forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (6) « პირველი ... 2 3 [4] 5 6   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> youmax m7070
emzo1970
GORELI


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5680
წევრი No.: 24709
რეგისტრ.: 22-October 06

გამოგზავნილია: 4 Jan 2018, 01:40  #51936715      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
დღეს გორში კი გამოვიარე და ემზარის ნომერიც ვიცოდი, მაგრამ გვიანი იყო და შემეხათრა დარეკვა.

მაგ მოდელებს ეგ პრობლემა ემართებათ როცა დენი თამაშობს ქსელში... ანუ ან სვარკას ჩართავს მეზობელიან კიდევ როდესაც შტეფსელია დაზიანებული და კონტაქტი არ აქვს კარგი.. ლილოში ვარ ხოლმე მე კოველ კვირა დგეს ანუ მხოლოდ კვირას!! დილის 8-00 დან 13-00 საათამდეს. პმ-ში რაც მოგწერე შემიდლია მაგ ფასში გავაკეთო ორივე მოდელი..
mamuka551
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 726
წევრი No.: 217472
რეგისტრ.: 21-April 16

გამოგზავნილია: 4 Jan 2018, 02:33  #51936968      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (lexomik @ 3 Jan 2018, 22:39 )
არანაირი რეაქცია ანტენის კაბელის გამოძრობისას არც პულტიდან და არც რესივერის ღილაკებიდან. ეტყობა რუსთავი-2 ისე შეუყვარდა რომ მეტი არაფრის ჩვენება და გაკეთება არ უნდა.... biggrin.gif

კაბელს რომ გამოაძრობ ჩართვის დროს ეგრევე გადამრთველის ღილაკი აწკაპუნე რესივერზე მალმალე სანამ ჩაირთვება ზოგ მოდელებზე ეს მეთოდი შველის რავი ცადე შეიძლება ეშველოს და შემდეგ ქარხნულზე გადაიყვანე

This post has been edited by mamuka551 on 4 Jan 2018, 02:34
FreeUser
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 83
წევრი No.: 181491
რეგისტრ.: 11-February 14

გამოგზავნილია: 5 Jan 2018, 21:07  #51947747      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
emzo1970

user posted image

ბისში შესვლის შემდეგ ინფო ღილაკზე დაჭერით მხოლოდ ამ გრაფას მარედაქტირებინებს და რა უნდა ჩავწერო? 46 გრადუსზეა გასწორებული და იმედი და ჯიდიესი ამოყვანილი მაქვს 11230 H 15000 კოდით.


--------------------
ადამიანი სწირავს თავის ჯანმრთელობას ფულისთვის, შემდეგ სწირავს ფულს ჯანმრთელობისთვის, მომავალზე ფიქრით აწმყოსგან სიამოვნებას ვერ ღებულობს. საბოლოო ჯამში არც აწმყოთი ცხოვრობს და არც მომავლით, ცხოვრობს ისე თითქოს არასდროს მოკვდება და ბოლოს ისე კვდება თითქოს არასოდეს უცხოვრია.
emzo1970
GORELI


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5680
წევრი No.: 24709
რეგისტრ.: 22-October 06

გამოგზავნილია: 6 Jan 2018, 01:02  #51949429      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
ბისში შესვლის შემდეგ ინფო ღილაკზე დაჭერით მხოლოდ ამ გრაფას მარედაქტირებინებს და რა უნდა ჩავწერო? 46 გრადუსზეა გასწორებული და იმედი და ჯიდიესი ამოყვანილი მაქვს 11230 H 15000 კოდით.



ამ მოდელში ბისს მენიუში როგორ შედიხარ? კეი ედიტია მენიუში თუ გადახვევის კნოპკით შედიხარ ბისებში?
lexomik
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1262
წევრი No.: 76024
რეგისტრ.: 25-November 08

გამოგზავნილია: 18 Jan 2018, 13:38  #52019244      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
მოკლეს თურმე მუშაობს ეს რესივერი და მე მეგონა დაიწვა თქო.
თუმცა რაღაც კი აქვს დაზიანებული.
წინა პანელი ჩაქვრა, ანუ არც არხებს არ აჩვენებს და არც პანელის ღილაკები მუშაობს. თუმცა პულტით ახლოს თუ მიიტან მუშაობს. არადა ეს პულტი Icone Combo B33 რესივერზე შევამოწმე და შორიდანაც კარგად მუშაობდა. როგორც ჩანს ორიე რესივერი ერთი ჩორტია.
ასე რომ მემგონი წინა პანელის შეკეთება უნდა.
დოღმის მასივში მივიტან ხელოსანთან ვინც ICONE-ს რესივერზე ფლეშის მიკროსქმა შემიცვალა და პროგრამატორით ჩაწერა და იქნებ იმან გაუგოს.


--------------------
SUBARU Legacy B4 GT 2.0 2014----
SUBARU Forester S/20 2010-2014
Ford Mondeo 1995 2006-2006
BMW 525 Executive 2005-2005
BMW 525 Executive 2004-2004
Opel Calibra 2003-2003
Opel Vectra 2001-2002
KDI
I ♥ /// E34


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3930
წევრი No.: 132377
რეგისტრ.: 11-June 11

გამოგზავნილია: 7 Feb 2018, 20:04  #52137513      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
მოკლედ ჩამომივიდა ch341a პროგრამატორი, და ვერ გავაცოცხლე tiger sat s9200
პრობლემა შემდეგშია, მაქვს ორი მუშა ჩიპი ვინბოანდის და MXIC ჩავწერე ორივეში პრაშივკა. MXIC ჩიპს რომ დავაყენებ, ON ეწერება დისპლეიზე და არ გამოაქ გამოსახულება. ვინბოანდის ჩიპს რომ დავაყენებ მხოლოდ წითელ დიოდს ანთებს.

თავისი ორიგინალი ჩიპი არის cFeon Q32C-104HIP დაზიანებულია თუ რა არის ვერ გავიგე არ პროგრამდება, თუმცა ამ პროგრამატორს სიაში არ აქვს ამ ფირმის ჩიპი საერთოდ
აქვ აზრი რომ ვიყიდო ახალი cFeon Q32C ჩიპი?


--------------------
receiver:
AMIKO ALIEN 2+ TRIPLE
HDBOX S500
StarTrack SRT 400 HD Plus
SuperBOX spark S750
EUROMAX EM777 AAA
Satellites:(5°E 9°E 13°E 16°E 19°E) (36°E 42°E 46°E)
lexomik
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1262
წევრი No.: 76024
რეგისტრ.: 25-November 08

გამოგზავნილია: 8 Feb 2018, 18:44  #52142869      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
KDI
რომელი ჩიპია ზუსტად? 25Q32CSIG არის? თუ ეგ არის მაშინ დიღმის მასივში დაპროგრამა ხელოსანმა ჩემს რესივერზე ესეთი პროგრამატორით
KDI
I ♥ /// E34


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3930
წევრი No.: 132377
რეგისტრ.: 11-June 11

გამოგზავნილია: 8 Feb 2018, 22:53  #52144440      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
QUOTE (lexomik @ 8 Feb 2018, 18:44 )
KDI
რომელი ჩიპია ზუსტად? 25Q32CSIG არის? თუ ეგ არის მაშინ დიღმის მასივში დაპროგრამა ხელოსანმა ჩემს რესივერზე ესეთი პროგრამატორით

სტრუქტურულად და არხიტექტურა ეგ ჩიპია, უბრალოდ სხვა ფირმის არის. თბილისში არ ვარ მე, თან ჩემით მინდა დავაპროგრამო. დღეს ვნახე და ჩაირთო, ჩვეულებრივ მუშაობს კარგად. ვერ გავიგე რა მოხდა, რომ დავაპროგრამე ჩავაყენე და ჩავრთე არ მუშაობდა

This post has been edited by KDI on 8 Feb 2018, 22:56
draiv
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 300
წევრი No.: 222115
რეგისტრ.: 23-July 16

გამოგზავნილია: 23 Feb 2018, 12:47  #52237649      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
user posted image am modelze sowfti minda aq ro devs is wava tu meore modelisa
mamqav
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 682
წევრი No.: 25964
რეგისტრ.: 22-November 06

გამოგზავნილია: 26 Mar 2018, 22:20  #52423072      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობათ, სოფტი დადეთ რა. ჩემი ჩართვისას ითიშება და ისევ ირთვება მ7070-ია იუმაქსი
draiv
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 300
წევრი No.: 222115
რეგისტრ.: 23-July 16

გამოგზავნილია: 28 Mar 2018, 16:32  #52433107      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (mamqav @ 26 Mar 2018, 22:20 )
გამარჯობათ, სოფტი დადეთ რა. ჩემი ჩართვისას ითიშება და ისევ ირთვება მ7070-ია იუმაქსი

Pirvrl gverdze devs sowft da gadawere
lexomik
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1262
წევრი No.: 76024
რეგისტრ.: 25-November 08

გამოგზავნილია: 20 Apr 2018, 22:20  #52568652      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ამ რესივერს შარინგის გაწერა საიდან აქვს?
* * *
ან ამისი პრაშივკა სად ვნახო? პირველ გვერდზე რომ დევს ლინკი ის უკვე აღარ მუშაობს...
draiv
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 300
წევრი No.: 222115
რეგისტრ.: 23-July 16

გამოგზავნილია: 21 Apr 2018, 12:14  #52570988      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (lexomik @ 20 Apr 2018, 22:20 )
ამ რესივერს შარინგის გაწერა საიდან აქვს?
* * *
ან ამისი პრაშივკა სად ვნახო? პირველ გვერდზე რომ დევს ლინკი ის უკვე აღარ მუშაობს...

Ori versia yumaqsis . Ro chamtavreb resivers da cisper foze yumxsi daiwereba magas ase unda 9878 unda akrifo da gaqtiurebulia emulatori dameniushi gachndeba cas protokoli da mad unda gauwero parametrebi. Meores versia meniushi shecvale da bolo gverdze gadaxval da sadac wifi fuqcia aq mis qvemot aris super setingi da mad unda shexvidr da chawer serveris parametrebi
lexomik
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1262
წევრი No.: 76024
რეგისტრ.: 25-November 08

გამოგზავნილია: 21 Apr 2018, 18:40  #52573102      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ჩემი Youmax M7070 Combo ჩართვისას წითელ ფონზე წერია ლოგო. მაგასაც 9878 უნდა და მერე მენიუში გამოჩნდება ინტერნეტის ველში (სადაც Wi-Fi წერია) ეგ სუპერ სეთინგი? ისე არსად არ ჩანს სუპერ სეთინგი მენიუში...

სადმე ბოლო პრაშივკა არავის უგდია ისე?
satmaster
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 4391
წევრი No.: 144481
რეგისტრ.: 14-March 12

გამოგზავნილია: 21 Apr 2018, 18:48  #52573149      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · aim
QUOTE (lexomik @ 21 Apr 2018, 18:40 )
ჩემი Youmax M7070 Combo ჩართვისას წითელ ფონზე წერია ლოგო. მაგასაც 9878 უნდა და მერე მენიუში გამოჩნდება ინტერნეტის ველში (სადაც Wi-Fi წერია) ეგ სუპერ სეთინგი? ისე არსად არ ჩანს სუპერ სეთინგი მენიუში...

სადმე ბოლო პრაშივკა არავის უგდია ისე?

6677 ეს კომბინაცია აკრიფე და შემდეგ მენიუში აი სადაც wi-fi განყოფილება აქვს მაგის ქვემოთ ეწერება cs protocol გაითვალისწინე რომ სანამ ინტერნეტს არ დააკავშირებ რესივერთან cs protocol_ში ვერ შეხვალ და სერვერის მონაცემებს ვერ შეიყვან როცა ინტერნეტს დააკავშირებ შემდგომ შეძლებ მაგ ფუნქციაში შესვლას უპრობლემოდ
პ.ს ემულატორი ამ კომბინაციიტ აქტიურდება 8899


--------------------
https://www.facebook.com/satelite1993/
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (6) « პირველი ... 2 3 [4] 5 6  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0262 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]