forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
Pages: (5) « პირველი ... 3 4 [5]   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> KEYS: ყველა გასაღები 3, მხოლოდ აქ!
mikheill1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1264
წევრი No.: 213558
რეგისტრ.: 1-February 16

გამოგზავნილია: 18 Apr 2017, 23:39  #50392579      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
appolo76
კი უპრობლემოდ იხსნება. ბის კოდი იგივეა რაც იყო. მე სრტ-400 მაქვს და პროსტა შევამოწმე, თორემ ისე ციფრულიდან ვუყურებ უკეთესი ხარისხით.


--------------------
[COLOR=blue]
appolo76
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 156
წევრი No.: 224495
რეგისტრ.: 29-September 16

გამოგზავნილია: 18 Apr 2017, 23:40  #50392602      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
აბა ჩემთანვრა ხდება???,,,, კოდი შენყავს მაგრამ არ იხსნევა
satmaster
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3524
წევრი No.: 144481
რეგისტრ.: 14-March 12

გამოგზავნილია: 19 Apr 2017, 09:03  #50395102      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
QUOTE (appolo76 @ 18 Apr 2017, 23:40 )
აბა ჩემთანვრა ხდება???,,,, კოდი შენყავს მაგრამ არ იხსნევა

ხელახლა ამოიყვანე პირველი არხი და ბის კოდებიც წაშალე ყველა და ხელახლა დაამატე


--------------------
.......
emzo1970
GORELI


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5578
წევრი No.: 24709
რეგისტრ.: 22-October 06

გამოგზავნილია: 19 Apr 2017, 12:32  #50396174      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
რაც s2 გახდა სიგნალი პირველ არხზე და სხვა სიხშირეზე გადავიდა ბისს კოდი აღარ იწერება რისივერსში და რისი ბრალი შეიძლება იყოს. ეხლა შევამოწმე და s1 სიგნალი რომელზეც მოდის იმ არხებზე ხსნის ბის კოდის შესაყვან მენიუს და ს2-ებზე არა. რისივერი არის Sat-Integral S-1210 HD Aron-ს კლონი


როდესაც დაიბლოკება 1 არხი, ხელახლა მოადებნინე ტრანსპოდერი და დააწექი f1 2222 an 3333 (ზუსტდა არ მახსოვს)
გაითვალისწინე რომ თუ არხს არ აქვს $ ნიშანი არ გამოიტანს ემულატორს!


QUOTE
აბა ჩემთანვრა ხდება???,,,, კოდი შენყავს მაგრამ არ იხსნევა


მოდელი დაწერე რესივერის...

This post has been edited by emzo1970 on 19 Apr 2017, 12:33
iMac
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 416
წევრი No.: 30735
რეგისტრ.: 2-March 07

გამოგზავნილია: 19 Apr 2017, 13:51  #50396745      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
emzo1970
დიდი მადლობა. დღეს საღამოს რომ დაიბლკება ფეხბურთზე ვცდი აბა. $ ხატია და ემულატორი გამოაქვს f1 3333-ით, მაგრამ მერე ბისს არ წერს შიგნით.
appolo76
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 156
წევრი No.: 224495
რეგისტრ.: 29-September 16

გამოგზავნილია: 19 Apr 2017, 14:25  #50397022      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
sd არხზე შევიყვანე ბისი იქ გახსნა და მერე sd2 ეც გახსნა. ვერ გავიგე პრინციპი თუმცა გაიხსნა
emzo1970
GORELI


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5578
წევრი No.: 24709
რეგისტრ.: 22-October 06

გამოგზავნილია: 19 Apr 2017, 16:13  #50397935      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
დიდი მადლობა. დღეს საღამოს რომ დაიბლკება ფეხბურთზე ვცდი აბა. $ ხატია და ემულატორი გამოაქვს f1 3333-ით, მაგრამ მერე ბისს არ წერს შიგნით.



ბისს რომელი ფერის კნოპკით აკეთებ? თუ არ ვცდები მწვანეს უნდა დააწვე (ანუ შეცვლას)
iMac
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 416
წევრი No.: 30735
რეგისტრ.: 2-March 07

გამოგზავნილია: 19 Apr 2017, 19:47  #50399522      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
emzo1970
კი მწვანე კნოპკაზე უნდა დააწვე და არ რეაგირებს. არადა სხვა არხებზე მწვანე კნოიპნით შემყავს...
emzo1970
GORELI


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5578
წევრი No.: 24709
რეგისტრ.: 22-October 06

გამოგზავნილია: 20 Apr 2017, 23:04  #50408362      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
კი მწვანე კნოპკაზე უნდა დააწვე და არ რეაგირებს. არადა სხვა არხებზე მწვანე კნოიპნით შემყავს..

მენიუში სადაც სპუტნიკის მენიუა ჩანს patch menu?
iMac
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 416
წევრი No.: 30735
რეგისტრ.: 2-March 07

გამოგზავნილია: 21 Apr 2017, 16:17  #50413018      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
კი patch menu ჩანს
__________________________________
satmaster
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3524
წევრი No.: 144481
რეგისტრ.: 14-March 12

გამოგზავნილია: 21 Apr 2017, 19:11  #50414353      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
QUOTE (iMac @ 19 Apr 2017, 13:51 )
emzo1970
დიდი მადლობა. დღეს საღამოს რომ დაიბლკება ფეხბურთზე ვცდი აბა. $ ხატია და ემულატორი გამოაქვს f1 3333-ით, მაგრამ მერე ბისს არ წერს შიგნით.

F1+444 ეს კომბინაცია ცადე და მხოლოდ კოდის ჩაწერა უნდა მეტი არაფერი
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (5) « პირველი ... 3 4 [5]  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0165 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]