სახლიდან გამიშვეს მაღაზიაში კარაქი რამა უნდა მეყიდა 500 გრამიანი და არ კონდათ და მეც ორი ცალი პატარა ვიყიდე 200 გრამიანები (გეგონება ერთიანად გვჭირდებოდა მაგდენი)
kide ubanshi vzroslma bichma gamagzavna limonatze aseti tekstit: mkuxe msxali mikideo ra me vali mak ver shevdivaro da shevedi da erti kilo msxali gamovutane patarebi tan mkuxeebi avarchie bliad mteli ubani chakvesknelda
xoda mere raxan ase gavitkvi saxeli metki kide rames davamateb metki da dzmakacs davureke saxlshi da sheni saxlis nomeri mitxari metki da magazec kaifobdnen, dzalit ro gavakete ver mixvdnen
germaniashi kide erti kartveli bichi gavicani shemtxvevit chemi skoleli da ert dgesac magis saxlshi mivdiodit da cotaga gvaklda misvlamde da amas magrad ejmoda da midi gaikeci qagaldi momitaneo mtxova maleo ogondo da mec cavedi chkara da camovuge kagaldi da gzashi vxedav chajmuli chaxdili mobajbajebs... daecko da mivutandi bliad, tu qagaldze apirebda dajmas?
xo, kide ert ubnel magar gogostan ertma bichma mimagzavna, ase utxari tviuri momecio... me kide dgiuris pontshi megona ragac da ufrosi ro iko metki ufrosebs ukve tviurebi akvt metki da vutxari da exlac maxsovs ra mware sila gamartka, tan prenburteli iko...
da bolos, ert chveulebriv dges, me da chemi dzmakaci saxelad saba movdivart ubanshi ra, da gzashi shegxvda bebiachemi dariko, romelsac saba dzalian ukvarda da ase mitxra:
sabastan xar shvilo? oh oh oh... da chaiara... me da saba gamov*levdit
xo kide tu gamaxsenda rame davcer....
xo kide, skolashi klasels vutxari aba yelze moichire xelebi metki da moichira da mere me saxe davudzabe razec ecineboda xolme magrad da gaecina, cota gaciebuli iko da jgvlintebi gamoasxa da merxi wabilwa
This post has been edited by Cxvirchatlaxa2 on 11 Jan 2016, 01:00