forum.ge
reklama
FORUM.GE წესები  · დახმარება  · ძებნა  · წევრები  · კალენდარი  · ჩატი
  გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

> Laravel, PHP Framework - Laravel
thesaba
thesaba


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 415
წევრი No.: 172504
რეგისტრ.: 30-August 13

გამოგზავნილია: 15 Mar 2015, 23:16  #44044549      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · aim
გამარჯობა

კარგი იქნება თუ გვექნება თემა სადაც თავს მოვუყრით ყველა კითხვას და ყველა პრობლემას რაც ეხება ლარაველს.

ჩემი პრობლემა შემდეგში მდგომარეობს:

როდესაც კონტროლერში რაღაც A ფუნქციაში ვარეგისტრირებ სესიას
CODE
Session::put('name', 'value');

მეორე B ფუნქციაში ვერანაირად ვერ ვახერხებ ამ name-ის მნიშვნელობის დაბეჭვდას. და საერთოდ როდესაც ვწერ dd(Session::all()); მანდაც არ მიჩვენებს.
ყველაზე საკვირველი ის არის რომ შეიძლება რაღაც მომენტში ერთ რომელიმე ბრაუზერზე მუშაობდეს და მეორეზე არა. რა კავშირშია ერთმანეთთან ვერ ვხვდები user.gif
ძალიან უაზროდ ჟღერს მაგრამ ასეა biggrin.gif

პს ლარაველ 5 ზე ვწერ

This post has been edited by thesaba on 15 Mar 2015, 23:22


--------------------
http://thesaba.me/
ნიგა
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 147
წევრი No.: 198200
რეგისტრ.: 16-February 15

გამოგზავნილია: 16 Mar 2015, 17:36  #44051053      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
ჩაინიკურებში წერა არ გეკადრება თუ ლამერებისთვის შექმნილ ლარაველის გამოყენება პრადვინუტობად ითვლება
t-90
უტანკესი და უტონკესი


*********
ჯგუფი: Members
წერილები: 47897
წევრი No.: 135926
რეგისტრ.: 15-September 11

გამოგზავნილია: 16 Mar 2015, 20:23  #44052505      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
რა ძალა გადგიათ ესეთ ღლეობა ფრეიმვორკებს რო ითვისებთ? biggrin.gif


--------------------
I killed my master. Why did he then give me a weapon?"

Sometimes, a single knife in the dark can do more than a thousand swords.

შენ ხარ კაცი Victorinox-ი... ©098

Why carry a gun? Because 1911 > 911.
thesaba
thesaba


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 415
წევრი No.: 172504
რეგისტრ.: 30-August 13

გამოგზავნილია: 16 Mar 2015, 22:20  #44053594      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · ვებგვერდი · aim
QUOTE
ჩაინიკურებში წერა არ გეკადრება თუ ლამერებისთვის შექმნილ ლარაველის გამოყენება პრადვინუტობად ითვლება

facepalm.gif

QUOTE
რა ძალა გადგიათ ესეთ ღლეობა ფრეიმვორკებს რო ითვისებთ? 

მაზოხისტები ვართ yes.gif

თემასთან დაკავშირებით რამით ხომ ვერ დამეხმარებით ?

პს ადმინ თუ არსებობ ვებში გადაიტანე თემა რა

This post has been edited by thesaba on 16 Mar 2015, 22:23
thecotne
მისტერ ალბერტი


*****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1444
წევრი No.: 150169
რეგისტრ.: 3-June 12

გამოგზავნილია: 16 Mar 2015, 22:47  #44053885      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა · aim
thesaba
აქ აღარ შემოხვიდე თორე სუ გადაგაჩვევენ ხარისხიანი კოდის წერას wink.gif

ნიგა
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 147
წევრი No.: 198200
რეგისტრ.: 16-February 15

გამოგზავნილია: 17 Mar 2015, 00:15  #44054995      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
thecotne
შენ ხარისხიან კოდებს სწერ? lol.gif

განყოფილებას ვერ აგნებთ სად რა დაპოსტოთ, კოდი რა დალაგებული გექნებათ პრედსტავლიაეშ? :დ
scouser03
Newbie


*
ჯგუფი: Registered
წერილები: 1
წევრი No.: 242515
რეგისტრ.: 30-April 18

გამოგზავნილია: 30 Apr 2018, 18:00  #52624848      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE (thesaba @ 15 Mar 2015, 23:16 )
გამარჯობა

კარგი იქნება თუ გვექნება თემა სადაც თავს მოვუყრით ყველა კითხვას და ყველა პრობლემას რაც ეხება ლარაველს.

ჩემი პრობლემა შემდეგში მდგომარეობს:

როდესაც კონტროლერში რაღაც A ფუნქციაში ვარეგისტრირებ სესიას
CODE
Session::put('name', 'value');

მეორე B ფუნქციაში ვერანაირად ვერ ვახერხებ ამ name-ის მნიშვნელობის დაბეჭვდას. და საერთოდ როდესაც ვწერ dd(Session::all()); მანდაც არ მიჩვენებს.
ყველაზე საკვირველი ის არის რომ შეიძლება რაღაც მომენტში ერთ რომელიმე ბრაუზერზე მუშაობდეს და მეორეზე არა. რა კავშირშია ერთმანეთთან ვერ ვხვდები user.gif
ძალიან უაზროდ ჟღერს მაგრამ ასეა biggrin.gif

პს ლარაველ 5 ზე ვწერ

გამარჯობა

კარგი იქნება თუ გვექნება თემა სადაც თავს მოვუყრით ყველა კითხვას და ყველა პრობლემას რაც ეხება ლარაველს.

ჩემი პრობლემა შემდეგში მდგომარეობს:

როდესაც კონტროლერში რაღაც A ფუნქციაში ვარეგისტრირებ სესიას
CODE
Session::put('name', 'value');

მეორე B ფუნქციაში ვერანაირად ვერ ვახერხებ ამ name-ის მნიშვნელობის დაბეჭვდას. და საერთოდ როდესაც ვწერ dd(Session::all()); მანდაც არ მიჩვენებს.
ყველაზე საკვირველი ის არის რომ შეიძლება რაღაც მომენტში ერთ რომელიმე ბრაუზერზე მუშაობდეს და მეორეზე არა. რა კავშირშია ერთმანეთთან ვერ ვხვდები user.gif
ძალიან უაზროდ ჟღერს მაგრამ ასეა biggrin.gif

პს ლარაველ 5 ზე ვწერ

session::get('name'); ცადე
giurza1011
Member


***
ჯგუფი: Registered
წერილები: 85
წევრი No.: 138203
რეგისტრ.: 8-November 11

გამოგზავნილია: 15 May 2019, 20:17  #54662463      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
გამარჯობათ, ლარაველზე მაქვს საიტი გამზადებული და მინდა იქიდან კონკრეტული მოდულების ამოღება და დლეზე მიბმა რამდენად შესაძლებელია თქვენი აზრით / ან გამართლებულია საერთოდ დლეს გამოყენება ?
აბიტურიენტი
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 485
წევრი No.: 233563
რეგისტრ.: 5-July 17

გამოგზავნილია: 15 May 2019, 21:08  #54662698      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
ჩაინიკურებში წერა არ გეკადრება თუ ლამერებისთვის შექმნილ ლარაველის გამოყენება პრადვინუტობად ითვლება

+1
ვებ დეველოპმენტი ვიცი მე ასემბლით
merabi-777
Super Member


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 324
წევრი No.: 56662
რეგისტრ.: 25-March 08

გამოგზავნილია: 16 May 2019, 01:29  #54663790      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
რა ძალა გადგიათ ესეთ ღლეობა ფრეიმვორკებს რო ითვისებთ?

+1

* * *
thecotne
QUOTE
აქ აღარ შემოხვიდე თორე სუ გადაგაჩვევენ ხარისხიანი კოდის წერას

რა საინტერესოა შენი დანახული ხარისხი smile.gif


--------------------
ცოტა ვინმეს თუ ეყოფა ვაჟკაცობა წინ აღუდგეს მას, ვინც ყველაზე ბევრს იხდის
JS@Ninja
^_^


****
ჯგუფი: Registered
წერილები: 860
წევრი No.: 245129
რეგისტრ.: 2-September 18

გამოგზავნილია: 16 May 2019, 02:24  #54663890      · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი · ელფოსტა
QUOTE
2015


QUOTE
რა ძალა გადგიათ ესეთ ღლეობა ფრეიმვორკებს რო ითვისებთ


ალბათ თავისი კარიერის ზენიტში მყოფმა დაწერა ეს სიბრძნე

This post has been edited by JS@Ninja on 16 May 2019, 02:27
1 წევრი ათვალიერებს ამ თემას (1 სტუმარი და 0 უჩინარი წევრი)
0 წევრი:
Topic Options გამოხმაურება · ახალი თემა · ახალი გამოკითხვა

 



ფორუმის სერვერების განთავსებას და ინტერნეტთან კავშირს უზრუნველყოფს: CLOUD9
[ Script Execution time: 0.0184 ]   [ 11 queries used ]   [ GZIP Disabled ]