forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> 2 რესივერის დაყენება, რა ნაწილები დამჭირდება?
archybald
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 8
წევრი No.: 158912
რეგისტრ.: 8-January 13

გამოგზავნილია: 29 Dec 2017, 21:57  #51916016      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
არის ასეთი სიტუაცია...
user posted image

ორ რესივერს რომ ვაერთებ ტერესტიალური არხების სიგნალი სუსტდება, სატელიტის არა.

თუ ერთ რესივერს ვაერთებ შუა გამყოფი ტრაინიკის გარეშე, მაშინ ქართულებიც და სატელიტის არხებიც ნორმალურად აჩვენებს...
ასეთი სქემით გამოვა რამე? ან სხვა სქემით რომ ავაწყო იქნებ მირჩიოთ როგორ მოვიქცე და რა ნაწილები დამჭირდება... ორ ტელევიზორზე მინდა გავუშვა არხები
satmaster
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 4072
წევრი No.: 144481
რეგისტრ.: 14-March 12

გამოგზავნილია: 29 Dec 2017, 21:59  #51916027      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
QUOTE (archybald @ 29 Dec 2017, 21:57 )
არის ასეთი სიტუაცია...
user posted image

ორ რესივერს რომ ვაერთებ ტერესტიალური არხების სიგნალი სუსტდება, სატელიტის არა.

თუ ერთ რესივერს ვაერთებ შუა გამყოფი ტრაინიკის გარეშე, მაშინ ქართულებიც და სატელიტის არხებიც ნორმალურად აჩვენებს...
ასეთი სქემით გამოვა რამე? ან სხვა სქემით რომ ავაწყო იქნებ მირჩიოთ როგორ მოვიქცე და რა ნაწილები დამჭირდება... ორ ტელევიზორზე მინდა გავუშვა არხები

როგორც მივხვდი ერთ კაბელში გინდა გაუშვა როგორც დვბ-ტ2 ასევე დვბ-ს2 სიგნალი ხო?


--------------------
.......
archybald
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 8
წევრი No.: 158912
რეგისტრ.: 8-January 13

გამოგზავნილია: 29 Dec 2017, 22:01  #51916036      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
კი მასეა... ერთი რესივერის შემთხვევაში მუშაობს სიგნალი არ სუსტდება
satmaster
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 4072
წევრი No.: 144481
რეგისტრ.: 14-March 12

გამოგზავნილია: 29 Dec 2017, 22:04  #51916054      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
QUOTE (archybald @ 29 Dec 2017, 22:01 )
კი მასეა... ერთი რესივერის შემთხვევაში მუშაობს სიგნალი არ სუსტდება

გალოვკები რა ფირმისაა და ხო ორვიხოდიანებია ?? ასევე სახლის ანტენა არ უნდა იყოს აქტიური ანუ კვება არ უნდა ჭირდებოდეს დენით ამ შემთხვევაში არ იმუშავებს
ისე მსგავსი გამანაწილებლები პრობლემურია ძმა მე რამდენიმე ვნახე და არ იმუშავა როგორც საჭირო იყო ისე

This post has been edited by satmaster on 29 Dec 2017, 22:04
archybald
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 8
წევრი No.: 158912
რეგისტრ.: 8-January 13

გამოგზავნილია: 29 Dec 2017, 22:28  #51916165      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გალოვკა კი ორვიხოდიანია სტარგოლდის, ნტვ+ არხებისთვის ცირკულარი.
ანტენაც ჩვეულებრივი ანტენაა კვების გარეშე. ისედაც არ აქვს მთლად კაი სიგნალი და მეორე რესივერს რომ ვამატებ ვაბშე კვდება, მარტო პირველ და მეორე არხებს აჩენებს დანარჩენი ყველა ითიშება.

ანუ ასე აწყობა გაჭირდება არა? რამე სიგნალის გამაძლიერებელი არსებობს მსგავსი შემთხვევებისთვის?
satmaster
Crazy Member


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 4072
წევრი No.: 144481
რეგისტრ.: 14-March 12

გამოგზავნილია: 29 Dec 2017, 22:36  #51916213      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
QUOTE (archybald @ 29 Dec 2017, 22:28 )
გალოვკა კი ორვიხოდიანია სტარგოლდის, ნტვ+ არხებისთვის ცირკულარი.
ანტენაც ჩვეულებრივი ანტენაა კვების გარეშე. ისედაც არ აქვს მთლად კაი სიგნალი და მეორე რესივერს რომ ვამატებ ვაბშე კვდება, მარტო პირველ და მეორე არხებს აჩენებს დანარჩენი ყველა ითიშება.

ანუ ასე აწყობა გაჭირდება არა? რამე სიგნალის გამაძლიერებელი არსებობს მსგავსი შემთხვევებისთვის?

შენს დადებულ სქემას საერთოდ არ დავკვირებივარ აგერ ზურამ სწორედ აღნიშნა არასწორი სქემით გქონია შეერთებული ანუ 4 გამანაწილებელი გჭირდება თითო რესივერს 2 ცალი უნდა

This post has been edited by satmaster on 30 Dec 2017, 01:43
archybald
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 8
წევრი No.: 158912
რეგისტრ.: 8-January 13

გამოგზავნილია: 29 Dec 2017, 22:41  #51916249      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
satmaster
მადლობა ძმაო გამოხმაურებისთვის :*

მეც ბევრი არაფერი მესმის ამ ამბებში ძალით დავიბრალე ხელოსნობა მეზობელთან :biggrin.gif
Kosmosi2
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 343
წევრი No.: 181055
რეგისტრ.: 3-February 14

გამოგზავნილია: 30 Dec 2017, 00:38  #51916816      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (archybald @ 29 Dec 2017, 21:57 )
არის ასეთი სიტუაცია...
user posted image

ორ რესივერს რომ ვაერთებ ტერესტიალური არხების სიგნალი სუსტდება, სატელიტის არა.

თუ ერთ რესივერს ვაერთებ შუა გამყოფი ტრაინიკის გარეშე, მაშინ ქართულებიც და სატელიტის არხებიც ნორმალურად აჩვენებს...
ასეთი სქემით გამოვა რამე? ან სხვა სქემით რომ ავაწყო იქნებ მირჩიოთ როგორ მოვიქცე და რა ნაწილები დამჭირდება... ორ ტელევიზორზე მინდა გავუშვა არხები

ამ ნახაზზე როგოტც არის და ასე თუ კი გაქვს გსკეთებული არ იმუშავებს, ორ რესივერს სჭირდება 4 დუპლექსი 1 ერთი ორზე სპლიტერი, ამ ნახაზე კი არის ნაჩვენები 3 დუპლექსი, თან აწყობის მიმდევროვაც არ ატის სწორი.
archybald
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 8
წევრი No.: 158912
რეგისტრ.: 8-January 13

გამოგზავნილია: 30 Dec 2017, 14:13  #51918328      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
Kosmosi2
შეგიძლია მეგობარო უფრო დაწვრილებით ამიხსნა რა როგორ გავაკეთო? ეს დუპლექსიც არ ვიცი რეებია, ანუ ანტენას და თეფშს რაც ანაწილებს ერთმანეთისგან ეგაა ხო?

This post has been edited by archybald on 30 Dec 2017, 14:15
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0162 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]