forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ფოსტა  · ჩატი
Pages: (4) [1] 2 3 ... ბოლო »  ( გადავიდეთ პირველ წაუკითხავ წერილზე ) გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> ვებ პროგრამირების შესწავლა, ვისაც გსურთ
mywebber
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 241
წევრი No.: 156721
რეგისტრ.: 5-December 12

გამოგზავნილია: 26 Feb 2014, 22:54  #40001863      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · aim
გამარჯობათ მოკლედ რამდენიმე მეგობარი ვაპირებთ ვებ პროგრამირების კურსი გავიაროთ ITVET_ში. იმისთვის რომ სწავლა მალე დაიწყოს უნდა შეივსოს ჯგუფი (14 კაცი). ანუ რატომ ვწერ ეხლა ამ პოსტს, ვისაც გაქვთ სურვილი გაიაროთ ვებ პროგრამირების კურსი გადადით ქვემოთ მოცემულ ბმულზე და გაიარეთ რეგისტრაცია რაც უფრო მალე შეივსება ჯგუფი მით მალე დაიწყება სწავლაც. რაც შეეხება ამ სასწავლებელს რამდენადაც ვიცი საკმაოდ კარგად ასწავლიან და უკმაყოფილოები არ დარჩებით. smile.gif თუ რამე კითხვა გაგიჩნდებათ დაწერეთ და გიპასუხებთ რამდენადაც შევძლებ

http://www.itvet.ge/program/web/
ᗞavid
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 155
წევრი No.: 181610
რეგისტრ.: 13-February 14

გამოგზავნილია: 26 Feb 2014, 23:08  #40002093      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE

პროგრამის შედეგი:

    Web ტექნოლოგიები, HTML, CSS,
    დინამიური გვერდები – PHP
    java[ertad]script ენა
    PHP, MySQL.



მე არ მივიდოდი
compmaster
პროგრამისტი


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2346
წევრი No.: 107586
რეგისტრ.: 25-December 09

გამოგზავნილია: 26 Feb 2014, 23:21  #40002343      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · im · aim
mywebber
ჩემი პირადი რჩევა იქნება
w3schools.com
ამ საიტზე გაიარეთ ეგ ენებია
1) უფრო მეტს გაიგებთ
2) უფრო სწრაფად შეისწავლი
3) უფრო უკეთესად შეისწავლი

და თუ სერტიფიკატისთვის მიდიხარ მანდ
მაგას სჯობს ისევ w3schools.com-ის სერტიფიკატი აიღო
მგონი 90$ ღირს...
ზატო მაგ სასწავლებლის სერტიფიკატზე მეტი ფასი აქვს...


--------------------
http://sss.netii.net/
ყველაზე გადამხდელი საიტები

http://www.youtube.com/shaliapin777
http://compmaster.4shared.com
http://vbnettut.blogspot.com/
ისწავლეთ ჩვენთან ერთად...
dachin



****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 787
წევრი No.: 164997
რეგისტრ.: 6-April 13

გამოგზავნილია: 26 Feb 2014, 23:53  #40002862      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი
ეს ჯობია კიდევ მაგას http://www.w3fools.com/
mywebber
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 241
წევრი No.: 156721
რეგისტრ.: 5-December 12

გამოგზავნილია: 27 Feb 2014, 00:38  #40003607      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · aim
ᗞavid
მეგობარმა გაიარა ეს კურსი და საკაიფოდ ისწავლა smile.gif

compmaster
გეთანხმები მაგრამ ენა არ ვიცი კარგად და რატომღაც ვფიქრობ რომ ხელს შემიშლის

dachin
wink.gif

html/css ვიცი კარგად, ცოტა ყველაფერი ვიცი. მე უფრო PHP მინდა ვისწავლო და ვიცი რომ აქ ნამდვილად ასწავლიან smile.gif
ᗞavid
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 155
წევრი No.: 181610
რეგისტრ.: 13-February 14

გამოგზავნილია: 27 Feb 2014, 00:40  #40003658      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
მეგობარმა გაიარა ეს კურსი და საკაიფოდ ისწავლა smile.gif

რაიცი რომ საკაიფოდ ისწავლა smile.gif
mywebber
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 241
წევრი No.: 156721
რეგისტრ.: 5-December 12

გამოგზავნილია: 27 Feb 2014, 01:44  #40004690      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · aim
ᗞavid
ვაახ biggrin.gif ვიცი მაქვს ნანახი რეებს აკეთებს smile.gif
compmaster
პროგრამისტი


*****
ჯგუფი: Members
წერილები: 2346
წევრი No.: 107586
რეგისტრ.: 25-December 09

გამოგზავნილია: 27 Feb 2014, 02:20  #40005118      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · im · aim
mywebber
QUOTE
ვაახ  ვიცი მაქვს ნანახი რეებს აკეთებს

ჯიგარ ეგეთ კურსებზე მე გეტყვი რასაც ასწავლიან საერთოდ

1) html/css
გასწავლიან მარკაპსა და ელემენტარულ დიზაინის აწყობას
მაგ. margin,padding,background-color და ა.შ.
2) php
აქ ჰა ჰა ჰა აგიხსნან როგორ დააკონექტო ბაზასთან და როგორ შეიტანო გამოიტანო და დააფდეითო უჯრები...
3) js
აქ უკვე გასწავლიან ელემენტარულ ფუნქცინალს
მაგალითად როგორ შეიძლება ამოიღო ელემენტიდან value
რატომღაც ყოველთვის გასწავლიან ასე
document.getelementbyid('elementid').value;
როცა არსებობს დალოცვილი jquery და მარტივად დაწერ ასე
$('#elementid').val();

და კიდე მადლობა უთხარი თუ ajax-ით გაგზავნა გასწავლეს...

მოოკლედ შენით ჩაუჯდე სჯობს რა
თუ ენა არ იცი კარგად მაშინ ვიდეო გაკვეთიულებს ჩაუჯექი
ხანდიხან რაც მე მჭირდება ხოლმე იმ ინფორმაციას პაკისტანელი,ჩინელი და ან კიდე რავიცი ვინ ხსნის
ამ ენების გაგებაში არ ვარ
ჰო და ვიდეოს რომ იღებს უკვე ვხვდები რას აკეთებს კონკრეტულ მომენტში
მიტუმეტეს რომ ნებისმიერ ენაზე ინგლისურ-ენოვანი კოდი
ინგლისურ ენოვანი იქნება...

რავიცი შენი საქმის შენ იცი
მაგრამ ისევ ვიმეორებ
ტყუილად დაკარგავ დროს და ფულს გადაყრი...
zura_l
Junior Member


**
ჯგუფი: Registered
წერილები: 14
წევრი No.: 175887
რეგისტრ.: 2-November 13

გამოგზავნილია: 27 May 2014, 13:15  #41077351      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (mywebber @ 26 Feb 2014, 22:54 )
გამარჯობათ მოკლედ რამდენიმე მეგობარი ვაპირებთ ვებ პროგრამირების კურსი გავიაროთ ITVET_ში. იმისთვის რომ სწავლა მალე დაიწყოს უნდა შეივსოს ჯგუფი (14 კაცი). ანუ რატომ ვწერ ეხლა ამ პოსტს, ვისაც გაქვთ სურვილი გაიაროთ ვებ პროგრამირების კურსი გადადით ქვემოთ მოცემულ ბმულზე და გაიარეთ რეგისტრაცია რაც უფრო მალე შეივსება ჯგუფი მით მალე დაიწყება სწავლაც. რაც შეეხება ამ სასწავლებელს რამდენადაც ვიცი საკმაოდ კარგად ასწავლიან და უკმაყოფილოები არ დარჩებით. smile.gif თუ რამე კითხვა გაგიჩნდებათ დაწერეთ და გიპასუხებთ რამდენადაც შევძლებ

http://www.itvet.ge/program/web/

თუ სწავლა გინდა მიმართე http://www.sage.ge/ge/ -ს ადმინისტრაციას . კარგი ჯგუფია
ghvinashvili
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 680
წევრი No.: 86758
რეგისტრ.: 16-March 09

გამოგზავნილია: 31 May 2014, 15:01  #41125349      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
mywebber
itdc ში ისწავლე მე გირჩევ მე იქ ვსწავლობდი და ღირს.
თითქმის ყველაფერს გასწავლიან კლასების ჩათვლით (4 თვე) და კოდიგნიტერის ფრამორკსაც გასწავლინ რომლისც ძალიან გაგიადვილებს საქმებს(2 თვე).
მანდ გირჩევ. ძვირია მაგრამ ღირს.





პ.ს. თუ მოწადინებული არ ხარ არ გირჩევ სწავლას. 10 კაციანი კურსი პირველი 2 თვეში ნახევრდება ვერ უძლებს ხალხი.


--------------------
[IMG]http://done.ge/dle/ban2.swf[/IMG]
explode
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 330
წევრი No.: 183810
რეგისტრ.: 25-March 14

გამოგზავნილია: 31 May 2014, 15:11  #41125459      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
itdc ში ისწავლე მე გირჩევ მე იქ ვსწავლობდი და ღირს.
თითქმის ყველაფერს გასწავლიან კლასების ჩათვლით (4 თვე)

კლასებსაც თუ გასწავლიან მაშინ ხოოო

lol.gif


--------------------
განაგრძეთ დემოკრატიის წოვა
ghvinashvili
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 680
წევრი No.: 86758
რეგისტრ.: 16-March 09

გამოგზავნილია: 31 May 2014, 15:19  #41125525      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
explode
რა გაკრიჭებს რამე ვთქვი სასაცილო?
explode
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 330
წევრი No.: 183810
რეგისტრ.: 25-March 14

გამოგზავნილია: 31 May 2014, 15:27  #41125602      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ghvinashvili
QUOTE
რა გაკრიჭებს რამე ვთქვი სასაცილო?

ნუ მეძაბები ერთი კაცურად

ქართული სასწავლებლებში იდიოტიზმის ზეიმია და ეგაა სასაცილო
ghvinashvili
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 680
წევრი No.: 86758
რეგისტრ.: 16-March 09

გამოგზავნილია: 31 May 2014, 15:44  #41125769      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
explode
შენ გეტყობა ამ ცხოვრების მასივში ისე ხარ ჩახლართული implode თუ გიშველის მარტო
explode
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 330
წევრი No.: 183810
რეგისტრ.: 25-March 14

გამოგზავნილია: 31 May 2014, 16:00  #41125936      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ghvinashvili
QUOTE
შენ გეტყობა ამ ცხოვრების მასივში ისე ხარ ჩახლართული implode თუ გიშველის მარტო

გეტყობა დამწყები ხარ და თავი შეიკავე, ორი სამი წლის მერე როცა დააგროვებ გამოცდილებას შემოდი და მითხარი თუ ვცდებოდი ბოდიშს მოგიხდი თუ არა შენ მოიხადე wink.gif
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options Pages: (4) [1] 2 3 ... ბოლო » გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0198 ]   [ 12 queries used ]   [ GZIP Disabled ]