#10770854 · 7 Sep 2008, 15:36 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
trueman xelSkruleba nomeri 666.
xelSekruleba ideba, saqarTvelos de-faqto prezidentsa da Jurnalists (romelsac surs imuSaos romelime saxelmwifo arxze:rusTavi 2, sazogadoebrivi mauwyebeli, imedi, mze) Soris. valdebulebebi. saqarTvelos de-faqto prezidentis valdebulebebi. 1. saqarTvelos de-faqto prezidenti valdebulia, materialurad uzrunvelyos Jurnalisti romelTanac aformebs am xelSekrulebas. 2. saqarTvelos de-faqto prezidenti sxva valdebulebebs ar iRebs. Jurnalistis valdebulebebi. Jurnalisti valdebulia: 1. xelSekrulebis dadebis momentidan uari Tqvas sakuTar sindisze 100% iT. 2. aseve uari Tqvas sakuTar azrze. 3. sxvisi azri gaaxmovanos iseTi saxiT TiTqos es misi azria. 4. sakuTari keTildReobis gamo fexebze daikidos samSoblos keTildReoba. 5. tyuili gaxados mis yoveldRiur saqmianobad. 6. lafSi amosvaros yvela is adamiani romelzec miuTiTeben, Tundac es adamiani kristalurad sufTa iyos. 7. xeli Seuwyos sakuTari qveynis ngrevas. 8. ar gaaxmauros saxelmwifo moxeleebis mier Cadenili: mkvlelobebis, gaupatiurebebis, cema-tyepis, wamebis, rbevis, saxelmwifo reketis faqtebi. 9. ar gaaJReros satelevizio eTerSi gansxvavebuli azri. 10. Seqmnas demokratiulobis iluzia. 11. saomari moqmedebebidan gadmocemuli siuJetebi daamsgavsos iaffasian cirks. 12. saomari moqmedebebis dros damalos msxverplTa raodenoba. 13. Seaviwrovos Tavisuflad moazrovne Jurnalistebi da urcxvad daikavos maTi adgili maTsave mSobliur telekompaniebSi. 14. misTvis araferi iyos ufro mTavari vidre fuli. 15. Tu misi Svili an da an Zma mokla policiam, an gaaupatiura an awama (es gardauvalia) amazec daxuWos Tvali. 16. sikvdilis Semdeg ki emsaxuros satanas, vinaidan swored mand aris aseTi Jurnalistebis adgili. xelSekruleba ZalaSia xelmoweris dRidan da vidre ukuniTi-ukunisamde.
სამწუხაროდ ნებისმიერი არხის და გაზეთის ჟურნალისთებს აჯდება, თუ ხელისუფლებასთან ერთად დამფუძნებლებსაც ჩაამატებ. პროფესიონალიზმი არის ნოლი! - იმიტომ, რომ ნუგზარ ფოფხაძის აღზრდილები არიან, სხვა გურუ არ გვყავს ქვეყანაში! ტუპოი რომ ხარ და საკუთარი აზრი არა გაქვს, იძულებული ხარ, ვინმეზე იმუშავო.
--------------------
ისა, უკაცრავად, ცხინვალს ვაძინებ და ცოტა იქეთ იხმაურეთ რა...
|