gurabeკარტოფილიანიც კარგია,
მთავარია მანამდე ბადრიჯანს რას უშვრები, როგორ შეკმაზავ.
აუ. აჯაფსანდილი მომინდა.
ნეტა, ბადრიჯანი ვარგა, რამის გემო აქვს?
oqrialeliიგივე შაშკვლავია, ზოგი შაშხულავს ეძახის, ზოგი შაშხლავს, ზოგი ბაზილიკს, მწვანე რეჰანია რა

ჩვენთან ნაკლებად პოპულარულია,
მაგრად მიყვარს, რეჰანს და ამას ერთად ვჭრი და უგემრიელისი სალათა გამოდის.
კიტრი-პამიდვრის სალათაც მომენტარა, მაგრამ ჯერ პამიდორი რაც ვიყიდე, არაფრის გემო ჰქონდა