#57253114 · 4 Dec 2020, 22:37 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
არ გცოდნიათ, ადამიანის ხორცი არის მარილიანი, ამიტომ ვტოვებთ 12 საათი წყალში, ან 4-6 საათი გამდინარე წყალში, შემდეგ შეგიძლიათ მოხმარება  პ.ს.ფილმი ძაან თესლეა, National Geographic-საც ედო ეგ ისტორია, ერთი ამოსუნთქვით წავიკითხე * * * QUOTE | ქალს შეჭამდით თუ კაცს რა ასაკისას? სხეულის რომელ ნაწილს მოამზადებდით და როგორ.
|
ალბათ ასე 20-25 წლისას, სქესს დიდად მნიშვნელობა არ აქვს, თუმცა უფრო ქალს ალბათ, ისედაც მაგარია ადამიანის ხორცი და ახალგაზრდა გოგოს უვარჯიშებელ-ნაზ ხორცზე წავიდოდი.
მომზადება მრავალნაირად შეიძლება, როგორც ზემოთ ავღნიშნე, მარილიანობის გამო, ჯერ გამდინარე წყალში დავაყოვნებდი ხორცს ესე 4-6 საათი, შემდეგ ავათლიდი გავა/ბარკალ/მენჯს, დავაბასთურმ-მარინადებდი, ჩავდებდი ლუდში და ჰაიდა ღუმელში 230 გრადუსზე..
ამ ადამიანის ათლილი კანითვე გავაკეთებდი deep fried ჩიპს და მივუდგამდი ძირითად კერძს.. გარნირი გემოვნებით, გნებავთ ისპანახი მოწალული, ან მარწყვს ჭრიანტელი, ნუ გარნირი მაინც ინდივიდუალურად..
This post has been edited by Qariman Setieli on 4 Dec 2020, 22:37
|