#46444282 · 11 Dec 2015, 00:46 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
ღვინის ბოთლის რა გითხრა, და კახეთში დიდი ჭურჭლიდან ღვინოს რომ ამოიღებენ ხოლმე მერე შიგ გოგირდს დაუბოლებენ, რომ დარჩენილი ღვინო არ დაძმარდეს. თუ გაინტერესებს დეტალურად და შენი კითხვა ეგ იყო, ჩემს ქმარს ვკითხავ როგორ აკეთებს ხოლმე და დეტალურად მოგწერ. ბოთლი რა, შედარებით პატარაში გადაიტანე და ეგაა. დაძმარებაზე გამახსენდა, 1 წელია ფრანგული ღვინო მაქვს გახსნილი და ბოლონეზეს სოუსში ვხარჯავ ნელნელა. მაცივარშიც არ მიდგას და არ დაძმარებულა კი არა გემო საერთოდ არ შეუცვლია. კახეთში კიდევ საღამოს რომ იქეიფებენ და დაგვზარებია ღვინის შენახვა დილით უკვე სუნი აქვს ხოლმე შეცვლილი. რომ იკითხო ქართველები ვართ მარტო ფალსიფიკატორები.
|