forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (196) « პირველი ... 194 195 [196]   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> [REV] ყველაფერი WordPress ის შესახებ [7], ყველაფერი ამ სკრიპტის შესახებ
დაღლილი
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 379
წევრი No.: 98692
რეგისტრ.: 30-August 09

გამოგზავნილია: 23 Aug 2019, 12:20  #55145389      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი · aim
ვორდპრესზე რაღაც ერორ ლოგები მოდის და ტვირთავს სერვერს

class-wp-hook.php on line 275, 277 და 291 არის პრობლემა

თუ ვინმეს შეუძლია მოაგვაროს შემეხმიანოს, ვიხდი თანხას



--------------------
iHOW.GE === თუ გაინტერესებთ როგორ
komento
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 15
წევრი No.: 250566
რეგისტრ.: 14-May 19

გამოგზავნილია: 25 Aug 2019, 16:05  #55154383      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ვორდპრესზე ხომ არიცით რომელიმე თემა
რომელსაც აქვს მსგავსი მხარდაჭერა?
https://archi.ge/ge/projects/digomi-2b/choose-flat

სადაც მსგავსად შეეძლებათ ბინებზე ნავიგაცია?
* * *
ან თუნდაც მსგავსი ფუნქციონალის ფლაგინი იყოს
ეგეც წავა
masai_go
<3


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5331
წევრი No.: 11377
რეგისტრ.: 10-July 05

გამოგზავნილია: 25 Aug 2019, 16:36  #55154502      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
komento
ხელით მაქვს ეგ დაწერილი და გამოვიყენე image mapster smile.gif


--------------------
Empty
komento
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 15
წევრი No.: 250566
რეგისტრ.: 14-May 19

გამოგზავნილია: 25 Aug 2019, 16:37  #55154508      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
masai_go
მადლობა რჩევისთვის
vbhelp
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1425
წევრი No.: 8004
რეგისტრ.: 30-December 04

გამოგზავნილია: 6 Sep 2019, 09:21  #55209721      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
მოგესალმებით,

მინდა დავაყენო ქართული ფონტი wordpress ზე, რა გზები არსებობს ამისთვის?

ერთი გზა რაც ვნახე არის ის რომ theme option<css ჩანართში აიმპორტებ
@import url("//cdn.web-fonts.ge/fonts/bpg-nateli/css/bpg-nateli.min.css");
და შემდეგ-
CSS-ში, თქვენთვის სასურველ სელექტორს დაუმატეთ შემდეგი პარამეტრი:
font-family: "BPG Nateli", sans-serif;



სხვა უკეთესი გზა არსებობს?

koshogio
I know that I know nothing


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15821
წევრი No.: 85852
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 6 Sep 2019, 13:01  #55210563      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
vbhelp
QUOTE
სხვა უკეთესი გზა არსებობს?

არა. მხოლოდ ის, რომ ფონტი ჰოსტინგზე ატვირთო და ჩატვირთვის სიჩქარე გაიზრდება.


--------------------
ნუ აწვალებთ კომპს
vbhelp
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1425
წევრი No.: 8004
რეგისტრ.: 30-December 04

გამოგზავნილია: 6 Sep 2019, 14:04  #55210871      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
koshogio
მადლობა,

აქ კითხვა ესე ჟღერს:

მარტივად როგორ განუსაზღვრო ტექსტს ფონტი.

არა css სელექტორებით
koshogio
I know that I know nothing


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15821
წევრი No.: 85852
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 6 Sep 2019, 14:24  #55211010      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
vbhelp
QUOTE
არა css სელექტორებით

მაინც css-დან მთავარ ფონტად დააყენო.
vbhelp
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1425
წევრი No.: 8004
რეგისტრ.: 30-December 04

გამოგზავნილია: 6 Sep 2019, 15:11  #55211307      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
koshogio
ვერ მიგიხვდი, როგორ?
koshogio
I know that I know nothing


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15821
წევრი No.: 85852
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 6 Sep 2019, 16:05  #55211626      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
vbhelp
QUOTE
ვერ მიგიხვდი, როგორ?

ახლა body-ის შრიფტად რაღაც სხვა შრიფტია მითითებული. თუ შეცვლი bpg-nateli-ით, ყველაფერს ამ შრიფტით გაჩვენებს, მაგრამ შეიძლება სულ აირიოს საიტი. ასე რომ ჯობს არ შეეხო და ისევ მხოლოდ იმ ადგილებში ჩასვა, სადაც გჭირდება. უბრალოდ რაიმე კლასი გაუწერე და ის კლასი ჩასვი.
რაც დავწერე, ზოგადია და მარტო ვორდპრესს არ ეხება.
ARMINDA
BigBrotherIsWatchingYou


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1992
წევრი No.: 30659
რეგისტრ.: 28-February 07

გამოგზავნილია: 17 Sep 2019, 13:50  #55257222      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ge დომეი რომ ვიყიდო უცხოურ ჰოსტზე ხომ შევძლებ გამოყენებას? bluehost, siteground და ა. შ


--------------------
https://audiojungle.net/user/createus/portfolio?ref=Createus
HOSTNODES
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 296
წევრი No.: 223165
რეგისტრ.: 25-August 16

გამოგზავნილია: 18 Sep 2019, 12:50  #55261630      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
QUOTE (ARMINDA @ 17 Sep 2019, 13:50 )
ge დომეი რომ ვიყიდო უცხოურ ჰოსტზე ხომ შევძლებ გამოყენებას? bluehost, siteground და ა. შ

უპრობლემოდ, უბრალოდ EIG ჰოსტინგებს მოეშვი.


--------------------
Wordpress ჰოსტინგი და არამხოლოდ - https://hostnodes.ge
ARMINDA
BigBrotherIsWatchingYou


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1992
წევრი No.: 30659
რეგისტრ.: 28-February 07

გამოგზავნილია: 19 Sep 2019, 22:37  #55268542      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მოკლედ რა პრობლემა მაქვს.
მეგობარს უნდა ავუწყო ვორდპრეს საიტი. ნაყიდი აქვს ჰოსტინგი და დომენი და საიტზე რომ შედიხარ ჩანს რომ საიტი დამუშავების პროცესშია და ფეისბუქ გვერდის ლინკია.
დავაყენე ვორდპრესი და მინდა დიზაინი ავაწყო, მაგრამ მაინც ეგ გვერდი ჩანს და დიზაინს ვერ ვხედავ.
როგორ შეიძლება გამოვასწორო ეს პრობლემა? რაც დავსერჩე, როგორც ჩანს htaccess ფაილიდან არის მითითებული.
იქნებ დამეხმაროთ

ანუ ახალ ფეიჯს ან პოსტს რომ ვქმნი პრობლემა არ არის, თმცა ჰოუმ ფეიჯზე under construction ჩანს მაინც

This post has been edited by ARMINDA on 19 Sep 2019, 22:39
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (196) « პირველი ... 194 195 [196]  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0636 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]