
ხორცს გააჩნია ქონს და ძვლებს თუ გააცლევინებთ ადგილზევე 2-3 ლარით ძვირი... იტოგში 8 ლარი ღირს ღორის ხორცი ეხლა განვიხილიოთ დაწვრილებით ღორის ანატომია
ჩალაღაჯი 9-10
სუკი 9-10-11
ნეკნები 8-9-10

გაითვალისწინეთ რომ უნდა დაემატოს 2-3 ლარი დახარისხების შემთხვევაში

ნუ მე ასე ვყიდულობ და თქვენი არ ვიცი
თან კიდევ ეცადეთ ქართული ხორცი იყოს თორემ ბრაზილიური რომ შემოგტენონ და ბასტურმის გარეშე შეწვათ კარდონის გემო ექნება.... თან ბასტურმაში უნდა გაჩერდეს ერთი ღამე ანუ 12 საათი მაინც... რომ იმ უბადრუკ ხორცს რამე გემო მიეცეს... ბასტურმის რეცეპტსაც მოგცემთ თუ გსურთ....
ხახვი , მარილი , შავი წიწაკა , ლიმონი , ბროწეული , ძმარი(ღვინის თეთრი ) . შეიძლება ოდნავ ჩაუმატოდ (წითელი ღვინო მოტკბო არომატისთვის) მე "შაშლიკომანი ვარ და უგემრიელესი გამოდის.... თქვენ თავად შეარჩიეთ ინგრედიენტები.... ზემოთ ხსენებული ყველაფერი ერთდროულად თვალიზომით მოჟნო...
წამოსვლას რაც შეეხება არ მცალია

და თან საკუთარი პიროვნების არამდგრადობის გამო პროვოკაციებზე არ ვიცი როგორი რეაქცია მექნება და ამიტომ არ მინდათ კაიფში "ჩაგიჯვათ" და ისევ მარტო გავუმკლავდები ჩემ დეპრესიას

არასდროს არ ვყოფილვარ მსგავს ტუსოვკებზე სადაც
მხოლოდ უცნობი ადამიანები არიან... :*
This post has been edited by J0EBLACK on 1 Jun 2010, 04:49
I pull up to the house in a yellow Lamborghini It's been a few months in PA you haven't seen me Ya lookin' good in that Gucci bikini