forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (3) [1] 2 3   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> HD BOX S200, S500 COMBO, რესივერები
emzo1970
GORELI


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5674
წევრი No.: 24709
რეგისტრ.: 22-October 06

გამოგზავნილია: 17 Aug 2017, 10:47  #51161642      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ამ თემაში განვიხილოთ ეს მოდელები.

HD BOX S200


user posted image



user posted image


user posted image


• Высокопроизводительный 32х битный RISC процессор ALI3511
• Поддержка FullHD видео 1080p
• Поддержка USB Wi-Fi адаптеров
• Поддержка USB 3G-модемов
• Порт Ethernet 10/100 Мбит/с
• Два порта USB 2.0
• Цифровой оптический аудио выход SPDIF
• Встроенный модуль условного доступа Conax
• Интернет сервисы (Youtube, RSS, Прогноз погоды и др.)
• Функции PVR: запись и TimeShift, поддержка USB 2.0
• Низкое потребление электричества в режиме Standby (менее 1Вт)
• Функции Медиаплеера
• Поддержка DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 и USALS
• Быстрый поиск каналов
• Обновление ПО через USB, RS-232, Http, FTP, OTA

Производство

Разработчик: FULAN Electronics Ltd. (China)
Страна сборки: Китай

Комплект поставки

Приемник
Пульт ДУ
ИК передатчик
2 батарейки типа AAA (для ПДУ)
Кабель соединительный HDMI
Кабель соединительный 3RCA-3RCA
Кабель RS-232 для соединения ресивера с компьютером
Инструкция по эксплуатации


* * *
იკიდება ლილოს ბაზრობაზე.
HD BOX S200 ( S2)=110 ლარად

გამკიდველის ნომერია:
599 49 51 52

სახელი; სემურა.




HD BOX S500 COMBO

user posted image

user posted image


user posted image

Техническое описание
Основные характеристики HD BOX S 500
Процессор: Ali 3526 1000Mhz up to 2000DMIPS CPU
Flash Memory: 8 MiB
DDR RAM: 256 MiB (DDR3 1866MHz)
MPEG TS A/V Decoding
Transport Stream: MPEG-2, MPEG-4 (H.264)
Input Rate: Max.120Mbit/s
Aspect Radio: 4:3, 16:9, Letter Box
Video Decoding: HEVC MP@L4.1, MPEG2 MP@HL, MPEG-4 part 10/H.264
Video Resolution: 720*480p/i, 720*576p/i, 1280*720p, 1920*1080p/i
Audio Decoding: MPEG-1 layer I/II, MPEG-2 layer II, Dolby Digital, AAC
Audio Mode: Left / Right / Stereo/ Mono
Sampling Rate: 32, 44.1 and 48KHz

слот для карт доступа;
2 высокоскоростных порта USB 2.0;
поддержка USB Wi-Fi адаптеров (на чипе Ralink RT5370);
Поддержка 3G модемов

внешний блок питания 12В;
внешний ИК-приёмник;
Ethernet-разъём 10/100 Мбит/с;
функция отложенного просмотра TimeShift;
запись телеканалов на внешний накопитель;
одновременная работа HDMI в HD режиме и композитного выхода;
приложения для чтения RSS и прогноза погоды;
поддержка мультимедиа файлов: HEVC, MKV, AVI, MPEG, TS, VOB;
прослушивание аудиофайлов MP3 и просмотр фотографий JPEG;
поддержка субтитров и телегида (EPG);
ток питания конвертора: до 300 мА с защитой от перегрузки;
низкое энергопотребление в спящем режиме: менее 0.5 Вт.
небольшие габариты: 150 x 110 x 35 мм;
вес: 500г


იკიდება ლილოს ბაზრობაზე.
HD BOX S500 (DVBT2/S2)=135 ლარად

გამკიდველის ნომერია:
599 49 51 52

სახელი; სემურა.


HD BOX S200-ის სოფტი:
http://test-eurostar.ru/downloads/HDBOX/Hdbox%20S200/

HD BOX S500-ის სოფტი:
http://test-eurostar.ru/downloads/HDBOX/Hdbox%20S500/

თუ გაქვთ რესივერი: hd box s500 შედით მენიუში-ინტერნეტ-სტალკერ პორტალს და პორტალ 1 დადექით ,
დააწექით პულტზე წითელ კნოპკას და ჩაწერეთ:

http://95.183.9.191:88/stalker_portal/c/index.html

შეინახეთ, და ამ დაწერილზე დააწექით კნოპკას პულტზე-ოკ. გადმოიტერს ინეტიდან იპ ადრესებს და ჩაგერთობათ 215 რუსულ ენოვანი არხები. არხების ხარისხი არის კარგი.


This post has been edited by emzo1970 on 17 Aug 2017, 11:03
KDI
I ♥ /// E34


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3795
წევრი No.: 132377
რეგისტრ.: 11-June 11

გამოგზავნილია: 18 Aug 2017, 11:43  #51167732      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
ყუთის გახსნა და მენიუ შეგიძლიათ ნახოთ ამ ვიდეოში:
https://www.youtube.com/watch?v=XBYC13bU8Yg

ერთი რამ რაც არ მომეწონა S500-ზე და ძალიან საწყენია, ამიკოს პულტი არ რთავს რაც სურათზეა. არცერთი ღილაკი არ მუშაობს , ვერ ვხვდები რატომ. როდესაც სტარ ტრეკის სრტ 400 ის ორიგინალი პულტი რთავს S500 და სტარ ტრეკის სრტ 400-ზე ამიკოს ეს პულტი ყველა ღილაკი მუშაობს და ემთხვევა ერთი-ერთში

This post has been edited by KDI on 18 Aug 2017, 11:44

მიმაგრებული სურათი (გადიდებისთვის დაუწკაპუნეთ სურათზე)
WP_20170817_14_22_20_Pro.jpg


--------------------
receiver:
AMIKO ALIEN 2+ TRIPLE
HDBOX S500
StarTrack SRT 400 HD Plus
SuperBOX spark S750
EUROMAX EM777 AAA
Satellites:(5°E 9°E 13°E 16°E 19°E) (36°E 42°E 46°E)
mikheill1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2132
წევრი No.: 213558
რეგისტრ.: 1-February 16

გამოგზავნილია: 23 Aug 2017, 14:41  #51196287      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
emzo1970
გავუწერე ეგ ლინკი გუშინ, ყოველ ჩამოტვირთვაზე სხვა და სხვა არხებს ტვირთავს, მაგრამ არ ირთვება არცერთი. ალბათ ფასიანია და დაბლოკეს ეგ იპ. სხვა მისამართი ხო არ იცი? ისე სრტ-400-ზე არ იმუშავებს იგივე ვარიანტი? დღეს ვცდი და ვნახოთ რა გამოვა. აქვს იგივე მენიუ -სტალკერ პორტალ.


--------------------
[COLOR=blue]
khimshi
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 498
წევრი No.: 196008
რეგისტრ.: 4-January 15

გამოგზავნილია: 23 Aug 2017, 15:33  #51196607      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ვებგვერდი · aim
ჩემთან ერთიდაიგივე არხებს ტვირთავს და მუშაობს კიდეც, 1+1 ამითი იწყება. აქ ნახე ბოლოში მე აქედან ავიღე. http://www.forum.u2c.tv/viewtopic.php?f=15...b475b4f3d9f434d
avto5555
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 224
წევრი No.: 229860
რეგისტრ.: 8-March 17

გამოგზავნილია: 23 Aug 2017, 17:49  #51197330      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
სრტ-400-ზე მუშაობს და კაგი არხებია ძალიან http://95.183.9.191:88/stalker_portal/c/index.html
emzo1970
GORELI


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5674
წევრი No.: 24709
რეგისტრ.: 22-October 06

გამოგზავნილია: 23 Aug 2017, 23:27  #51199096      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
გავუწერე ეგ ლინკი გუშინ, ყოველ ჩამოტვირთვაზე სხვა და სხვა არხებს ტვირთავს, მაგრამ არ ირთვება არცერთი. ალბათ ფასიანია და დაბლოკეს ეგ იპ. სხვა მისამართი ხო არ იცი? ისე სრტ-400-ზე არ იმუშავებს იგივე ვარიანტი? დღეს ვცდი და ვნახოთ რა გამოვა. აქვს იგივე მენიუ -სტალკერ პორტალ.



თუ არ ხსნის არხს , მაშინ ინეტის ბრალი იქნება.... სიჩქარე არ კოფნის ალბათ.
* * *
თუ გაქვთ რესივერი: hd box s500 შედით მენიუში-ინტერნეტ-სტალკერ პორტალს და პორტალ 1 დადექით ,
დააწექით პულტზე წითელ კნოპკას და ჩაწერეთ:

http://tvsatpro.sytes.net

mamuka551
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 611
წევრი No.: 217472
რეგისტრ.: 21-April 16

გამოგზავნილია: 23 Aug 2017, 23:54  #51199264      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (mikheill1 @ 23 Aug 2017, 14:41 )
emzo1970
გავუწერე ეგ ლინკი გუშინ, ყოველ ჩამოტვირთვაზე სხვა და სხვა არხებს ტვირთავს, მაგრამ არ ირთვება არცერთი. ალბათ ფასიანია და დაბლოკეს ეგ იპ. სხვა მისამართი ხო არ იცი? ისე სრტ-400-ზე არ იმუშავებს იგივე ვარიანტი? დღეს ვცდი და ვნახოთ რა გამოვა. აქვს იგივე მენიუ -სტალკერ პორტალ.

IPTV Playlist
ეს როგორ გამოგრჩა ორი თვეა რომ ჩართული მაქვს SRT 400 HD PLUS-ზე და მშვენივრად მუშაობს
sandro82
Super Crazy Member


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5099
წევრი No.: 94596
რეგისტრ.: 27-June 09

გამოგზავნილია: 24 Aug 2017, 00:08  #51199391      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
mamuka551
მამუკა და მაგ ლინკზე რაარის რო?
მგონი დაზიანებულია არა?
mamuka551
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 611
წევრი No.: 217472
რეგისტრ.: 21-April 16

გამოგზავნილია: 24 Aug 2017, 00:19  #51199471      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (sandro82 @ 24 Aug 2017, 00:08 )
mamuka551
მამუკა და მაგ ლინკზე რაარის რო?
მგონი დაზიანებულია არა?

iptv playlist მე-11 გვერდზე რომ არის ის ლინკია
mikheill1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2132
წევრი No.: 213558
რეგისტრ.: 1-February 16

გამოგზავნილია: 24 Aug 2017, 02:35  #51200063      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
mamuka551
პირდაპირ ინტერნეტიდან ტვირთავ არხებს? რამდენიხანია არ მიყურებია ტელევიზორისთვის. ისე ჩაურთავ სახლში უყურებენ, თორე მე სუ არ მაინტერესებს რუსული არხები.
avto5555
სად წერ მაგ მისამართს, სტალკერ პორტალ რომ აწერია? მე ჩავწერე და არ ჩამოტვირთა.
emzo1970
ინტერნეტი ოპტიკა იყო 25მბ ჩამოტვირთა 500 არხამდე, მაგრამ არ ხსნიდა არცერთს. მერე მეორედ ჩამოვატვირთინე და ახლა სხვა არხები იყო 150-მდე არც იმათ ხსნიდა და დავანებე თავი. თან რო გამოვდიოდი და შევდიოდი, ის არხები აღარ იყო. ახლიდან უნდოდა ჩამოტვირთვა. 1.2.33 ვერსიაზე. გამოსვლისას დამახსოვრებას კი ვაჭერდი.
mamuka551
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 611
წევრი No.: 217472
რეგისტრ.: 21-April 16

გამოგზავნილია: 24 Aug 2017, 08:40  #51200376      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
mikheill1
კი ინტერნეტიდან იტვირთება არხები, ყოველი შესვლის დროს იტვირთება არხები Stalker IPTV-ში
mikheill1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2132
წევრი No.: 213558
რეგისტრ.: 1-February 16

გამოგზავნილია: 24 Aug 2017, 15:03  #51202250      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
mamuka551
რას წერ, ზუსტად დადე მისამართი. სრტ-400-ზე. ს-500-მა ჩამოტვირთა, მაგრამ სტარტრეკზე იგივე მისამართი არ მუშაობს.
mmm207
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 9
წევრი No.: 160921
რეგისტრ.: 4-February 13

გამოგზავნილია: 24 Aug 2017, 21:41  #51204698      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
3გ მოდემს ჯეოსელისას ვერ ვრთავ რესივერზე HD ს500 დამეხმარეთ ვისაც შეგიძლიათ
mmm207
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 9
წევრი No.: 160921
რეგისტრ.: 4-February 13

გამოგზავნილია: 29 Aug 2017, 21:21  #51234211      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
არავინ იცის როგორ ჩავრთო 3გ მოდემი ჯეოსელის ამ რესივერზე?
დამეხმარეთ!!!!!
KDI
I ♥ /// E34


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3795
წევრი No.: 132377
რეგისტრ.: 11-June 11

გამოგზავნილია: 29 Aug 2017, 21:33  #51234266      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
mmm207
ვერ რთავ რას ნიშნავს, საერთოდ ვერ ხედავს მოდემს თუ ვერ აკონექტებს
0 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (0 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (3) [1] 2 3  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0311 ]   [ 13 queries used ]   [ GZIP Disabled ]