teojმადლობა, არ ვიცოდი საჭმლის კეთება

ამხელა ვირმა
კაი ხმა აქვს ამ ოხერს (ვუსმენ ლინკს, ლაიქ)
რა გიხარია?
ქაბაბის რეცეპტი: (ძალად გატენით

)
1.წადით მაღაზიაში,
2. ა-----იყიდეთ ხორცი, ძროხის ან ღორის, ან ცხვრის

პატარა ნაჭერი, გააჩნია რამდენი ცალი ქაბაბი გინდათ. ალბათ 3-4 ლარის საკმარისია რამდენიმე კაცზე. მოიტანეთ სახლში (ჰოი, საოცრებავ, აბა რა უნდა ქნათ

და გაატარეთ ხორცსაკეპში. გახდება ფარში.
2 ბ----- იყიდეთ ფარში (კაცმა არ იცის რისი)
3. შედგით საყინულეში ერთი ღამით ან რამდენიმე საათით
4. გამოიღეთ, ჯამში ჩაასხით წყალი და მასზე დადეთ ჯამი-საცერი და ზედ ეს ფარში და გაადნეთ (არ მოხარშოთ)
5. ჩადეთ სხვა ჯამში და დაუმატეთ: 1 დიდი ხახვი - წვრილად ჩაჭერით, ყველანაირი სუნელი, პილპილი, წიწაკა წვრილად ჩააჭერით- თუ გიყვართ წიწაკა რომ გეჩრებათ კბილებში, კოწახური ან შინდის ჩურჩა (ეს ერთერთი მთავარი ინგრედიენტია, მე არ მქონდა ხელთ და დავიკიდე) - რამდენიც გაქვთ რა ვიცი. მარილი ხოშიანად ))) და წვრილად დაჭრილი მწვანილი - წიწაკის პონტში - თუ გიყვართ. ქინძი და რაღაცებიც უნდა წესით. და 1 ან 2 კვერცხი რომ შეკრას. ხელით ურიეთ სანამ არ მოგბეზრდებათ (ათი წუთიო და 2 გავქაჩე : ) )))
6. აიღეთ დაფა და ზედ გრძლად ხელით დაამრგვალეთ : )
7. ორცხობილებიც იყიდეთ იმ მაღაზიაში, დაფშვენით და ის მოაყარეთ მთლიანად. ან ფქვილი.
8. ტაფა გააცხელეთ და ერბო თუ მოგეძევებათ, ის წაუსვით, (გასადნობი იქნება, მაცივარში დევს ალბათ, ემ შემთხვევით ვიპოვე

) ან კარაქი. ოღონდ ესენი ბევრი უნდა და შეგიძლიათ ზეთიც დაასხათ. იდელურ რეცეპტში ერბო უნდა.
9. შეწვით. იწვის ძაან მალე, 5-10-15 წუთში. : ) დიდ ცეცხლზე ნუ დადგამთ.
10.

დადეთ თეფშზე და მოაყარეთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი. ან იმ მაღაზიაში ლავაში თუ იშოვება იმაში გაახვიეთ ან სპეც თხელ პურში
ადვილია ძაან. ყველა გააკეთებს. და გემრიელია, და რაც მთავარია

დაანაყრებს თქვენს კაცებს და კმაყოფილი სახეებით დატკბებით

))