Katutuხო მეტეორიზმის თემა ვიცი
მარა ეგ იმას არ. იშნავს რო არ გეჭმევა ლობიო, ბარდა და მუხუდო :დ
მთავარია როგორ ამზადებ და ვაბშე არაფერს არ გიზამს-ლობიოს და მუხუდოს ორივეს უნდა 12 სთ წყალში ჩალბობა
მუხუდო მალე იხარშება
ლობიოს ჩალბობის მერე ხარშვისას ორჯერ უნდა გამოეცვალოს წყალი ადუღებამდე და ვაბშე არაფერს არ გიზამს აი ვაბშე
მეც მაწუხებს იგივე პრობლემა, სწორად თუ მოამზადებ, პარკოსნები არაფერს არ გიზამს და პირიწით ყველა სასარგებლო ნივთიერებასაც აითვისებს მაგედან ორგანიზმი
არც ისე რთულად გაქვს საქმე რეალურად როგორც შენ გგონია
მუხუდოს არ უნდა წყლის გამოცვლა
პახოდუ ბრინჯთან წრთად თუ შეჭამ ლობიოს და ბარდას ძაან მარტივად გადაამუშავებს
სუშიზე იმიტო არ გაქვს რეაქცია რო ბრინჯს ამუშავებს კარგად ორგანიზმი, პახოდუ ბრინჯს თუ თამ იმ დღეს ლიტრანეხევარ წყალს თუ დალევ მით უკეთესი
ისპანახზე არ გექნება ეგ რეაქცია და ჭარხალზე, შეიგიძლია საკაიფოდ დაუმეგობრდე
ბროკოლსაც კარგად ამუშავებს ორგანიზმი და სტაფილოსაც
ასევე ნიგოზზე არ უნდა გქონდეს წესით ცუდი რეაქცია, პირიქით ვაბშე, პახოდუ მიწისთხილზე
წიწიბურა თუ მოგინდება ბრინჯთან ერთად მოხარშე და არ შეგაწყხებს არაფერი
მუხუდოს ფალაფელი ყველაზე გემრიელი რამეა რაც შეიძლება თბილისში სადმერამე ჭამო
This post has been edited by ემპეწრი on 11 Oct 2022, 16:47