3-ჯერ მაქვს ნაჭამი

ისე მეც დავაკვირდი მაგას და აშკარად ვერ აკეთებს ყველა.
პირველად რო გავსინჯე ცუდად გავხდი

უფრო სწორედ სუნზე გავხდი ცუდად
მეორედ სადღაც ტყეში ვიყავით და ვინუჟდენი ვჭამე, მონადირეებს ჰქონდათ წამოღებული
გათალეს, დაჭრეს და მარილი მოაყარეთო გვითხრეს
მარილ-მოყრილი ბევრად გემრიელი მომეჩვენა, არც მწარე იყო, არც რამე სუნი.
მესამედ სადღაც სიონისკენ მიმავალ გზაზე აკეთებენ მაგის ხაჭაპურს თუ კეცეულს.
10 ლარი ღირდა და იქ გავსინჯე 1 ნაჭერი

აი მაშინ მომეწონა ცოტა.
შენახვის პირობებს თუ დაიცავენ, ცუდი ნაღდად არაა, მარა მე ლიჩნად 20-25 ლარს არ გადავიხდი 1 კილოში
არადა სიონში ვინც ჩამოდის ყველას მაგრად ევასება