ეს ძაან ცუდი რაღაც ვიცით
გავაკეთებთ ერთი დიდი ქვაბით საჭმელს და მთელი კვირა ვჭამთ
უამრავი ბაქტერია გროვდება საჭმელში და ძალიან ცუდია ჯანმრთელობისთვის
რამდენიმე დღის ბრინჯი თურმე ვაბშე ისეთ ნივთიერებას გამოყოფს, რო შეიძლება ისე მოგწამლოს რო დაიბრიდო
1 დღეზე მეტი არ უნდა გააჩერო საჭმელი
რასაც გააკეთებ, ეგრევე უნდა შეჭამო და შემდეგი ჭამისთვის ახალი მოამზადო
მაგრამ სად გვაქვს ამის ფუფუნება