cuckoosnestმე სახლში ვჭამ უმეტესად კი მაგრამ მაინცდამაინც "კარგად" არ ვაკეთებ. მე მიყვარს უმად ბევრი რამ. კაი ხნის გავამარტივე საჭმლის პროცესი და ახლა არ მეხარჯება ბევრი დრო.
კვირაში ერთხელ მომდის ფერმიდან 2 ყუთი
1. ბოსტნეული 8-9 სახის+ ხილი 3 სახის ( გააჩნია სეზონზე რა არის) + სოკო, ნიახური გრძელი, კიტრი, ჩერი პომიდორი, გრძელი ბულგარული (ყველა ჯერზე)
2. ქათამი, გატარებული ძროხის ხორცი, ბატკნის მხარი, კვერცხი და ჰუმუსი.
ჰოდა ამეებიდან ვაკეთებ რაღაცეებს + მაკარონი და ბრინჯს ვუკვეთავ, ან ბურღულს ან რიზოტოს.
ბოსტნეულს ვჭამ უმად უმეტესად ან ღუმელში.
ბატკანი და ქათამი ღუმელში, კართოფილი ღუმელში

ნუ მიხვდი რა... lazy ass cooking
ფარშით კიდე კვირაში ერთხელ სპაგეტი ბოლონურად მაგრამ ეგ ადვილია. ან ბურგერი, რაც ასევე ადვილია

ვცდილობ ხორცი არ ვჭამო გარეთ. იმიტომ რომ ეს ყველაფერი ორგანული ფერმიდანაა და სხვანაირს არ ვყიდულობ.
თუ არ მეყო მაშინ კი ვუკვეთავ, ძირითადად იაპონურს, ან ინდურს, ან პიცას.
არ მეხერხება კეთება და რა ვუყო. ტკბილეული არ გამომიცხვია საერთოდ. კოფიშოფში შევჭამ თუ რამე მომინდა.
ან მაფინს გამოვიწერ ან რამეს ეგეთს. რუსულ მაღაზიაში თუ მოვხვდი იქიდან მოყინული ხინკალი და მედოვიკი მომაქვს ხოლმე.
ჭამა დავიყვანე უმარტივეს პროცესამდე.
შენ რას აკეთებ? თუ აკეთებ?

holden kolpildiრატო? კაი ბულკები ჰქონდათ რაც მახსოვს. არა?
KickOffჰო კომოლიმენტია აბა რა არის. შენხელა ვიყო ახლა თავზე დავიმხობდი ყველაფერს, უბრალოდ მაშინ ფული არ მქონდა. და ახლა პასუხისმგებლობები მაქვს,
I see.. ელეგანტური სასმელების მსმელად წარმოგიდგინე.
Zuka911დაიტესტე მერე... მგონი რატო