forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
Pages: (2) [1] 2   ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> პორტის გადამისამართება
UnkNown555
Unk*


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1858
წევრი No.: 141405
რეგისტრ.: 11-January 12

გამოგზავნილია: 31 Jan 2018, 19:20  #52097153      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
გამარჯობა

მოკლედ მაქვს მაგთის ინტერნეტი

როცა ვცადე პორტის გახსნა მაგალითად კომპიუტერული თამაშის სერვერის გამო, ვერაფრით ვერ დაუკავშირდა სხვა

შემდეგ დავრეკე მაგთიში და მითხრეს რომ თქვენ გაქვთ დინამიური აიპი და გჭირდებათ სტატიკური აიპი მისამართი და თვეში 30 ლარიო დამატებით

ანუ ვერანაირად ვერ ვუშველი? აიპი გეცვლებაო და 1 თვეზე მეტია ვაკვირდები და აშკარად აღარ იცვლება. ადრე იცვლებოდა

არის რამე გამოსავალი?


--------------------
ძირს ლიფი თავისუფლება ძუძუებს!
mettalmag
Peyote


******
ჯგუფი: Members
წერილები: 5343
წევრი No.: 18607
რეგისტრ.: 25-March 06

გამოგზავნილია: 31 Jan 2018, 20:16  #52097475      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · msn
QUOTE (UnkNown555 @ 31 Jan 2018, 19:20 )
გამარჯობა

მოკლედ მაქვს მაგთის ინტერნეტი

როცა ვცადე პორტის გახსნა მაგალითად კომპიუტერული თამაშის სერვერის გამო, ვერაფრით ვერ დაუკავშირდა სხვა

შემდეგ დავრეკე მაგთიში და მითხრეს რომ თქვენ გაქვთ დინამიური აიპი და გჭირდებათ სტატიკური აიპი მისამართი და თვეში 30 ლარიო დამატებით

ანუ ვერანაირად ვერ ვუშველი? აიპი გეცვლებაო და 1 თვეზე მეტია ვაკვირდები და აშკარად აღარ იცვლება. ადრე იცვლებოდა

არის რამე გამოსავალი?

აიპი გეცვლება ალბათ 3 წელიწადში ერთხელ თუ რამე არ შეცვალეს იქიდან
რაც შეეხება შენი პორტის გახსნას
1. გახსენი როუტერიდან შესაბამისი პორტი და მიმართე შესაბამის ლანის აიპიზე ამ შემთხვევაში იმ კომპზე რომელზეც გინდა
2. შემდეგ სავარაუდოდ ვინდოუსი იქნება სისტემა, სისტემის ფაერვოლში გახსენი პორტი
http://canyouseeme.org აქ შეგიძლია შეამოწმო წარმატებით გახსენი თუ არა პორტი


--------------------
≡v≡ Online

UnkNown555
Unk*


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1858
წევრი No.: 141405
რეგისტრ.: 11-January 12

გამოგზავნილია: 31 Jan 2018, 22:54  #52098580      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
Huawei HG8245H როუტერი მაქვს. კერძო სახლია. კორპუსის ბინაში ვხსნი ჩვეულებრივად ოღონდ იქ პირდაპირ კაბელი შემოდის სახლში და Tenda-ს როუტერზე მაქვს მერე შეერთებული

Ge-Link-ის დროინდელი.

სურათზე რაც არის მგონი რომ ყველაფერი სწორედ მაქვს მაგრამ ვერაფერი. Firewall-ში ვცდი თუ იზამს. კომპზე Static IP მაქვს რომ არ შეცვალოს როუტერმა

P.S Firewall-ში რომ გავხსნი პორტს შემდეგ რესტარტი არის საჭირო?

ვამოწმებ და არ გამოდის არაფერი. დაკეტილიაო.

user posted image

This post has been edited by UnkNown555 on 31 Jan 2018, 23:01

მიმაგრებული სურათი (გადიდებისთვის დაუწკაპუნეთ სურათზე)
Untitled44444.jpg
koshogio
I know that I know nothing


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15643
წევრი No.: 85852
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 1 Feb 2018, 00:41  #52099412      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
UnkNown555
ტენდას როუტერზე მიერთებული კომპიდან ამოწმებ?


--------------------
ნუ აწვალებთ კომპს
UnkNown555
Unk*


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1858
წევრი No.: 141405
რეგისტრ.: 11-January 12

გამოგზავნილია: 1 Feb 2018, 01:11  #52099638      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
koshogio
არა ეგ Tenda-ს როუტერი სადაც მაქვს მეორე სახლია.

ამჯერად ამ კერძო სახლში ვცდილობ პორტების გახსნას მაგრამ უშედეგოდ.

Huawei-ს როუტერია სურათიც დავდე.

პორტების გადამისამართებისთვის აუცილებელია სტატიკური აიპი ? გლობალში ვერაფრით გავდივარ რა
zgarb7
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2974
წევრი No.: 186741
რეგისტრ.: 27-May 14

გამოგზავნილია: 1 Feb 2018, 01:57  #52099895      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
მე მქონდა მსგავსი პრობლება პორტს ვერ ვაფორვარდებდი როუტერში. თვითონ როუტერში სწორად ვაკეთებდი მარა არ იხსნებოდა. კავკასუსის ინტერნეტზე ზუსტად. მქონდა DLINKIS DIR 300 იმათი დადგმული. მერე როუტერი შევცვალე ტენდა ვიყიდე ახალი და იქ გაიხსნა და იმუშავა. როუტერის ბრალი იქნება
UnkNown555
Unk*


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1858
წევრი No.: 141405
რეგისტრ.: 11-January 12

გამოგზავნილია: 1 Feb 2018, 02:26  #52100003      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
მაქვს 2 ცალი Tenda მაგრამ ვერ შევაერთებ. კერძო სახლია და ბოძიდან მოდის შუშის ახალი კაბელები როა ეგ და შედის ამ Huawei როუტერში
didi bege
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3533
წევრი No.: 15063
რეგისტრ.: 2-December 05

გამოგზავნილია: 1 Feb 2018, 11:34  #52100821      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
ჰუავეი თუა სავარაუდოდ პრივატ იპ გექნება და აზრი არა აქვს პორტის გახსნას,

აბა Status > WAN Information სურათი დადე


--------------------
პროტონის უნაზეს პუტუნს უმაჩის თივთიკა სველი
ზიმბეროს ნაღვლიან ჩურჩულს კამკამა ტიკტიკა შველის
UnkNown555
Unk*


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1858
წევრი No.: 141405
რეგისტრ.: 11-January 12

გამოგზავნილია: 1 Feb 2018, 17:38  #52102884      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
didi bege
ვერაფერს ვერ მოვახერხებ? არადა ძალიან მჭირდება

Wan Configuration და ქვემოთ არის Wan Information

user posted image

This post has been edited by UnkNown555 on 1 Feb 2018, 17:41

მიმაგრებული სურათი (გადიდებისთვის დაუწკაპუნეთ სურათზე)
Untitled.jpg
didi bege
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 3533
წევრი No.: 15063
რეგისტრ.: 2-December 05

გამოგზავნილია: 1 Feb 2018, 19:48  #52103467      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
100.91.X.X cgnat იპ რეინჯია, ანუ დანატულ იპ იღებ უკვე. ასე რო პორტ მაპინგს აზრი აღარა აქვს,
პაბლიკ იპ გინდა ყველა ვარიანტში
koshogio
I know that I know nothing


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15643
წევრი No.: 85852
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 1 Feb 2018, 20:43  #52103753      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
UnkNown555
QUOTE
ვერაფერს ვერ მოვახერხებ?

UnkNown555
Unk*


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1858
წევრი No.: 141405
რეგისტრ.: 11-January 12

გამოგზავნილია: 1 Feb 2018, 23:45  #52104838      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
koshogio
როუტერში ჭირდება რამის გაწერა თუ არაფერი?

1 თვე არის უფასო? თუ სულ უფასოა?
koshogio
I know that I know nothing


*******
ჯგუფი: Members
წერილები: 15643
წევრი No.: 85852
რეგისტრ.: 3-March 09

გამოგზავნილია: 2 Feb 2018, 01:24  #52105448      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
UnkNown555
QUOTE
1 თვე არის უფასო? თუ სულ უფასოა?

მე არ დამჭირვებია. სტატიკური IP მაქვს სამსახურში, IP-კამერებს ვუყურებ სახლიდან.
UnkNown555
Unk*


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1858
წევრი No.: 141405
რეგისტრ.: 11-January 12

გამოგზავნილია: 2 Feb 2018, 16:25  #52108120      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
koshogio
მგონი ამ Noipსაც სტატიკური აიპი ჭირდება

არ გამომდის
G1oba1
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1098
წევრი No.: 222955
რეგისტრ.: 19-August 16

გამოგზავნილია: 19 Feb 2018, 09:55  #52212133      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
UnkNown555
გარე აიპი არამგონია რამე შუაში იყოს მანდ


დააპრაშივკე ახალ ვერსიაზე ეგ ჰუავეი, რაღაცა პრაშივკის მაბავი მგონია


--------------------
პირში ეტყვი მაგას რო შეხვდე?
მტყუანს 1 წელი არ აუდგეს!!
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (2) [1] 2  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0392 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Disabled ]