23 May 2015, 10:35  #44675920      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · im · yim · msn
Roofus
ვაა მადლობა! ეს ენუმი არც გამიგია eek.gif

აი ესე ამიხსნეს მერე მე:

ანუ კოდის მიზანი იყო რომ მომავალში რომ დაამატო ყუთების ზომები, ან შეუცვალო ზომა - მარტო arrayში გჭირდებოდეს შეცვლა და მეტი არაფერს აღარ შეეხო

CODE

public class PlayBoxes
{
 
   public static void main(String[] args)
   {
       Scanner kbd = new Scanner(System.in);
       
       int iGPS = 0;
       //declare current box capacitie
       int [] ai_Boxes =  {150, 50,20,5,1};
       String[] as_Boxes = {"XXL", "XL", "L", "M", "S"};
       
       //create an array for the # of boxes needed
       int[] ai_BoxesNeeded = new int [ai_Boxes.length];
       
       System.out.print("How many boxes to pack: ");
       iGPS = Integer.parseInt(kbd.nextLine());
       
       //Call method tofill boxes
       packBoxes( ai_Boxes, as_Boxes, ai_BoxesNeeded, iGPS );
       
       //call the method that displays the boxes needed
        showBoxes(ai_Boxes, as_Boxes, ai_BoxesNeeded);
       
   }
   
   public static void packBoxes(int[] ai_BSizes, String[] as_BSizes, int[] ai_BNeeded, int iGPStoPack)
   {
       int iRemainingGPS = iGPStoPack;
       
       for (int iStepper = 0; iStepper<ai_BSizes.length; iStepper++)
       {
         //how many boxes
         //Find boxes needed for each box size
           ai_BNeeded[iStepper]= iRemainingGPS/ai_BSizes[iStepper];
          //how many remaining when its less than 1 box
          //Calculate remaining GPS after filling a box size 50 20 ....
           iRemainingGPS = ai_RemainingGPS % ai_Bsizes[iStepper];
       }
   }
   
   public static void showBoxes(int[] ai_BSizes, String[] as_BSizes, int[] ai_BNeeded)
   {
         for (int iStepper = 0; iStepper<ai_BSizes.length; iStepper++)
       {
         System.out.println("Number of boxes of size" + ai_BSizes[iStepper] + " (\"" + as_BSizes[iStepper] + "\")" +
         " needed " + ai_BNeeded[iStepper]);
       }
   
   }
}


--------------------
I may be slower than some folks

Roofus
chi


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6099
წევრი No.: 366
რეგისტრ.: 6-October 01

გამოგზავნილია: 23 May 2015, 10:51  #44676013      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
iverson
ეგ კოდი არ დაკომპილირდება.
ენუმ არის ცვლადის გამოცხადება ანუ შენი ცვლადი შეგიძლია შექმნა როგორც ვთქვათ int და ამ ცვლადების სიას შეგიძლია მიანიჭო მნიშვნელობები , რიცხვი ან სტრიქონი.
თან არის სტატიკური. ანუ კლასის გარეთ იძახებ პირდაპირ. ენუმის სახელი.ცვლადი. მაგალითად BoxCount.MED

იდეაში შეგიძლია დაითვალო ყუთები. დავწერ მერე იმედია და დავდებ კოდს.

შენი დადებული კოდი არ კომპილირდება და თან ძალიან ჩახლართულია.

ერთი ცვლადის დამატება იქნება საჭირო... წონის - რომელსაც შეადარებს ყუთებს და დაითვლის.

დასამატებლად უბრალოდ ენუმში დაამატებ და ეგაა...

CODE

package boxes;
enum Box
{
MIN(5), MED(15), LAR(25), XL(45);
int Size;
Box(int s){
 Size=s;
}
int getSize(){return Size;}
}
enum BoxCount
{
MIN(0), MED(0), LAR(0), XL(0);
int Count;
BoxCount(int c){
 Count = c;
}
int setCount(){
 return Count++;
}
int getCount(){
 return Count;
}
}
public class boxes {

public static void main(String[] args) {
 // TODO Auto-generated method stub
 int inputWeight = 37;
 int reminder = 0;
 for (int  i=0;i!=-1;i++){
  if(Box.XL.getSize()<=inputWeight){
   inputWeight = (inputWeight - Box.XL.getSize());
   BoxCount.XL.setCount();
   }
  if(inputWeight<Box.XL.getSize()){break;}
 }
 for (int  i=0;i!=-1;i++){
  if(Box.LAR.getSize()<=inputWeight){
   inputWeight = (inputWeight - Box.LAR.getSize());
   BoxCount.LAR.setCount();
   }
  if(inputWeight<Box.LAR.getSize()){break;}
 }
 for (int  i=0;i!=-1;i++){
  if(Box.MED.getSize()<=inputWeight){
   inputWeight = (inputWeight - Box.MED.getSize());
   BoxCount.MED.setCount();
   }
  if(inputWeight<Box.MED.getSize()){break;}
 }
 for (int  i=0;i!=-1;i++){
 if(inputWeight>0){
  inputWeight = (inputWeight - Box.MIN.getSize());
  BoxCount.MIN.setCount();
  }
 if(inputWeight<=0){break;}
 }
System.out.print("\nXL Counting as: "+BoxCount.XL.getCount());
System.out.print("\nLAR Counting as: "+BoxCount.LAR.getCount());
System.out.print("\nMED Counting as: "+BoxCount.MED.getCount());
System.out.print("\nMIN Counting as: "+BoxCount.MIN.getCount());

System.out.print("\ninputWeight AS: "+inputWeight);
 }
 
}






This post has been edited by Roofus on 23 May 2015, 12:12
Gooramos
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 253
წევრი No.: 195543
რეგისტრ.: 22-December 14

გამოგზავნილია: 9 Feb 2017, 15:22  #49892470      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამოვაცოცხლებ თემას!

ArrayList-ს ვამუღამებდი და ყველაფერი მუშაობდა ბოლო IF სანამ არ დავწერე.

CODE

package com.company;
import java.util.ArrayList;
public class Main {

   public static void main(String[] args) {
       ArrayList arrList;
       arrList = new ArrayList();

       ArrayList<String> stringArrayList = new ArrayList();

       stringArrayList.add("Element One");
       stringArrayList.add("Element Two");
       stringArrayList.add("Element Three");

       stringArrayList.add(2, "ElementOneTwo");
       stringArrayList.remove(3);


       for (int i=0;i<stringArrayList.size();i++){
           System.out.println(stringArrayList.get(i));

       }


       ArrayList<String> arrayTwo = new ArrayList();
       arrayTwo.addAll(stringArrayList);


       if(arrayTwo.containAll(stringArrayList)){
           System.out.println("Every element is here");
       }
   }
}



ამ ერორს მიგდებს :
user posted image



--------------------
Y Nada Mas!
Y Nada Mas!
Hala Madrid!
nikajamalashvili
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 22
წევრი No.: 229092
რეგისტრ.: 13-February 17

გამოგზავნილია: 19 Feb 2017, 10:28  #49965550      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა

შემოსული ხართ როგორც: nikajamalashvili ( გასვლა ) კაბინეტი · 0 ახალი პირადი გზავნილი · ახალი თემები
FORUM.GE წესები · დახმარება · ძებნა · წევრები · კალენდარი · ფოსტა · ჩატი
> თბილისის ფორუმი -> თემატური ფორუმი -> ფსიქოლოგია
kurtanidze
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 104
წევრი No.: 239618
რეგისტრ.: 10-January 18

გამოგზავნილია: 3 Feb 2018, 19:34  #52113893      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობა(თ).
რაში ვცოდავ იქნებ გამარკვიოთ:
CODE
Image img1 = new Image("ace_of_diamonds.png", 100, 150, false, true);
  Button card1 = new Button();
  card1.setMaxSize(100, 150);
  card1.setGraphic(new ImageView(img1));
  HBox box = new HBox(10, card1);
  HBox.setHgrow(card1, Priority.ALWAYS);
  Scene myScene = new Scene(box);
  myStage.setScene(myScene);
  myStage.show();

javaFX-ს ვამუღამებ და დავიტანჯე დღეს ამ ფრაგმენტის ღეჭვით.
ესეც ერორები:
CODE
Exception in Application start method
java.lang.reflect.InvocationTargetException
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498)
at com.sun.javafx.application.LauncherImpl.launchApplicationWithArgs(LauncherImpl.java:389)
at com.sun.javafx.application.LauncherImpl.launchApplication(LauncherImpl.java:328)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498)
at sun.launcher.LauncherHelper$FXHelper.main(LauncherHelper.java:767)
Caused by: java.lang.RuntimeException: Exception in Application start method
at com.sun.javafx.application.LauncherImpl.launchApplication1(LauncherImpl.java:917)
at com.sun.javafx.application.LauncherImpl.lambda$launchApplication$154(LauncherImpl.java:182)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)
Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: Invalid URL: Invalid URL or resource not found
at javafx.scene.image.Image.validateUrl(Image.java:1118)
at javafx.scene.image.Image.<init>(Image.java:659)
at CardDeck.start(CardDeck.java:17)
at com.sun.javafx.application.LauncherImpl.lambda$launchApplication1$161(LauncherImpl.java:863)
at com.sun.javafx.application.PlatformImpl.lambda$runAndWait$174(PlatformImpl.java:326)
at com.sun.javafx.application.PlatformImpl.lambda$null$172(PlatformImpl.java:295)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at com.sun.javafx.application.PlatformImpl.lambda$runLater$173(PlatformImpl.java:294)
at com.sun.glass.ui.InvokeLaterDispatcher$Future.run(InvokeLaterDispatcher.java:95)
at com.sun.glass.ui.gtk.GtkApplication._runLoop(Native Method)
at com.sun.glass.ui.gtk.GtkApplication.lambda$null$48(GtkApplication.java:139)
... 1 more
Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: Invalid URL or resource not found
at javafx.scene.image.Image.validateUrl(Image.java:1110)
... 11 more
Exception running application CardDeck


ფაილი ნამდვილად ადგილზეა, რა ეშმაკები უნდა
* * *
ჟანდაბა facepalm.gif file: მითითება უნდოდა: Image img1 = new Image("file:ace_of_diamonds.png", 100, 150, false, true);

This post has been edited by kurtanidze on 3 Feb 2018, 19:51

მიმაგრებული სურათი
Screenshot_from_2018_02_03_19_45_58.png
Roofus
chi


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6099
წევრი No.: 366
რეგისტრ.: 6-October 01

გამოგზავნილია: 3 Feb 2018, 23:20  #52115260      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
ლოლ

user.gif

kurtanidze
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 104
წევრი No.: 239618
რეგისტრ.: 10-January 18

გამოგზავნილია: 3 Mar 2018, 18:22  #52286200      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
კიდევ მოგესალმებით.
მოკლედ მაქვს void მეთოდი,ამ მეთოდში ხდება რაღაცები,მერე შიგნით ლამბდა მაქვს და იმ ლამბდაში ვიღებ რაღაც ობიექტს,რომელიც მჭირდება, ხოდა ეს ჩემი მეთოდი ვოიდის ნაცვლად იმ ობიექტის ტიპის რომ გავხადო და ის მნიშვნელობა დავაბრუნებინო,როგორ მოვიქცე?როგორ მივწვდე ლამბდას შიგნით. მესმის რომ ძალიან ჩინურად ავხსენი,გუგლსაც მაგიტომ ვერ გავაგებინე რა მინდოდა biggrin.gif
controller
GranTurismo


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1105
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 3 Mar 2018, 18:25  #52286212      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (kurtanidze @ 3 Mar 2018, 18:22 )
კიდევ მოგესალმებით.
მოკლედ მაქვს void მეთოდი,ამ მეთოდში ხდება რაღაცები,მერე შიგნით ლამბდა მაქვს და იმ ლამბდაში ვიღებ რაღაც ობიექტს,რომელიც მჭირდება, ხოდა ეს ჩემი მეთოდი ვოიდის ნაცვლად იმ ობიექტის ტიპის რომ გავხადო და ის მნიშვნელობა დავაბრუნებინო,როგორ მოვიქცე?როგორ მივწვდე ლამბდას შიგნით. მესმის რომ ძალიან ჩინურად ავხსენი,გუგლსაც მაგიტომ ვერ გავაგებინე რა მინდოდა biggrin.gif

ჯავას აზრზე არვარ მაგრამ სი შარპი გავსო მაგასო და თუ სწორად მივხვდი გინდა ამ ფუნქციამ დააბრუნოს რაღაც ხო?
ხოდა ამ რაღაცის ტიპი უნდა ჩაწერო void-ის მაგივრად
თუ ინტ-ს აბრუნებს void-ის მაგივრად დაწერ int-ს თუ ეს იკითხე


--------------------
[B]CPU:[/B]Intel Pentium G3420 Dual Core 3.2GHz
[B]GPU:[/B]Nvidia GeForce 9500GT 512MB DDR2
[B]RAM:[/B]DDR3 4GB(1x4GB)
[B]HDD:[/B]500GB
[B]PSU:[/B]420W
kurtanidze
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 104
წევრი No.: 239618
რეგისტრ.: 10-January 18

გამოგზავნილია: 3 Mar 2018, 18:33  #52286242      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (controller @ 3 Mar 2018, 18:25 )
QUOTE (kurtanidze @ 3 Mar 2018, 18:22 )
კიდევ მოგესალმებით.
მოკლედ მაქვს void მეთოდი,ამ მეთოდში ხდება რაღაცები,მერე შიგნით ლამბდა მაქვს და იმ ლამბდაში ვიღებ რაღაც ობიექტს,რომელიც მჭირდება, ხოდა ეს ჩემი მეთოდი ვოიდის ნაცვლად იმ ობიექტის ტიპის რომ გავხადო და ის მნიშვნელობა დავაბრუნებინო,როგორ მოვიქცე?როგორ მივწვდე ლამბდას შიგნით. მესმის რომ ძალიან ჩინურად ავხსენი,გუგლსაც მაგიტომ ვერ გავაგებინე რა მინდოდა biggrin.gif

ჯავას აზრზე არვარ მაგრამ სი შარპი გავსო მაგასო და თუ სწორად მივხვდი გინდა ამ ფუნქციამ დააბრუნოს რაღაც ხო?
ხოდა ამ რაღაცის ტიპი უნდა ჩაწერო void-ის მაგივრად
თუ ინტ-ს აბრუნებს void-ის მაგივრად დაწერ int-ს თუ ეს იკითხე

biggrin.gif ეგ ხომ მიწერია ისედაც, მინდა რომ იმ ტიპის გავხადო ფუნქცია, მაგრამ კონკრეტულად იმ რეზულტატს როგორ მივწვდე მეთქი lambda expression-ში,რაც მინდა რომ დამიბრუნოს,
controller
GranTurismo


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1105
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 3 Mar 2018, 18:41  #52286273      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (kurtanidze @ 3 Mar 2018, 18:33 )
QUOTE (controller @ 3 Mar 2018, 18:25 )
QUOTE (kurtanidze @ 3 Mar 2018, 18:22 )
კიდევ მოგესალმებით.
მოკლედ მაქვს void მეთოდი,ამ მეთოდში ხდება რაღაცები,მერე შიგნით ლამბდა მაქვს და იმ ლამბდაში ვიღებ რაღაც ობიექტს,რომელიც მჭირდება, ხოდა ეს ჩემი მეთოდი ვოიდის ნაცვლად იმ ობიექტის ტიპის რომ გავხადო და ის მნიშვნელობა დავაბრუნებინო,როგორ მოვიქცე?როგორ მივწვდე ლამბდას შიგნით. მესმის რომ ძალიან ჩინურად ავხსენი,გუგლსაც მაგიტომ ვერ გავაგებინე რა მინდოდა biggrin.gif

ჯავას აზრზე არვარ მაგრამ სი შარპი გავსო მაგასო და თუ სწორად მივხვდი გინდა ამ ფუნქციამ დააბრუნოს რაღაც ხო?
ხოდა ამ რაღაცის ტიპი უნდა ჩაწერო void-ის მაგივრად
თუ ინტ-ს აბრუნებს void-ის მაგივრად დაწერ int-ს თუ ეს იკითხე

biggrin.gif ეგ ხომ მიწერია ისედაც, მინდა რომ იმ ტიპის გავხადო ფუნქცია, მაგრამ კონკრეტულად იმ რეზულტატს როგორ მივწვდე მეთქი lambda expression-ში,რაც მინდა რომ დამიბრუნოს,

მაშინ არვიცი,ჯავამ ისე გამამწარა რო მაგის სწავლას არც ვაპირებ და ვერც ვისწავლე როცა ვაპირებდი,რაღაც საშინელებაა,ვაბშე ლამბდა რა უბედურებაა არც ეგ ვიცი :დ
სორი :/
kurtanidze
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 104
წევრი No.: 239618
რეგისტრ.: 10-January 18

გამოგზავნილია: 3 Mar 2018, 19:07  #52286403      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (controller @ 3 Mar 2018, 18:41 )
QUOTE (kurtanidze @ 3 Mar 2018, 18:33 )
QUOTE (controller @ 3 Mar 2018, 18:25 )
QUOTE (kurtanidze @ 3 Mar 2018, 18:22 )
კიდევ მოგესალმებით.
მოკლედ მაქვს void მეთოდი,ამ მეთოდში ხდება რაღაცები,მერე შიგნით ლამბდა მაქვს და იმ ლამბდაში ვიღებ რაღაც ობიექტს,რომელიც მჭირდება, ხოდა ეს ჩემი მეთოდი ვოიდის ნაცვლად იმ ობიექტის ტიპის რომ გავხადო და ის მნიშვნელობა დავაბრუნებინო,როგორ მოვიქცე?როგორ მივწვდე ლამბდას შიგნით. მესმის რომ ძალიან ჩინურად ავხსენი,გუგლსაც მაგიტომ ვერ გავაგებინე რა მინდოდა biggrin.gif

ჯავას აზრზე არვარ მაგრამ სი შარპი გავსო მაგასო და თუ სწორად მივხვდი გინდა ამ ფუნქციამ დააბრუნოს რაღაც ხო?
ხოდა ამ რაღაცის ტიპი უნდა ჩაწერო void-ის მაგივრად
თუ ინტ-ს აბრუნებს void-ის მაგივრად დაწერ int-ს თუ ეს იკითხე

biggrin.gif ეგ ხომ მიწერია ისედაც, მინდა რომ იმ ტიპის გავხადო ფუნქცია, მაგრამ კონკრეტულად იმ რეზულტატს როგორ მივწვდე მეთქი lambda expression-ში,რაც მინდა რომ დამიბრუნოს,

მაშინ არვიცი,ჯავამ ისე გამამწარა რო მაგის სწავლას არც ვაპირებ და ვერც ვისწავლე როცა ვაპირებდი,რაღაც საშინელებაა,ვაბშე ლამბდა რა უბედურებაა არც ეგ ვიცი :დ
სორი :/

როგორც ვიცი C#-შიც არის ლამბდა gigi.gif
* * *
უკაცრავად, ჩემს პრობლემაში ლამბდაზე კიარა anonymous inner class-ზე მაქვს საუბარი,
აქამდე მეგონა მაგას ერქვა ლამბდა facepalm.gif facepalm.gif

This post has been edited by kurtanidze on 3 Mar 2018, 19:07
controller
GranTurismo


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1105
წევრი No.: 190137
რეგისტრ.: 16-August 14

გამოგზავნილია: 3 Mar 2018, 19:22  #52286460      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მე არ მინახავს და გამიგია ლამბდა სი შარპში :დ
kurtanidze
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 104
წევრი No.: 239618
რეგისტრ.: 10-January 18

გამოგზავნილია: 3 Mar 2018, 19:26  #52286477      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (controller @ 3 Mar 2018, 19:22 )
მე არ მინახავს და გამიგია ლამბდა სი შარპში :დ

https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/csh...bda-expressions

როგორც ჩანს ორივეს გადასახედი გვაქვს რაღაცები ჩვენ ჩვენს ენებში gigi.gif
* * *
არც თქვენ მპასუხობთ და მეც ვერაფერი ვიპოვე. ავდგები და ჩვეულებრივ inner class-ს გამოვიყენებ lam.gif
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (2) [1] 2  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0319 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]