forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> სკრიპტი მინდა გუგლმა ვერ მიშველა, მოგესალმებით მაქვს რამდენიმე შეკითხვა რამდენიმე სკრიპტზე
TSH
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 32
წევრი No.: 126785
რეგისტრ.: 31-January 11

გამოგზავნილია: 11 Mar 2016, 23:06  #47245648      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მოკლედ არ ვარ გამოცდილი კოდირებაში, ცოტ ცოტას ვერკვევვი
რამდენიმე სკრიპტი მინდა რა
1)file tree რომ მომცეს იმ საქაღალდიდან სადაც არის და კიდევ იმ საქაღალდეებში რა ფაილებიც არის მაგისიც, და გავართულებ sad.gif( ლინკებად რომ იყოს ფაილის სახელები. თუ შესაძლებელია ალფავიტით დალაგება ვააბშე მაგარი იქნება.
2)ინპუთ ველიდან სხვადასხვა ადგილზე რომაა მოცემული როგორ დავასეივებინო ერთიდაიგივე ფაილში რაიმე ნომერი? აი მაგალითად მაქვს 3 გვერდი და სამივეზე სხვადასხვა ინფუთი ამქვს მინდა რომ ჩავწერო რამე სიტყვა ან ციფრი და მერე დაასეივოს ამან კლიკით ან სხვა მეთოდით.

პირველი უფრო მადარდებს მადლობა smile.gif
Roofus
chi


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5761
წევრი No.: 366
რეგისტრ.: 6-October 01

გამოგზავნილია: 11 Mar 2016, 23:16  #47245780      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
TSH
wებში გინდა ეს ყველაფერი ერთად თუ დესკტოპზე.

კონკრეტული მაგალით აღწერე...

რა ფორმაში მოგცეს ეგ ფაილ ტრი...

მოკლედ ესე შენ კი ხვდები რა გინდა მაგრამ ჩვენც გაგვაგებინე user.gif

This post has been edited by Roofus on 11 Mar 2016, 23:17


--------------------
ხელმოწერის მოსაფიქრებლად კრეატიულობა არ მყოფნის...

http://saba.longevity.ge - სულხან-საბა ორბელიანის ქართული ლექსიკონი
TSH
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 32
წევრი No.: 126785
რეგისტრ.: 31-January 11

გამოგზავნილია: 11 Mar 2016, 23:18  #47245803      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
დესკზემინდა .
Roofus
QUOTE
wებში გინდა ეს ყველაფერი ერთად თუ დესკტოპზე.

კონკრეტული მაგალით აღწერე...

რა ფორმაში მოგცეს ეგ ფაილ ტრი...

მოკლედ ესე შენ კი ხვდები რა გინდა მაგრამ ჩვენც გაგვაგებინე


* * *
კონკრეტულად არის ასე არის უამრავი ფაილი დრავიში ხოდა მინდა რომ რამე html ან php ან მოკლედ რამე ფაილი რომლითაც მიხვდებიან რა ფაილებია შიგნით ისე რომ არ დაიწყებენ ამ ფაილებში ძრომიალს და ა.შ. მარტივად მინდა რომ იყოს შეეძლებათ ჩამოტვირთვა მარტო და მორჩა. ვიცი რომ დრაივს აქვს ეს ფუნქცია მაგრამ მჭირდება ზუსტად ესე sad.gif(
Roofus
chi


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5761
წევრი No.: 366
რეგისტრ.: 6-October 01

გამოგზავნილია: 11 Mar 2016, 23:45  #47246182      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
მოკლედ ვებში დევს ბევრი ფაილი და ამფაილების სია გინდა ჩამოტვირთო კომპში... drug.gif
მე ესე გავიგე...
chiefangel
Do Your Best


******
ჯგუფი: Moderators
წერილები: 5738
წევრი No.: 11304
რეგისტრ.: 7-July 05

გამოგზავნილია: 12 Mar 2016, 15:16  #47250808      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · aim · yim · msn
Roofus
QUOTE
მოკლედ ვებში დევს ბევრი ფაილი და ამფაილების სია გინდა ჩამოტვირთო კომპში...
მე ესე გავიგე...

ფოლდერში დევს ფაილი და ამ ფაილი შიგთავსი უნდა. როგორც მივხვდი.
* * *
http://labs.abeautifulsite.net/archived/jq...-fileTree/demo/
ჰმმ ეს როგორ გავუშვა?
http://labs.abeautifulsite.net/archived/jquery-fileTree/
index.html -ით არ ეშვება მანდ უწერია კოდი

$('#fileTreeDemo_2').fileTree({ root: '../../demo/', script: 'connectors/jqueryFileTree.php', folderEvent: 'click', expandSpeed: 750, collapseSpeed: 750, multiFolder: false }, function(file) {
alert(file);
ესაა ხომ მთავარი ფოლდერის მისამართი?
root: '../../demo/',


--------------------
ნაგვისაგან ტორტს ვერ გამოაცხობ!!!!
არ არსებობს იაფი და კარგი!!!
მაგრამ ყოველთვის არსებობს გამოსავალი...



Climat Service გათბობა ფეისზე
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0198 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]