forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (65) [1] 2 3 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> ჰაკინტოში, მათთვის, ვისაც არ აქვს Mac-ი
ჰეისან
♉ რატომ მეშინია?


********
ჯგუფი: Moderators
წერილები: 21545
წევრი No.: 3367
რეგისტრ.: 31-October 03

გამოგზავნილია: 16 Sep 2009, 14:44  #15546534      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
ამ თემაში ვიმსჯელოთ ჰაკინტოშის - PC-ზე დაყენებული Mac OS X-ის შესახებ.

This post has been edited by ჰეისან on 28 Jan 2014, 20:15


--------------------
ერთად ყველაფერს მოვერევით! :yes:
D@VITA
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 502
წევრი No.: 73042
რეგისტრ.: 1-November 08

გამოგზავნილია: 24 Oct 2009, 12:09  #16126003      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობათ, ამასწინათ გადმოვწერე გეოტორენტიდან Snow leopard და დისკზე ჩავწერე 8x-ით, შემდეგ ბიოსიდან რომ გავუშვი გამოდის მაკის ლოგო ნაცრისფერ ფონზე და რაგაცა ზაგრუსკასავით ზნაკი ტრიალებს და კაი ხნის მერე ამ მაკის ლოგოსთან გამოდის რაღაცა აკრძალვასავით ნიშანი, "გადახაზული წრე" და რას ნიშნავს ეგ ხომ ვერ მეტყვით? ვითომ ჩაწერის ბრალი ხომ არ არის? მისი წინამორბედები უპრობლემოდ ეშვებოდა ასე, იმათაც ამ სიჩქარით ვწერდი ხოლმე და ამას რა ჯანდაბა უნდა?


--------------------
CPU :Core 2 Duo E6850 3.0 GHz
MB:ASUS P5K SE
Video: MSI N260GTX Twin Frozr OC
Ram:Kingston 2x1 GB DDR2 800 MHz
HDD:Samsung 320+250 GB
PSU:Corsair 650TX

ADDmin



******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6848
წევრი No.: 32075
რეგისტრ.: 27-March 07

გამოგზავნილია: 24 Oct 2009, 12:11  #16126034      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
D@VITA
QUOTE
გამარჯობათ, ამასწინათ გადმოვწერე გეოტორენტიდან Snow leopard და დისკზე ჩავწერე 8x-ით, შემდეგ ბიოსიდან რომ გავუშვი გამოდის მაკის ლოგო ნაცრისფერ ფონზე და რაგაცა ზაგრუსკასავით ზნაკი ტრიალებს და კაი ხნის მერე ამ მაკის ლოგოსთან გამოდის რაღაცა აკრძალვასავით ნიშანი, "გადახაზული წრე" და რას ნიშნავს ეგ ხომ ვერ მეტყვით? ვითომ ჩაწერის ბრალი ხომ არ არის? მისი წინამორბედები უპრობლემოდ ეშვებოდა ასე, იმათაც ამ სიჩქარით ვწერდი ხოლმე და ამას რა ჯანდაბა უნდა?

-v თი გაუშვი და ნახე მანდ იქნება პრობლემა თუ მიხვდები. smile.gif გააჩნია რომელი სნოუა. თუ ორიგინალია მაშინ უნდა ჯერ ბიოსის ფლეში დედაფიცრისთვის. მერე დაყენება. მაგრამ როგორც ჩანს ჰაკი არის შენი ირბისი


--------------------
[IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab272984.gif[/IMG]


[IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab215158.gif[/IMG]
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab256151.gif[/img]
D@VITA
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 502
წევრი No.: 73042
რეგისტრ.: 1-November 08

გამოგზავნილია: 24 Oct 2009, 13:27  #16126868      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ADDmin
ხო ჰაკია, და ეგ Vთი გაშვება როგორ უნდა ვერ მივხვდი, რა მომენტში უნდა მიVუთითო ეგ?
ADDmin



******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6848
წევრი No.: 32075
რეგისტრ.: 27-March 07

გამოგზავნილია: 24 Oct 2009, 15:24  #16128349      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
D@VITA
QUOTE
ხო ჰაკია, და ეგ Vთი გაშვება როგორ უნდა ვერ მივხვდი, რა მომენტში უნდა მიVუთითო ეგ?

დაწყებისას აკრიფე -v ეგრევე. ჩართვისთანავე.
D@VITA
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 502
წევრი No.: 73042
რეგისტრ.: 1-November 08

გამოგზავნილია: 24 Oct 2009, 16:40  #16129208      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ADDmin
აჰა კაი მადლობა, აბა ვცდი ერთი იქნება ეგრე გამოვიდეს.
Dr_Zuzumbo
ობერ მებაღე


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 16116
წევრი No.: 532
რეგისტრ.: 13-December 01

გამოგზავნილია: 26 Oct 2009, 19:16  #16161760      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · icq · aim · yim · msn
მგონი გეშველათ, ჰაკინტოშნიკებო biggrin.gif
http://www.psystar.com/rebel_efi
ADDmin



******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6848
წევრი No.: 32075
რეგისტრ.: 27-March 07

გამოგზავნილია: 26 Oct 2009, 19:21  #16161827      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
Dr_Zuzumbo
QUOTE
მგონი გეშველათ, ჰაკინტოშნიკებო biggrin.gif
http://www.psystar.com/rebel_efi

QUOTE (Abnormalia @ 23 Oct 2009, 14:47 )
Psystar bootlegs Snow Leopard for the masses

QUOTE
Psystar has introduced a $50 software suite that allows OS X Snow Leopard to run on generic Intel-based hardware. The suite - known as Rebel EFI - is reportedly compatible with Intel Core 2 Duo, Core 2 Quad, i7 and Xeon Nehalem CPUs.

"After downloading, users simply insert a retail copy of the Snow Leopard DVD, follow the installation procedures and then install the application," explained Psystar. "The application automatically detects connected devices and downloads the appropriate drivers."


user posted image

QUOTE
According to Psystar, Rebel's Darwin Universal Boot Loader supports additional operating systems, including Windows 7, XP, Vista and various Linux flavors.

"The Rebel EFI software supports a wide range of hardware profiles," claimed Psystar. "As the software evolves, it will automatically update to take advantage of additional drivers and increased functionality."

The controversial Mac clone manufacturer also announced the launch of an "approval program" to help customers troubleshoot incompatibility issues.


user posted image

QUOTE
"Users who are having difficulties getting a specific device to work correctly on their machines would send in their component to have it certified. The most common hardware set-ups are compatible, and through PsyLabs we will continue to work toward the Rebel EFI supporting an ever-broader range of hardware profiles."

მაი დიდიხანია ვიცით ბატონო ზუზუმბო, შიგ რა ძევს მაგია საინტერესო და სავარაუდოდ რაც ჰაკინტოშისტების ნახელავია გადამღერებული და მოპარული, ისე რომ მადლობაც არ უთქვამთ, თან კიდე 49$ შეღავათითო, თვარა ისე 80$ მეტი ეღირებაო.

This post has been edited by ADDmin on 26 Oct 2009, 19:23
giofest
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 685
წევრი No.: 9295
რეგისტრ.: 9-March 05

გამოგზავნილია: 27 Oct 2009, 10:49  #16170931      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
ვააა ეს კაი ინფოა, თუ გაამართლებს არ დამენანება ნამდვილად 50$ + ირბისის ღირებულება smile.gif


--------------------
www.guitars.ge
ADDmin



******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6848
წევრი No.: 32075
რეგისტრ.: 27-March 07

გამოგზავნილია: 27 Oct 2009, 10:53  #16170980      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
giofest
QUOTE
ვააა ეს კაი ინფოა, თუ გაამართლებს არ დამენანება ნამდვილად 50$ + ირბისის ღირებულება smile.gif

ჯიჰადში ფადადი იქ დაწერა დევიმ რომ ვიყიდეო დავაყენე სნოუ და მუშაობს მშვენივრადო. მაგრამ როგორც დავწერე დევის სკრინშოტშიც იგივე დავინახე ეს მოპარული იდეაა, რაღაც უნივერსალური დსდტ-ს მსგავსია გაკეთებული და მერე უკვე რა კექსტებიც არის იმას აგზავნიან, რაც არა მაგათაც არ შეუძლიათ რაიმეს შველა. უბრალოდ კექსტების საცავივით აქვთ და ეგ + -ია.
zuradv
Architector


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 557
წევრი No.: 61659
რეგისტრ.: 19-May 08

გამოგზავნილია: 31 Oct 2009, 01:05  #16234011      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
sony vaio vgn-sr190 რომელი ვერსია დაყენდება?


--------------------
Rac kaia kaia !
misha1
Super Crazy Member +


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 17150
წევრი No.: 5585
რეგისტრ.: 29-June 04

გამოგზავნილია: 2 Nov 2009, 17:54  #16273153      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · icq
გადმოვწერე ეს
Snow Leopard OS X Universal 10.6 v3.5 PC
http://geotorrents.com/details.php?id=56399

მაინტრესებს დაყენდება ამნაირ სბორკაზე ?

პროცკა 2,4 ინტელ პრესკოტი
ოპერ 750მბ
მაზერი არის გიგაბაიტის (ინტელის ჩიპებით)
ვიდეო ნვიდია FX5200 128მბ

taresha
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1393
წევრი No.: 44023
რეგისტრ.: 15-October 07

გამოგზავნილია: 8 Nov 2009, 22:05  #16371727      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
მეგობრებო. ესეთი პრობლემა მაქვს:
ც დისკზე ვინდოუსი მიყენია,დ-ზე,რომ ვწერ ჰაკინტოშს,მერე მარტო მაგას ხედავს და სისტემის ჩატვირთვისას ეგრევე მაგით იწყებს ჩატვირთვას. ვინდოუსს ვეღარ ვხმარობ. ც-ზე ახლიდან,რომ ჩავწერ ვინდოუსს მერე მარტო ვინდოუსით იწყებს ჩატვირთვას.
როგორ მოვიქცე? არადა მინახავს,რომ სისტემის ჩატვირთვისას უნდა შემეკითხოს,რომელი სისტემა ჩატვირთოს.


--------------------
https://www.facebook.com/PdrExpressServiceTsivadGastsoreba
PDR თუნუქის ცივად გასწორება
ADDmin



******
ჯგუფი: Members
წერილები: 6848
წევრი No.: 32075
რეგისტრ.: 27-March 07

გამოგზავნილია: 10 Nov 2009, 15:05  #16398482      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი
taresha
QUOTE
მეგობრებო. ესეთი პრობლემა მაქვს: ც დისკზე ვინდოუსი მიყენია,დ-ზე,რომ ვწერ ჰაკინტოშს,მერე მარტო მაგას ხედავს და სისტემის ჩატვირთვისას ეგრევე მაგით იწყებს ჩატვირთვას. ვინდოუსს ვეღარ ვხმარობ. ც-ზე ახლიდან,რომ ჩავწერ ვინდოუსს მერე მარტო ვინდოუსით იწყებს ჩატვირთვას. როგორ მოვიქცე? არადა მინახავს,რომ სისტემის ჩატვირთვისას უნდა შემეკითხოს,რომელი სისტემა ჩატვირთოს.

ქამელეონი. ბუტლოადერია, და eazyBCD ეს პროგრამაა ვინდოზასთვის. მაგრამ მე ქალეონს გირჩევ, ბსდ-ს პონტში ცოტა საჩოთირო რაღაც არის გასაკეთებელი. ყველგან არის ქამელეონი, რუსული ფორუმებიდან დაწყებული. ჩემს პონტშიც არის თუ არ ვცდები აქვე მეორე გვერძე.
gio0989
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 9018
წევრი No.: 13577
რეგისტრ.: 13-October 05

გამოგზავნილია: 10 Nov 2009, 17:29  #16400721      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
დაყენება მინდა asus f50sv-ზე მაგრამ რაც უცხოურ ფორუმებზე წავიკითხე, თითქმის ყველგან ეწერა რომ ვაირლესის დრაივერი არ ყენდებაო, აი ეს მოდელია: Atheros AR928X. ვინმე ასეთ მოდელს ამუშავებთ ჰაკინტოშზე?
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (65) [1] 2 3 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0262 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]